• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi?

Durup durup patladigina gore size yaptigi seyler zoruna gidiyor, isteyerek yapmiyor. Avmye goturmek gibi. Aman dedigini yapayim da sussun diyor herhalde.
Hep boyle ani patlamalari oluyor mu? Bu sekilde insan nasil davranacagini da bilemez ki

Cocugu nereye alacak Cherlycıgım?
Yani kuzum yanına alsın dedim ama :/ önceki konularını bildiğim için söyledim ailesi çocuğu şimdiki eşinin evine getirmesine izin vermiyordu en son. Yani yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Yine de bu halde çocuğu alması sağlıklı değil, kendisinin kalması bile sağlıklı değil. Adam kadına saksı muamelesi yapıyor.

Bu kadınlara nasıl davranacağını bilmeyen erkekle neden evlendiniz?
Ve çocuğunuzu yanınıza aldınız mı özellikle bunu merak ediyorum.
Oğlum cuma cumartesi pazar pazartesi günü bende kalıyor her hafta okula yakın ev bulamadık öğretmeni ve pedagog da ilk yıl okul değişikliği olumsuz etkiler dedigi için bu yolu izliyorum
Siz kaktüs müsünüz?
Siz orkide misiniz?
Siz aloevera mısınız?
Siz saksı mısınız, bitki misiniz? Neden bu muameleyi kendinize yaptırıyorsun ya? Sorunluysa gitsin doktora düzelsin. Kimsenin stres topu değilsiniz siz.
eski eşi aldatmış bunun acısını benden çıkarıyor galiba kısa süreli bir şok yaşadım ama asla taviz vermiyorum 2 saat içinde hiç konuşmadım yanıma gel konuşalım dedi gitmedim
kole olarak falan mi goruyor sizi? ev temizle yemek yap cocuk yap ve bak cinsel ihtiyaclarini gor... onun gozunde yeriniz bu mu? eger boyleyse cok da evli mutlu degilmissiniz. siz sadece kendinizi kandiriyorsunuz. kesin aile tarzi da bu adamin boyledir. babasi da annesine ayni degeri vermistir ve boyle olmasi gerekiyor diye dusunuyor zavalli... erkek oldugu icin kendinde tum haklarin oldugunu dusunuyor. yazik.
3 aydır evliyiz bugün bu kadar tepki vermesine bende şaşırdım zaten
Profilinizde evlı mutlu cocuklu yazıyor. Emin miyiz?
değilim şu an
Sizin ruh hastası bir eski eşiniz yok muydu? Şimdi hatırladım. Lütfen bir psikiyatristten randevu alın ve görüşün. Bşr manyaktan kurtulup başkasına mı tutuldunuz? Belki çift terapisine gidersiniz. Sizin ilk evlilikten çocuğunuz da vardı, lütfen adam ne derse desin kendinizi garanti altına alın. Evlendim boşandım bundan başkası beni çekmez gibi bir tavıra girmeyin. Kendinizi bir eşya gibi görmeyin.
Konuşmuyorum şuan sakinleşmek istiyorum

Esimle akşam avm ye gittik bir kaç parça birşey aldık dolap düzenleyici vs
Dönüşte yürürken işe mi girsem acaba dedim birden bağırmaya başladı bunları aldık bakalım şimdi ne isteyecek diye düşünüyordum işe gireyim mi diyorsun hep bir bahane hep bir istek bıktım artık dedi
Bende bunlari aldım diye sorun ediyorsan gidip iade edelim dedim birşey bahane etmedim maddi olarak zorlanıyorum dedin bende bir faydam olsun istedim diyordum ki poşeti çöpe attı
Eve gelince siz kadınlara yaranilmaz siz beni delirteceksiniz bosanalim bitsin dedi
Bende istemiyorum artık ama aile durumumu biliyorsunuz
Hayatta hicbir sey bir insanin bagimsizligindan daha onemli degildir.Kadinlar bu yüzden ne yapiyoruz?meslek sahibi olup paranizi kendimiz kazaniyoruz.ne var yabi çalişsan?gözün eşinde gönlün eşinde.sanıyor ki o eve kendisi yetemiyor(büyük ihtimal böyle hissediyordur)durumun böyle olmadigini,hemen sinirlenmemesi gerektiğini söyleyin.kimse bir kadinin ekonomik bagimsizligina göz dikemez,eşin de olsa!!

Eskı esi aldatmıs demek. 😂😂Adam bildigin deli.

Kadın dayanamamış gıtmıs, gururu varya cimcime adamın kadına atmıs B.ku gene. Aldatmısmıs.

Hayır adam deli ve kadın bosayıp kurtulmuş. İsine baksin tatlıs şirinecik.

Durup durup patladigina gore size yaptigi seyler zoruna gidiyor, isteyerek yapmiyor. Avmye goturmek gibi. Aman dedigini yapayim da sussun diyor herhalde.
Hep boyle ani patlamalari oluyor mu? Bu sekilde insan nasil davranacagini da bilemez ki
3 aydır evliyiz ilk kez böyle yapıyor bana evde daraldın kac gündür hadi çıkalım diye kendi teklif etti

Yani kuzum yanına alsın dedim ama :/ önceki konularını bildiğim için söyledim ailesi çocuğu şimdiki eşinin evine getirmesine izin vermiyordu en son. Yani yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Yine de bu halde çocuğu alması sağlıklı değil, kendisinin kalması bile sağlıklı değil. Adam kadına saksı muamelesi yapıyor.
Dogru hatırlıyorsun cıcegım, yazmıs zaten altta.
Allah cocugun yardımcısı olsun

Oğlum cuma cumartesi pazar pazartesi günü bende kalıyor her hafta okula yakın ev bulamadık öğretmeni ve pedagog da ilk yıl okul değişikliği olumsuz etkiler dedigi için bu yolu izliyorum
eski eşi aldatmış bunun acısını benden çıkarıyor galiba kısa süreli bir şok yaşadım ama asla taviz vermiyorum 2 saat içinde hiç konuşmadım yanıma gel konuşalım dedi gitmedim
3 aydır evliyiz bugün bu kadar tepki vermesine bende şaşırdım zaten
değilim şu an

Konuşmuyorum şuan sakinleşmek istiyorum
Mutlaka mutlaka bir psikoloğa gitsin. Hatta birlikte gidin. Size güvenmiyorsa ve bu konuda kaygıları varsa sizinle evlenip sizin psikolojinizi bozmaya hakkı yoktu. Madem güveni yoksa evlenmeseymiş yani.

Eskı esi aldatmıs demek. 😂😂Adam bildigin deli.

Kadın dayanamamış gıtmıs, gururu varya cimcime adamın kadına atmıs B.ku gene. Aldatmısmıs.

Hayır adam deli ve kadın bosayıp kurtulmuş. İsine baksin tatlıs şirinecik.
gerçekten aldatilmis malesef hemde baya kötü şekilde

Dogru hatırlıyorsun cıcegım, yazmıs zaten altta.
Allah cocugun yardımcısı olsun
Aynen öyle kuzucuğum.
Annesi babasına göre daha iyi ama öz babada tiynetsiz adamın teki. Adamın yanında 5 gün kalıyormuş. İnşallah şimdiki eşi düzelir de yavruyu yanlarına alırlar.

Mutlaka mutlaka bir psikoloğa gitsin. Hatta birlikte gidin. Size güvenmiyorsa ve bu konuda kaygıları varsa sizinle evlenip sizin psikolojinizi bozmaya hakkı yoktu. Madem güveni yoksa evlenmeseymiş yani.
Evlendiğine pişman galiba bilemedim doğru düşünemiyorum tepki verebileceğini hiç beklemiyordum

Yaaa daha bugün yorumlarını gördüm sen mutluyum felan diyince sevinmiştim şimdi şok oldum 😣

Böyle bir konuda ne densiz bir mesaj demeyin ama lütfen avm lere gitmeyin.

Oradaki havalandırma çok sıkıntılı.
....

Eşiniz sıkıntılı biri , Bu yüzden daha sakin bir zamanda bu iş veya kurs konusunu konusmalisiniz.

Bu diyardan da gidemiyorum diyorsunuz öyleyse bir b planı bulmak zorundasınız kendinize.

Aynen öyle kuzucuğum.
Annesi babasına göre daha iyi ama öz babada tiynetsiz adamın teki. Adamın yanında 5 gün kalıyormuş. İnşallah şimdiki eşi düzelir de yavruyu yanlarına alırlar.
Oğlum babasını görmüyor babaannesi bakıyor pazartesi ben okula bırakıyorum minibüsle götürüyorum evim uzak cuma günü akşam yine alıyorum pazartesiye kadar bende kalıyor her hafta
Şimdiki eşim bizimle kalsın istiyor en başından beri çocuğun ailede büyümesi gerektiğini söylüyor

Eşimin sorunu ne anlamadım bu kadar tepkiyi neden verdi? Eski karisi ise girince değişmiş ve aldatmıs bir iki kere şüphe etmiş o dönem ama inkar etmiş en sonki olaya kadar anlamaya çalışıyorum ama bende aldatıldım salona yatmaya gitti şimdi

Bu nedir ya o kadar cokmu zoruna gitmiş alısveris? Çöpe atması peki!?! Hakkınızda hayırlısı..

Oğlum babasını görmüyor babaannesi bakıyor pazartesi ben okula bırakıyorum minibüsle götürüyorum evim uzak cuma günü akşam yine alıyorum pazartesiye kadar bende kalıyor her hafta
Şimdiki eşim bizimle kalsın istiyor en başından beri çocuğun ailede büyümesi gerektiğini söylüyor

Eşimin sorunu ne anlamadım bu kadar tepkiyi neden verdi? Eski karisi ise girince değişmiş ve aldatmıs bir iki kere şüphe etmiş o dönem ama inkar etmiş en sonki olaya kadar anlamaya çalışıyorum ama bende aldatıldım salona yatmaya gitti şimdi
Esınız genel olarak sızın sosyallesıp ıs guc sahıbı olmanızı istemiyor. Evde curuyun ona muhtac olun ıstıyor.
Ozguven sıfır
Aldıklarını atacak kadar gozu kararıyor, bunun Bı tık ustu sıze de Bıgun vurmak.
Duzeltmek halletmek uzulmek yerine salona gidiyor yatmaya, pısmanlık ta sıfır.

Cocugunuzun velayeti neden sizde degıl?

Yaaa daha bugün yorumlarını gördüm sen mutluyum felan diyince sevinmiştim şimdi şok oldum 😣
bende şok oldum bu kadar tepki vermesine
Böyle bir konuda ne densiz bir mesaj demeyin ama lütfen avm lere gitmeyin.

Oradaki havalandırma çok sıkıntılı.
....

Eşiniz sıkıntılı biri , Bu yüzden daha sakin bir zamanda bu iş veya kurs konusunu konusmalisiniz.

Bu diyardan da gidemiyorum diyorsunuz öyleyse bir b planı bulmak zorundasınız kendinize.
Avm ye gitmeyi kendi teklif etti kendi dedi hatta istediğin birşey varsa al diye
Çalışsam mı acaba diyince bu kadar tepki vermesine bende şaşırdım

Esınız genel olarak sızın sosyallesıp ıs guc sahıbı olmanızı istemiyor. Evde curuyun ona muhtac olun ıstıyor.
Ozguven sıfır
Aldıklarını atacak kadar gozu kararıyor, bunun Bı tık ustu sıze de Bıgun vurmak.
Duzeltmek halletmek uzulmek yerine salona gidiyor yatmaya, pısmanlık ta sıfır.

Cocugunuzun velayeti neden sizde degıl?
Ya da ilk eşi aldattığı için bu eşi kimse ile görüşmez iş ,arkadaş çevre vs ise kendisini aldatma imkanı olmaz diye de düşünebilir K ki düşüncesi varsa mantıksız aldatmaknisteyen aldatır zaten )

Bence ikiniz de çok zor şeyler yaşamışsınız ister ayrı ayrı psikologa isterseniz aile danışmanına gidin derim .İçinizdekileri baskılamışsınız ve en olmadık yerde patlak veriyor ,inşallah kısa sürede toparlanırsınız.

Back
X