Bu neydi şimdi ?

Eşim kiminle görüşüyor ? Kimseyle görüşmüyor sanırım yanlış anladınız bu arada elti diyip (!) Alaylı söyleyiş yaptım.

Ha ben 17 yasindaki cocuk eşinizi de aradi sandim. Nebilim yine de coluk cocukla konusuyorsunuz yani? Siz de mi kucuksunuz?

6 bucuk senelik evliyim eltimin annesini hayatimda 2-3 kere gormusumdur ki yakin oturuyoruz telefonda eltimle hiç konusmadim. 🙄 Hoş kafamiz uysa arada sirada bir merhaba derdin belki o ayri ama
17 yasinda kaynimin sevgilisini muhattap alacagim...
😂😂😂

Ay dert edecek neler buluyorsunuz böyle...Cidden hiç önemli hedefleriniz, uğraşlarınız yok mu kuzum hayatta? Sen bi hediye verdin, artık onun, naparsa yapsın boşveeeer...Hayat bunlara kafayı takacak kadar değersiz mi ya
Bu da dert mi diyenleri anlamıyorum demekki benim için dert demekki ben sizden daha hassas daha her şeyi kafaya takan bir insanım dert olarak görmüyorsanız okur geçersiniz bunun için yorum yapmanıza gerek yok teşekkürler düşünceniz için.

Yahu bu kayinvalide elti gorumce olaylari ve iliskileri bana mi tuhaf geliyor bilmiyorum belki bunlari dusunemeyecek kadar yogun oldugumdandir. Hediye etmisse kendi bilir ben olsam ustunde durmazdim bende bazen gelen hediyeleri baskasina veriyorum.
yakın akrabalara vermeyın ortaya cıkabılıyor sonra:)

hedıyeyı alamam dıyemez herhalde kaynananız..
esınıze soylemeyın herseyı ne gerek varkı..
sızın hedıyenızle ılgılı konuda sız haklısınız..
sızın yerınıze olsam telefonda kutlardım uzaksam okadar..hedıye almazdım sanırım..
ama kutlamaak olmaz
Ben eşime bir şey söylemedim kayınvalidem anlatmış.

Kizim sana soyluyirum gelinim sen anla olmus bu olay. 17 yasindaki elti adayinin aldigi hediyeden bahsetmesi.. acaba anneler gunune hediye mi bekliyor? Ben oyle anladim.
Senin aldigin hediyeyi baskasina veriyorsa senin pek hatrin yokmus onda. Esinin hatri icin arayip yuzeysel kutlarsin olur biter, adin aramadi olmaz. Hediyeye gerek yok.

Ha ben 17 yasindaki cocuk eşinizi de aradi sandim. Nebilim yine de coluk cocukla konusuyorsunuz yani? Siz de mi kucuksunuz?

6 bucuk senelik evliyim eltimin annesini hayatimda 2-3 kere gormusumdur ki yakin oturuyoruz telefonda eltimle hiç konusmadim. 🙄 Hoş kafamiz uysa arada sirada bir merhaba derdin belki o ayri ama
17 yasinda kaynimin sevgilisini muhattap alacagim...
😂😂😂
Hayır bende konuşmuyorum sadece kaynanam konuşuyor 🤣 ben neden konuşayım henüz aileye girmemiş bile :) ben 25 yaşındayım küçük sayılırım :)

Baharat takimi alır hediye ederdim ben olsam.

Keşke Şekerliği kime hediye edeceksin diye şaka karışık sorsaydınız. Kv nin durumu olmadığı için mi evdeki bir şeyi hediye götürmüş bu da önemli. Durumu varsa yapıyorsa da ben olsam arar tebrik eder, hediye almadım çünki hediyemi dağıtıyorsun artık almam diye de söylerdim. Tutamam içimde

Bu da dert mi diyenleri anlamıyorum demekki benim için dert demekki ben sizden daha hassas daha her şeyi kafaya takan bir insanım dert olarak görmüyorsanız okur geçersiniz bunun için yorum yapmanıza gerek yok teşekkürler düşünceniz için.

Aldıgım hediyenin akıbetini takip etmediğim için daha mı az hassas oluyorum? ve takip etmeyi de zaman kaybı görüp bunu ifade edebilirim burda, senin konun sadece seveceğin yorumlara değil her fikre açık olmalı

hedıyeyı kabul etmesınede kızmak ne bılıym
benımde oglum var sımdıden herseyıme laf edıyor..
buyuyuncede laf edecek demekkı
Bende bir anne adayıyım çocuğumun sevgilisi bana hediye alsa kendi kendime ne alaka derim yapı meselesi karakter meselesi bir şey diyemeyeceğim.

Hediye almazdım ama sozle kutlardım 😁
Laf söz olunca da hediyem zaten başkalarına gidiyor derdim.

Aldıgım hediyenin akıbetini takip etmediğim için daha mı az hassas oluyorum? ve takip etmeyi de zaman kaybı görüp bunu ifade edebilirim burda, senin konun sadece seveceğin yorumlara değil her fikre açık olmalı
Siz bir fikir beyan etmiyorsunuz bu da mı dert diyorsunuz ayrıca ben aldığım hediyenin akıbetini takip etmiyorum ki bana söyleniyor hediye verildi diye aradaki farkı anlamak lazım.

Bende bir anne adayıyım çocuğumun sevgilisi bana hediye alsa kendi kendime ne alaka derim yapı meselesi karakter meselesi bir şey diyemeyeceğim.
kayınvalıdenız gelın adayı olarak gormese hedıyeyı kabul etmezdı herhalde

Keşke Şekerliği kime hediye edeceksin diye şaka karışık sorsaydınız. Kv nin durumu olmadığı için mi evdeki bir şeyi hediye götürmüş bu da önemli. Durumu varsa yapıyorsa da ben olsam arar tebrik eder, hediye almadım çünki hediyemi dağıtıyorsun artık almam diye de söylerdim. Tutamam içimde
Durumu kötü değil öyle olsa gerçekten alınmazdım durumu kötü derdim geçerdim

Burda elestiriye acik degilsen yazmazsin canim ne diye yaziyorsun bi baharatlik almissin kadina vermissin onunda elinde yokmus gitmis vermis daha 17yasindaki kiz kaynana bi hediye almis simdiden burda konu acip yaziyorusn ya sen cok kafana takiyorsun yada bundan baska derdin yokmu diyenler hic dert yasamamis

bende umursamam acıkcası..
begenmedıyse kullanmak zorunda değil..
benım arkadas vardı kendı portakal rengını sevdıgı ıcın bana herseyı portakal rengı alırdı..oyle kıbarca soylemısdım ama yıne portakal rengı almaya devam ettı pjama corap vb..ben kullanmadım hıc..

Burda elestiriye acik degilsen yazmazsin canim ne diye yaziyorsun bi baharatlik almissin kadina vermissin onunda elinde yokmus gitmis vermis daha 17yasindaki kiz kaynana bi hediye almis simdiden burda konu acip yaziyorusn ya sen cok kafana takiyorsun yada bundan baska derdin yokmu diyenler hic dert yasamamis
Hanımefendi olmadığını nerden biliyorsunuz ben size durumu yok dedim mi ? Eleştiriye açık bir insanım ama bana tutupta Buda mı dert denildiği zaman bunu eleştiri olarak görmüyorum.

Back
X