Bu neydi şimdi ?

Hicte ayip etmezsiniz almayin haketmiyolar arkadasim..
Ben kayinvalideme altin kolye almistim birgun boynunda gormedim.
Yeni evliyken bohca göturdugumde pike takimi almistim demezmi kaynının ceyizine koyarim 🤬 oyle bisey gormiyim sakin dedim vermedi ama kullanmiyoda. Bende birdaha hediye almadim almiyorumda
Hediye zaten artık almam anneler gününü kutlayıp kutlamamak konusunda kararsızım sanırım bir mesajla yada aramayla kutlayacağım

Kaç yıllık evlisiniz? Bir de alt ttarafı şekerlik almış eşiniz niye ortada bir şey yokken niye kabul ediyorsun diye kızıyor ki sevgilisi imis işte. Ne yapsın kafasina mı atsaydı sekerligi :KK57:

Kaç yıllık evlisiniz? Bir de alt ttarafı şekerlik almış eşiniz niye ortada bir şey yokken niye kabul ediyorsun diye kızıyor ki sevgilisi imis işte. Ne yapsın kafasina mı atsaydı sekerligi :KK57:
Bilmem eşimle bu konuyu konuşmadım,yeni evliyim henüz sekiz ay kadar oldu

Hicte ayip etmezsiniz almayin haketmiyolar arkadasim..
Ben kayinvalideme altin kolye almistim birgun boynunda gormedim.
Yeni evliyken bohca göturdugumde pike takimi almistim demezmi kaynının ceyizine koyarim 🤬 oyle bisey gormiyim sakin dedim vermedi ama kullanmiyoda. Bende birdaha hediye almadim almiyorumda
Kiz insan altin kolye alir mivalla ben onu almam ceyizde de pike takimi kurmadim sahsen pike takimi bile pahali kendime yaparim niye kullanmiyor acaba kaynanan merak ettik acaba sen oyle dedin doye kizmis mi kullanmayacam diye yada oda baskasina mi vermis belki haberi yoktur kiz kullagina citlat bak niye sermiyorsun de ona bence

Vallahi ben değilim ama benimkinden bir tane daha varmış yalnız değilmişim :KK53:
Yani kutla hakliyken haksiz druma dusurme ararsin kendi acindan prim verme yada hediyeyi alip ver ama baskasina verme diye de tembihle ki yaptigi ciksin ortaya ne yepki verir acaba 😂

Kiz insan altin kolye alir mivalla ben onu almam ceyizde de pike takimi kurmadim sahsen pike takimi bile pahali kendime yaparim niye kullanmiyor acaba kaynanan merak ettik acaba sen oyle dedin doye kizmis mi kullanmayacam diye yada oda baskasina mi vermis belki haberi yoktur kiz kullagina citlat bak niye sermiyorsun de ona bence
Aldığı hediyenin peşine düşmesin şimdi 🤣🤣🤣

kıyamıyordur belkı..
benım rahmetlı kayınvalıdenın nelerı varmıs..kullanmamız..zorluk yasamıs ınsanlar bazen saklıyolarda

Yeni evliydim dogum gunuydu yine altin kolye aldik esimle ozaman kolyeler cok pahali degildi🤭 bigun takilarini gosterirken bi kutu cikardi icine atmis hep karismis birbirine girmis yazik cok uzulmustum.
Pike takiminida o bana yapti diye annem alalim guzel bi hediyemiz olsun demisti. Pike duruyo vermemis kimseye kaynimin dugununde serelim dedim cikarttik bazanin altindan serdik☺ ama kullanmiyo gundelige kiyamiyo heralde

Yeni evliydim dogum gunuydu yine altin kolye aldik esimle ozaman kolyeler cok pahali degildi🤭 bigun takilarini gosterirken bi kutu cikardi icine atmis hep karismis birbirine girmis yazik cok uzulmustum.
Pike takiminida o bana yapti diye annem alalim guzel bi hediyemiz olsun demisti. Pike duruyo vermemis kimseye kaynimin dugununde serelim dedim cikarttik bazanin altindan serdik☺ ama kullanmiyo gundelige kiyamiyo heralde
Ayyy yazik valla takmiyorsa geri versin size bence saka amacli soyle bigun belki geri verir 😂duruyorsa guzel tabi bazilari gunluk kullanmaya kiyamiyor dogrudur

İşte bakın mesela onu özel bir kutuya da koyabilirdi karışmış diyorsunuz ben istiyorum ki hediyeye değer verilsin ne bileyim öyle işte 🤣

Ayyy yazik valla takmiyorsa geri versin size bence saka amacli soyle bigun belki geri verir 😂duruyorsa guzel tabi bazilari gunluk kullanmaya kiyamiyor dogrudur
Versin bozdurur yerim 😂😂 aman hic tenezzul etmem ben dusunmus almisim isterse cöpe atsin dahada almadim işte kendi kaybetti 😁

İşte bakın mesela onu özel bir kutuya da koyabilirdi karışmış diyorsunuz ben istiyorum ki hediyeye değer verilsin ne bileyim öyle işte 🤣
Bende oyle isterim ama herkes yapmiyor bunu🤷‍♀️ demekki bukadar deger göruyoruz. Bundan sonra elle tutulur bisey almadim hic birkez kek buketi gonderdim geçen sene anneler gununde bu sene onuda yapmicam 😑

Ya tabiki hediyeyi vermek hoş değil ama yeri geliyor o an hediye ayarlayamıyorsun evde ne varsa götürüyorsun. Borcam olur havlu olur vs vs. Kadın da çıkıp alamayıp eline o geçince götürmüş olabilir. Siz sorunca da utanıp çevirdi belki. Ben olsam hiç takılmam açıkçası. Bu kadar küsecek anneler gününü kutlamayacak ne var allasen.

Kiz gelin bile ona altin kolye almis sanki yeni evlenen oymuş gibi deger bilmeyene degerinden fazla deger vermeyeceksin sende gordun artik senin kararin

Back
X