Bu neydi şimdi ?

bende umursamam acıkcası..
begenmedıyse kullanmak zorunda değil..
benım arkadas vardı kendı portakal rengını sevdıgı ıcın bana herseyı portakal rengı alırdı..oyle kıbarca soylemısdım ama yıne portakal rengı almaya devam ettı pjama corap vb..ben kullanmadım hıc..
Kendi beğendiği şeyi aldım birlikte beğendik beğenmediği birşey değil dikkatli okursanız o detay var :)

Kendi beğendiği şeyi aldım birlikte beğendik beğenmediği birşey değil dikkatli okursanız o detay var :)
kendı fıkrım aynı durumda olsam sadece telefonda kutlarım..uzaksa yakınsada evıne gıdıp kutlarım..hedıyey almam ...ama gerek yok takmayada...

kendı fıkrım aynı durumda olsam sadece telefonda kutlarım..uzaksa yakınsada evıne gıdıp kutlarım..hedıyey almam ...ama gerek yok takmayada...
Aslında taktığım bir şey yok ben sadece konuyu anlamanız için detay verdim ve kutlayayım mı diye sordum konu bundan ibaret.

Hanımefendi olmadığını nerden biliyorsunuz ben size durumu yok dedim mi ? Eleştiriye açık bir insanım ama bana tutupta Buda mı dert denildiği zaman bunu eleştiri olarak görmüyorum.
Eger olsaydi kaynananin baharatligi yok diyip kalkip ona baharatlik almazdin herhalde baharatligi olmayan birinin demek ki yokmus ki hediye vermis elinde olani evet eger sen kendine dert etmeseydin kalkipta burda yazacak kadar konuyu buraya kadar tasimazdin

Aslında taktığım bir şey yok ben sadece konuyu anlamanız için detay verdim ve kutlayayım mı diye sordum konu bundan ibaret.
maddı durumu nasıl
kendı kızkardesıne hedıye ettı değilmı kayınvalıdenız
demekkı begendı begenmedıgı seyı neden hedıye etsın..
bırde olumlu yandan baksak
para vermemek ıcın hedıyeyı bedavaya getırmeye calısmıssa
ben sana yenısını alırım dıyebılırdınız esınızın hatırına

Şimdi ben anlamadım ben kvde me birde yok diye eksik bir ihtiyacıni aliyorum oda onu bir baskasına veriyor bu normal yani öyle mi buna da hiç bozulmayız peki :işsiz:
Bana öyle birşey yapicak direk derim daha hediye falan almam diye açık acık yüzüne

Eger olsaydi kaynananin baharatligi yok diyip kalkip ona baharatlik almazdin herhalde baharatligi olmayan birinin demek ki yokmus ki hediye vermis elinde olani evet eger sen kendine dert etmeseydin kalkipta burda yazacak kadar konuyu buraya kadar tasimazdin
Ben anneler gününü kutlayım mı diye sormuşum ve öncesinde detay vermişim ölüyorum bitiyorum dememişim.Hediye verilirken bir baharatlıgı hediye vermek bana garip geliyor daha cüzi hediyeler de var.

Şimdi ben anlamadım ben kvde me birde yok diye eksik bir ihtiyacıni aliyorum oda onu bir baskasına veriyor bu normal yani öyle mi buna da hiç bozulmayız peki :işsiz:
Bana öyle birşey yapicak direk derim daha hediye falan almam diye açık acık yüzüne
Gerçekten normal diyenleri anlamıyorum demekki sıkıntı bendeymiş.

bende kendı rahmetlı kayınvalıdeme seccade vermısdım etamın kendı yaptıgım..
oda kendı annesıne vermıs..bana soylemıstı..gelınınden bı sey gelmedı demıs:)
oda seccadeyı vermıs..
ben sanada yaparım demıstım
ama yapamadım bırdaha fırsat olmamıstı

bende kendı rahmetlı kayınvalıdeme seccade vermısdım etamın kendı yaptıgım..
oda kendı annesıne vermıs..bana soylemıstı..gelınınden bı sey gelmedı demıs:)
oda seccadeyı vermıs..
ben sanada yaparım demıstım
ama yapamadım bırdaha fırsat olmamıstı
Bakın ama ikisi farklı şeyler öyle olsa emin olun bende kızmam iyi yapmışsın anne derim ama bu ev hediye götürüyor kendi teyzesine üstelik bir baharatlık cüzi bir hediyede değil

Bakın ama ikisi farklı şeyler öyle olsa emin olun bende kızmam iyi yapmışsın anne derim ama bu ev hediye götürüyor kendi teyzesine üstelik bir baharatlık cüzi bir hediyede değil
işte yaslılık kafasında ne var bılemıyorsunuzkı..
illakı bır hedıye almak zorundaydı cepten para vermek ıstemedı..
sızın hedıyeyı goturdu
bende gencken cok tezcanlıydım yenı evlıyken..
kayınvalıdem benı uzdugunde esıme soylerdım..
esım anasına soylerdı
sonra tartısma cıkardı sureklı..
ıkısıde rahmetlı oldular:(
bıraz farklı pencerelerden bakmalıyız belkıde olaylara
tabıkı sızın dusuncenız onemlı

Çünkü eşimin kardeşi henüz evli değil evli olmadığı için karşı tarafın hediyesini ortada birşey yokken neden bu kadar samimi oluyorsun diye kızdı.
Eşinizde kıskançlık yapmasın şimdiden. Sizde nişanliyken hediye almışsiniz..Ne farkeder.
Ayrıca kayinvalidenize de şimdiden bilenmeyin.. Telefondan bir kutlama yapmak sizden bir şey eksiltmez.

Eşinizde kıskançlık yapmasın şimdiden. Sizde nişanliyken hediye almışsiniz..Ne farkeder.
Ayrıca kayinvalidenize de şimdiden bilenmeyin.. Telefondan bir kutlama yapmak sizden bir şey eksiltmez.
Ben nişanlıyken hediye almadım ki,eşimle kendi arasında bir şey diyemeyeceğim.Olmadı bir arama yapıp kutlayacağım ona karar verdim teşekkür ederim 🙏

Sana bak yaşlı mantığını söyliim; yeni ve güzel ya baharatlık, kendine layık pek görmemiştir o yaştan sonra, burda ziyan olmasın genci kullansın demiştir...veya kullanınca eski alışkanlığını aramıştır, yaşlılar hep alıştıgı duzenden giderler, yeni şeyler zor gelir...nu 2sinden biri

Sana bak yaşlı mantığını söyliim; yeni ve güzel ya baharatlık, kendine layık pek görmemiştir o yaştan sonra, burda ziyan olmasın genci kullansın demiştir...veya kullanınca eski alışkanlığını aramıştır, yaşlılar hep alıştıgı duzenden giderler, yeni şeyler zor gelir...nu 2sinden biri
Kayınvalidem 44 yaşında pekte yaşlı değil ya evini ve kendini görseniz hak verirsiniz :) Bu arada kendi beğendiği bir takımı aldım beğenmediği birşey de değil kafa karıştıran kısım bu :)

İyi geceler kızlar gece gece asabım bozuldu konuya girmeden önce detay vermek istiyorum kayınvalidemin baharat takımı yoktu bir gün züccaciye gezerken beğendiği bir baharat takımını ona hediye ettim birlikte içine baharatlarını yerleştirdik, bir kaç gün orda kaldık izine gelmiştik tekrar yaşadığımız şehire geri döndük tekrar geldiğimde ailecek oturuyorduk ve kayınvalidemin ablası;teyzemiz ev aldı annende baharat takımı götürdü demez mi şok oldum bir baktım benim aldığım baharat takımı yok anne aldığım şeyi hediye mi verdin dedim ben onu geri verdim kapağı çizilmişti dedi bende kullandığın ve çizilen şeyi nasıl geri aldılar dedim ve inanmadım bu arada aldığım ilk ve son hediye bu oldu konuya geliyorum bugun beni aradı 17 yaşındaki sözde eltim ve annesi(!)henüz evli değiller ve küçükler haliyle kayınvalideme hediye almış şekerlik gibi bir şey annesiyle ikisi almış onuda salon masasının üstüne yerleştirmiş onu anlatıyor hiç oralı olmadım hayırlı olsun diyip fazla uzatmadan telefonu kapadım.Bunun üstüne eşimi aramış onada bana hediye aldılar diye anlatmış eşimde daha ortada bir şey yokken bu ne hadsizlik neden kabul ediyorsun hediyelerini diye kızmış bana anlattı ben hiç cevap vermedim sustum haberim yokmuş gibi davrandım.Anneler gününü kutlamak istemiyorum sizce ayıp etmiş olur muyum tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 🙏
Hicte ayip etmezsiniz almayin haketmiyolar arkadasim..
Ben kayinvalideme altin kolye almistim birgun boynunda gormedim.
Yeni evliyken bohca göturdugumde pike takimi almistim demezmi kaynının ceyizine koyarim 🤬 oyle bisey gormiyim sakin dedim vermedi ama kullanmiyoda. Bende birdaha hediye almadim almiyorumda

Back
X