• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi şimdi?

pitirtay

whatever
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.028
307
118
selamlar.
eşim asla kadınlarla diyalog kuran bi adam değildir mecbur kalmadıkça konuşmaz.ya da ben öyle sanıyomuşum.

bana o konuda hep tam güven verirdi.

işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.

dün eşimin telefonuna sesli mesaj bırakıldığını gördüm mesaj gelmiş.

kendisi o sırada marketteydi aradım sesli mesajı dinledim bitane kadın sesi 30 lu yaşlarda en çok

size komik gelebilir ama kadın resmen cilveli cilveli alo alo demiş sonrada ayyy demiş gülmüş kapatmış telefonu hemen de değil toplam 5saniye falan.

kim olduğnu öğrenmek için aradım o sırada kadın başkasıyla görüşüyodu numara çıkmadı

sonra hemen daha eşim arabaya binmeden aradı geri ben de verdim meşgule sildim hemen

gülay yemekhane diye kaydetmiş eşimin arkadaşı işletiyor o yemekhaneyi eşimin çalıştığı yerin yemekhanesi orda çalışan bi kızmış.

tabi çok suratım düştü eşime gelince surat yaptım hemen anladı bişey olduğunu.

noldu dedi, kim bu kız dedim aman 50 yaşında bi kadın bizim orda zaten çok kilolu bi görsen saçmalama falan dedi

eve geçince kızın adını soyadını buldum hiç de kilolu değil en çok 30 yaşında resimlerine falan baktım evli ama gayet sexy resimleri var ve gayet oynak duruyor

veee şok facebookunda "ama evlisin" şarkısını paylaşmış.

dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını

niye?ben kızarmışım.

ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?

anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.

onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.

halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.

bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben bu neydi şimdi?

Son düzenleme:
En iyi siz tanirsiniz esiniz, bi tuaflik varsa genelde kadinlarin hisleri yaniltmaz... Hemen en kötüsünü düsünmeyin, yani belki esinizin bi sucu yok, kadin asiri yilisik ve esiniz bunun farkinda ve siz yanlis anlarsinizi diye böyle süpheli davraniyorda olabilir... Erkekler beceriksizdir yani basit bi olayi cikmaza soka bilen cinsten erkek cok var... Tabii tam terside olabilir esiniz bi merak icinde yeni maceralara yol acmak istiyorda olabilir ve yine beceriksiz oldugundan hemen kendini ele veriyor... Siz esinizi gözlemleyip bunu daha iyi anlarsiniz... Genel iliskiniz nasil bilmiyom ama takine alin derim, telefonlasmasina, mesajlasmasina dikkat edin.. Isyerine gitme imkaniniz varsa kendinizi gösterin... Insallah düsünülen sey degildir... Hakkinizda hayirlisi olsun...

En iyi siz tanirsiniz esiniz, bi tuaflik varsa genelde kadinlarin hisleri yaniltmaz... Hemen en kötüsünü düsünmeyin, yani belki esinizin bi sucu yok, kadin asiri yilisik ve esiniz bunun farkinda ve siz yanlis anlarsinizi diye böyle süpheli davraniyorda olabilir... Erkekler beceriksizdir yani basit bi olayi cikmaza soka bilen cinsten erkek cok var... Tabii tam terside olabilir esiniz bi merak icinde yeni maceralara yol acmak istiyorda olabilir ve yine beceriksiz oldugundan hemen kendini ele veriyor... Siz esinizi gözlemleyip bunu daha iyi anlarsiniz... Genel iliskiniz nasil bilmiyom ama takine alin derim, telefonlasmasina, mesajlasmasina dikkat edin.. Isyerine gitme imkaniniz varsa kendinizi gösterin... Insallah düsünülen sey degildir... Hakkinizda hayirlisi olsun...

işte yerine oturmayan taşlar var kadına niye amaan kilolu zaten saçmalama diyo ya da sadece iş icabı olan bi konuşmayı siliyo
bana çok ilgilidir ama benle ilgilenmediği her saniye de elinde telefon vardır.
ay hiç konduramıyorum.

selamlar.
eşim asla kadınlarla diyalog kuran bi adam değildir mecbur kalmadıkça konuşmaz.ya da ben öyle sanıyomuşum.

işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.

kendisi o sırada marketteydi aradım sesli mesajı dinledim bitane kadın sesi 30 lu yaşlarda en çok

size komik gelebilir ama kadın resmen cilveli cilveli alo alo demiş sonrada ayyy demiş gülmüş kapatmış telefonu hemen de değil toplam 5saniye falan.

kim olduğnu öğrenmek için aradım o sırada kadın başkasıyla görüşüyodu numara çıkmadı

sonra hemen daha eşim arabaya binmeden aradı geri ben de verdim meşgule sildim hemen

gülay yemekhane diye kaydetmiş eşimin arkadaşı işletiyor o yemekhaneyi eşimin çalıştığı yerin yemekhanesi orda çalışan bi kızmış.

noldu dedi, kim bu kız dedim aman 50 yaşında bi kadın bizim orda zaten çok kilolu bi görsen saçmalama falan dedi

eve geçince kızın adını soyadını buldum hiç de kilolu değil en çok 30 yaşında resimlerine falan baktım evli ama gayet sexy resimleri var ve gayet oynak duruyor

dün telefonda işle ilgili bişey konuşmuşlar ama eşim telefonundan silmiş onu aradığını

niye?ben kızarmışım.

ben ona hiçbi zaman böyle bişey için kızmadım.madem sadece iş için konuştu niye silme gereği duydu?

anlamadığım bi şekilde içime bi şüphe düştü neden kadına 50 yaşında falan deme gereği duydu.

onu bugüne kadar bi kere bile kıskançlık yapıp rahatsız etmedim bu hareketlerine anlam veremedim.

halbuki kendisi tam tersi manyaklık derecesinde kıskançtır şu olay benim başıma gelse eve kitlerdi.

bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben bu neydi şimdi?

Bu işin içinde bir iş varmış gibi geldi bana ya neden derseniz eşinizin açıklaması cok garip amannnnnnn zten 50 yaşında kilolu birii:53::53::53: Savunmaya bak birkere burdan birşeyler olduğu belli.
siz eşinize demedinz mi kadına baktım hiç de öyle değilmiş felan deseydinz?
Kadının ama evlisin şarkısını da paylaşması ayrı bir garip
Evli mi bu kadın eşiniz böyle birşey yapar mı sizce?

Pitirtay ;
Kocam azili bir yobaz konunda da yazmistim .

Esini her seyden kisitlayan ,
her seyine karisan adamlar
icin soylenecek tek sey kisi kendinden bilir isidir.
Bazi hanimlar bunu beni seviyor, kiskaniyor olarak yorumlasa da
aslinda o es oyle haltlar ceviriyordur ki
esi de yapar diye korkusundan kisitlamaya calisirlar .

Ben onceki konudan esinin karakterini bildigim kadariyla
takip et isin pesini birakma demek istiyorum.

Hic bir sey yoksa da kadinin yasi ve fizigi hakkinda yalan soylemesi bile
cok yanlis...

Son düzenleme:
kadın neden öyle bi msj bırakmış ki eşinize ben olsam dayanamaz gider sorardım heralde

Bu işin içinde bir iş varmış gibi geldi bana ya neden derseniz eşinizin açıklaması cok garip amannnnnnn zten 50 yaşında kilolu birii:53::53::53: Savunmaya bak birkere burdan birşeyler olduğu belli.
siz eşinize demedinz mi kadına baktım hiç de öyle değilmiş felan deseydinz?
Kadının ama evlisin şarkısını da paylaşması ayrı bir garip
Evli mi bu kadın eşiniz böyle birşey yapar mı sizce?

söyledim.benim boş yere aklım kalmasın diye öyle kilolu ve 50 yaşında demiş.

yoksa kurarmışım kafada ki hiç öyle huylarım yoktur.

kadın evli.

o şarkıyı da daha üç gün önce paylaşmış.

eşimin benden önce çok fazla kız arkadaşı olmuş çok ilişki yaşamış.

Allah var ben hayatındayken selam verdiği kız yoktu nerdeyse ne arkadaş ne iş.

hiç şahit olmadım ama bu konuda kimseye yüzde yüz güvenim yok.

bence arastır kanının tavırları hıcte ıs ıcın konusulmusa benzemıyor . Esınde kadın guzel dıye sısman ellı yasında demıs bence .Arkasına dusme dıe .

selamlar.

niye?ben kızarmışım.

Eşinizin size söyledikleri bana hiç inandırıcı gelmedi genellikle bir iş karıştıran erkeklerin takındığı tavır ve bahaneleri sergilemiş şüphelenip biraz daha dikkatli incele bakalım ne çıkacak sonucunda :31:

Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama ben eşimede , babamada, sonuçta erkeklere tam anlamıyla güvenmem hep bi yanılma payı bırakırım :34: Sırnaşık haddini bilmeyen bayanlarda gördüm evli adamlara bile bile sarkıntılık eden ve yanaşan bence bu kadının haddini bildirin eşinizi aramasın olur olmaz:50:

söyledim.benim boş yere aklım kalmasın diye öyle kilolu ve 50 yaşında demiş.

yoksa kurarmışım kafada ki hiç öyle huylarım yoktur.

kadın evli.

o şarkıyı da daha üç gün önce paylaşmış.

eşimin benden önce çok fazla kız arkadaşı olmuş çok ilişki yaşamış.

Allah var ben hayatındayken selam verdiği kız yoktu nerdeyse ne arkadaş ne iş.

hiç şahit olmadım ama bu konuda kimseye yüzde yüz güvenim yok.

Bencede güvenmeyin zaten sonra cok üzülürsünüz
Ya bilmiyorum ama bana bu işin içinde bir iş var gibi geldi arkasını bırakmayın derim:31:

''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''

niye?ben kızarmışım.

bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben
Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok :10:

ben kadının yanlışlıkla sesli mesaj bırakmasında ne biliyim facebook'ta o tarz bir şarkıyı paylaşmış olmasından o kadar huylanmadım da yani olabilir sevdiği bir parça falan diyelim, eşinize yanlışlıkla sesli mesaj bırakmış belli...

yalnız eşinizin neden yalan söylediğini anlamadım ben..? telefondan gelen aramayı silmesi falan.. enteresan yani.. çaktırmadan dikkate alıp bir gözlem yapmakta fayda var.. olayı çok büyütmeden, eşinize çaktırmadan gözlem yapmanızı tavsiye ederim...

Evli ama bi o kadar oynak kadınlar varkii. bnce bu konu üzerinde dur. belli etme ama takibe al. kadının yaşını ve kilosunu kötüleyipte öne sürmesi ben ona bakmam manasındadırki bu çok kötüdür. siz şüphelenmeyin die böyle bi açıklama yapmış sanırım. ama bu açıklamadan snra biraz takbe alıp araştırmalısın

''işyerinde mecburen konuştuğu bi iki kadın var onlara da tabi ki sorun yaratmıyorum ve hiçbi zaman yaratmadım.''

niye?ben kızarmışım.

bidaha konuşmicana falan yemin etti ama ne biliyim anlamadım ben

Kendi içinde çelişiyorsun arkadasım...İş yerinde çalışıyorsun,bütün günün orda geçiyor ailenden çok ordaki insanları görüyorsun adabını,edebini bildikten sonra çok da iyi arkadaslıklar kurabilirsin...Benim iş yerimdeki arkadaslarım erkek saygı anlamında abi derim ve ailecek görüşürüz...Bizim iş yerinde bir abi vardı...Bir bayan arkadasımız çok da büyük arkadasımız 'Canım bir bakarmısın'demiş o sırada da eşiyle telefondaymış 'Vayyy efendim o bayan sana nasıl Canım der diye ortalıgı yıktı..Hepimizi tek tek aradı kim oldugunu sordu..Benim gözümde hiç hoş bir davranış degildi...Mesela herhangi bir organizasyon yaptıgımız zaman o insanı katmıyoruz...Neden diye sordugu zaman da 'Senin manyak karınla ugrasamayız'diyoruz...Sıkmayın arkadasım bu kadar çok
:10:

işte burdaki sorun o kadının adabını edebini bilip bilmediğinden emin olamamak zaten..
ortadaki muhabbeti bilmiyorum.
ayrıca bahsettiğiniz olayda kişinin eşinin ta oraları araması falan saçma tamam da
kocasına canım denmesinden hoşlanmayabilir bence bu doğal bişey şahsen ben de kocama canım densin istemem
o da bana biri canım desin istemez.

Son düzenleme:
Bu işin içinde bir iş var gibi geldi kadın 50 yaşında kilolu diye bir savunma yapması şüphe uyandırıcı. Bu işi biraz derinlemesine araştırmanızda fayda var diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
işte burdaki sorun o kadının adabını edebini bilip bilmediğinden emin olamamak zaten..
ortadaki muhabbeti bilmiyorum.
ayrıca bahsettiğiniz olayda kişinin eşinin ta oraları araması falan saçma tamam da
kocasına canım denmesinden hoşlanmayabilir bence bu doğal bişey şahsen ben de kocama canım densin istemem
o da bana biri canım desin istemez.

bende aynı fikirdeyim. canım deme konusu tabiki sıkıntı. ama eşine belli edip aranıza tartışma sokmadan takibe almaya bak. sonuçta kmseye %100 güvenilmiyoki ayrıca eşini en iyi sen tanıyabilirsin.

Bu işin içinde bir iş var gibi geldi kadın 50 yaşında kilolu diye bir savunma yapması şüphe uyandırıcı. Bu işi biraz derinlemesine araştırmanızda fayda var diye düşünüyorum.

doğru söylüyosunuz bi yandan korkuyorum bişey çıkarsa bunu kaldıramam

Back
X