Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zor zannat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
92
-28
3
35
Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor

Ben bir kadınla eşimin bu derece muhabbete girmesini istemez öyle bir topa girdiyse ağzından burnundan getirirdim.

Ama sizde farklı durumlar var.Kadın eşine yalan söyletecek kadar kıymetli işe giderken güzergah değiştirecek kadar değerli ve huzursuzluk çıkarmayı göze alacak kadar önemli eşiniz icin.

Yerinizde olsam eşimin ağzından burnundan getirir her şeyi göze alır benim aklımdaki soru işaretleri gidermesini ilişkisini kesmesini ister gerekirse boşardım.

Bazi erkekler kendisine biraz samimi davranan karsi cinsin dibine duser, hareketlerini yanlis anlar, flortoz davranir. Sizin esinizde böyle. Eger esiniz yalan soylemeseydi beraber gitmelerine takilmazdim. Ancak yalan soyledigine gore hem gozum gonlum doysun hem evdeki hanim dursun modunda takiliyor. O kadindan bir adim gelirse esiniz ona kosacak kapasitede birisi

Ne kadar seviyesiz bir kadınmış ya. Eşinle konuş sakince, ve dikkat et derim ben.Allah yardımcın olsun ne diycemi bilemedim gerçekten

Aldatıyor her şey açık değil mi?

Yani sonucu öğrenip ne yapacaksınız? Boşanacak mısınız? Boşanmayacaksanız neden deşip duruyorsunuz olayı?
Aynen, o kadar araştırmışsın diyelim ki sonuçta aldattığı ortaya çıktı, ne yapacaksın?

bende buradaki arkadaşlar gibi düşündüm
kadını taşımasından ziyade yalan söylemesine kızar tepki verirdim

konu sahibi eğer boşanmayacaksanız eşelemeyin derim

?????

Hiç bilmiyorum aldatma var mı ondan da emin değilim ama eşime anlatmaya çalişiyorum bu samimiyeti ben yapsam ne ysparsin empati yap diyorum tamam arabama almam hareket yapmam ama tavır da almam diyor kankacim falan diyor hala

Bu konu 2. Kez mi açılıyor
Eşiniz flört etme olaylarını özlemiş belliki

Bunca seyden sonra hala ona kanka falan demesi sinirimi bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…