Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok olamaz. Herkes kendileri gibi ya kocam aldatırsa, ya bir kadına yan gözle bakarsa diye krizden krize girmeli. Aksi düşünülemez. Kadınlar kocalarına güvenmemeli.
krizde degilim ayrıca yanliş olanı babam olsa yargilarim göz yummam

Yok ben övünmüyorum. Gelişimini tamamlamış bir insanın böyle basit bir özelliği kullanamamasına şaşırıyorum. Olmayınca olmuyor demek.
2018 den buyana bunu öğrenmissin aferin sana da nasil konuşacağını öğrenememissin üslup doğustan yükleniyor

2018 den buyana bunu öğrenmissin aferin sana da nasil konuşacağını öğrenememissin üslup doğustan yükleniyor

Son mesajlarınızı okuyun , durduk yere üyeyi hedef almanıza rağmen; kendisi , size sizin gibi yanıt vermedi.

Yüklemenizde de bir sorun oluşmuş belli ki.

Son düzenleme:
Uslubu öne sürecek en son insan sizsiniz sanırım. Son üç sayfayı tekrar okuyun, belki benim yazdıklarımdan feyz alır çizginizi bozmamayı öğrenirsiniz. Bir çizginiz varsa tabi.

Uslubu öne sürecek en son insan sizsiniz sanırım. Son üç sayfayı tekrar okuyun, belki benim yazdıklarımdan feyz alır çizginizi bozmamayı öğrenirsiniz. Bir çizginiz varsa tabi.
siz kendi yapabildiğini başkası yapamadiğnda egosu şişen birisiniz basit bir alintı olayını bile dalga konusu yapabilen bir insan yazık bu kadar basit şeylerle şişirmeyin kendinizi sonra boooommm :) bir mesudeden feyz alacağimi sanmiyorum siz çizgileri asmazsanız kimse size çizgisini bozmaz küpe olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…