Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de o yüzden işyerine gitsin bir bahaneyle tanışsın kadınla dedim.yoksa düşüne düşüne kendini yiyecek .belki de sadece kardeş gibi görülen bir ilişki var ama konu sahibi kafasında onlarca farklı şekilde yorumlayacak bunu ve uyuyamayacak.en iyisi gidip durumu görmek bu durumda.ha ben gitmezdim ama konu sahibi tanışmalı

Ben az cok herkesin esinin karsi cinsle mesafesini ayarlayip ayarlamayacagini bildigini dusunuyorum. Su an esim hakkinda boyle bir suphem olmaz ama gecmiste bir erkek arkadasim vardi, asla kadinlarla sinirini ayarlayamazdi. Kimle konussa flort ediyor sanirsiniz, oyle sinir bozucuydu. Kadinlarla tanismamin da bir etkisi olmazdi cunku bendeki mal belli, flortoz olan o. O yuzden ona karsi su an esime oldugum kadar rahat olamazdim, zaten bu en buyuk tartisma ve hatta iliskiyi bitirme sebebimiz oldu en sonunda.

kuracak duracak kafasında o çok belli.o yüzden gitsin dedim.biz ne yazsak da rahatlamayacak ki
Anacim adamın eli gözü durmadiktan sonra hergün coluk çocuk ise gitseler bile yapar. işyerine haftada bir üç çocuğuyla koca ziyaretine gelen kadınlar gördüm ben. Rezil olduklariyla kaldilar Sonları hiç değişmez. Adamı zapturapt edeceksiniz işyerini değil diyoruz anlamıyorlar.

Aaa olur mu? Amaç para kaynağını korumak zaten. Çalışıp yorulacak olsa kocayı napsin? Alinteri döküp ekmeğini taştan çıkarmak mı daha mantıklı, evden ona buna sallamak mı mantıklı? Sen de yaniiii...

Siz normal görüyor olabilirsiniz ama ben gereksiz buluyorum iş arkadaşlarıyla eşten saklanarak kurulan fazla samimiyeti...
Allah allah eşten saklanarak kısmını sonradan eklediniz. En başta böyle dememiştiniz. Hangi akılsız ,eşe anlatılamayacak tarzda samimiyeti normal bulur ki zaten…

Önüne çayı koyar ama tabii ki arkasından ver allah dedikodu....kocaya höst demek yürek istiyor ama karşıdaki kadını karalamak çok kolay nasılsa.
Yok tam olarak öyle olmadi seninde kızın var kocasi senin yaptiğini yapsa ne yapardın yada karının hayatında böyle bir erkek olsa hoş mu karşilardın dediğimde o benim ne demek istediğimi anladi kadını karalamadım ayrica bende bir kadınınım hangi kadın yada erkek böyle bir durumdan rahatsiz olmaz ki iki tarafın da düşüncesizliği sirf boşanmak üzere olduğu kocasına ben rahatim imajı vermek için kadının rahatlığı bu biraz da kesinlikle eşimi aklamiyorum hatalı ki hatasını da kabul etti

nerden biliyorsun çalişmadiğimi ne ayip para kaynaği falan sizin eşiniz sizin için bankamatik sanirim siz konuyu çok yanlış anlamissiniz bazi degerler vardir karakter sevgi güven deriz biz onlara sanirim siz eşiniz karninizi doyurduğu sürece biriyle sevişse bile göz yumacak birisiniz ama ben aç kalacağimi bilsem böylesi bir samimiyete dahi göz yummam

Valla canım olayı kendim yaşamış gibi hissederek okudum yazdıklarını.is
Yaşadıklarını kendim yaşamış gibi hissederek okudum.ben bu tarz şeylere çok takintiliyim.kocanamı kalmış ona servis şoförlüğü yapmak ki iş yerinin servisi var olmasa bile ise girerken dusunseymis nasıl gidip geleceğini.şu an aldatma falan olmasa da iki kişinin olduğu yerde 3. Şeytandır derler he birde ateşle barut meselesi.ya çok yorum yapıp etkilemek istemiyorum ama dikkatli ol ve taviz verme derim

saçma bir yaklaşim olmuş sizinkisi nice güç sahibi kariyer sahibi kadınlar kocalari tarafindan hizmetçileriyle aldatıldı dünya güzelleri de keza öyle konuyu yanlış anlamıssınız siz

size tavsiyem olur da bir gün aldatilirsaniz yada böyle bir durumla karşilaşirsanız sorunu kendinizde aramayın benim söylemek istediğim eşlerin birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardir bir eş diğer eşten gizli birşey yapamaz yaptı diyelim konu açiğa çıkınca yalan söylememeli ayrica ben kadin erkek ilişkilerinde mesafeden yanayim

Ben sadece şuraya hak verdim, gerçekten bosanmayacaksan deşme. Şimdi oturdun konuştun hak verdi falan, tamam artık irdeleme gerisini , valla manyak olursun.

Ben sadece şuraya hak verdim, gerçekten bosanmayacaksan deşme. Şimdi oturdun konuştun hak verdi falan, tamam artık irdeleme gerisini , valla manyak olursun.
yakalarsam değil boşanmak ebesine depar attırırırım :)

size tavsiyem çok emin olmayın kocanızdan bildiğinizden farklı olabilir sizin güven olayıda benim kemalim yapmaz öle şeyler der gibi olmuş tipik mesude :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…