Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabayla gitme durumu varsa tanışmak içinde bir engel göremiyorum.Bu bir zorundalık değil bana göre olması gereken ve olurken de çabaya, ödün vermeye girmeyen konudur.
Evlilik herkesin başına buyruk hareket ettiği bir kurum değil sonuçta eşi böyle bişey yapıcaksa başta söylemeli uygun zamanda da tanışmalılar sıkı fıkı olsunlar demiyorum ve evimle aile aracını bir tutuyorum.
Neden eşinize veliniz gibi davranıyorsunuz?. İş yerinde de kimle konuşup konuşmayacağınızı eşinize mi soruyorsunuz? Ne değişik kafalar.. iş arkadaşlarımla bu gün karşılıklı oturup sigara içtik , aynı masa etrafında yemek yedik, aynı arabada yolculuk neden yapmayalım gerekirse?

Konu sahibi normal şartlarda beraber gidip gelmelernde bişey yok derdm ancak hem yolunu değiştiriyor hem de ısrarla gizliyor. Kadından hoşlandığını düşünüyorum.

Şu musun sen bu musun sen ık vık
Aklını fanteziyle bozmuşsun kadın erkek yanyana ooo seks diyen ben değilim ben işin orasında hiç değilim.
Başka açıklaması çok ama senin anlıyacağını düşünmüyorum.
Konuları seks ve fantezi dünyasında gezdir.
Kadınla erkeğin araba içinde olması değil konu eğer bu açıdan bakarsak bir arabaya da ihtiyaç yok
Ben anlarım da sen bulamadın üftade abiciğim. 😂

Arabayla gitme durumu varsa tanışmak içinde bir engel göremiyorum.Bu bir zorundalık değil bana göre olması gereken ve olurken de çabaya, ödün vermeye girmeyen konudur.
Evlilik herkesin başına buyruk hareket ettiği bir kurum değil sonuçta eşi böyle bişey yapıcaksa başta söylemeli uygun zamanda da tanışmalılar sıkı fıkı olsunlar demiyorum ve evimle aile aracını bir tutuyorum.
Arabama aldığım herkes için önce kocamdan izin alıp, sonra da zorla tanıştırdığımı düşündüm de bı an....merhaba ben x, dün eşiniz beni durağa bırakmıştı, bu yüzden artık ailecek görüşmek zorundayız :-) hayat yeterince zor değil mi sizin oralarda?

31 yaşında gencecik insansınız. Bu düşünce yapısıyla işiniz zor.

evimle aile aracını bir tutuyorum.

Araba : Ben ne alaka 😕

Şu musun sen bu musun sen ık vık
Aklını fanteziyle bozmuşsun kadın erkek yanyana ooo seks diyen ben değilim ben işin orasında hiç değilim.
Başka açıklaması çok ama senin anlıyacağını düşünmüyorum.
Konuları seks ve fantezi dünyasında gezdir.
Kadınla erkeğin araba içinde olması değil konu eğer bu açıdan bakarsak bir arabaya da ihtiyaç yok

evimle aile aracını bir tutuyorum.
Kadınla erkeğin araba içinde olması değil konu

Karar verin , konu nedir ; söyleyin , biz de anlayalım.

Neden eşinize veliniz gibi davranıyorsunuz?. İş yerinde de kimle konuşup konuşmayacağınızı eşinize mi soruyorsunuz? Ne değişik kafalar.. iş arkadaşlarımla bu gün karşılıklı oturup sigara içtik , aynı masa etrafında yemek yedik, aynı arabada yolculuk neden yapmayalım gerekirse?

Konu sahibi normal şartlarda beraber gidip gelmelernde bişey yok derdm ancak hem yolunu değiştiriyor hem de ısrarla gizliyor. Kadından hoşlandığını düşünüyorum.
Ben bunu mı söyledim iş yernde arkadaşınla oturmuşsun falan bunun benim söyledğimle ne alakası var?????
Düzgün oku öyle saldır

Arabama aldığım herkes için önce kocamdan izin alıp, sonra da zorla tanıştırdığımı düşündüm de bı an....merhaba ben x, dün eşiniz beni durağa bırakmıştı, bu yüzden artık ailecek görüşmek zorundayız :-) hayat yeterince zor değil mi sizin oralarda?
Çok kolay kafanı yorma 😅

Kadını almak için ters yöne zahmet veriyorsa ve yalan söylüyorsa işler bence karışık olabilir.Siz sorun çıkaracaksınız diye yalan söyleme olayına da hiç hak veremiyorum. Eğer yaptığı şeyi doğru buluyorsa yalan söylemek yerine arkasında dursun, kavga olacaksa, ayrılık olacaksa da olsun.

Üftade abimiz vardı burda, konulara hep sizin gibi yorum yapardı. O olduğunuzu düşünüyorum çünkü bir kadının bu kafada olmasını aklım almıyor. Kabullenemiyorum

Forumda hergün yeni bir bilgi. Geçen gün birinin kocasının , kendisinin ibadeti olduğunu , bugün de bir başkasının "evi" ile "aile aracı" :KK57: nın bir olduğunu öğrenmiş olduk.

Aile aracı ayrı bir tür mü ? Diğer herkesin araçları genel araçlar mı ?

Son düzenleme:
Forumda hergün yeni bir bilgi. Geçen gün birinin kocasının ibade olduğunu , bugün de bir başkasının "evi" ile "aile aracı" :KK57: nın bir olduğunu öğrenmiş olduk.

Aile aracı ayrı bir tür mü ? Diğer herkesin araçları genel araçlar mı ?
Bir bekar araçları var bir aile araçları var. Şeritleri bile farklı bilmiyor musun? Bekar araçları sol şeritten basıp gider aile araçları sağdan sağdan 40’la gider. Çünkü adı aile aracı. Aynı soyadını taşımayan kimse aile aracına binemez. Binerse minik köpek dişleri totosunu ısırır.

Çok kolay kafanı yorma 😅
Evde iki araba var, hergün toplamda saatlerce trafik yapıyoruz ayrı ayrı , neden? Çünkü karı koca ekmeğimizin peşindeyiz... Hayat zor. Akşam eve gelince bugün senin arabaya kim bindi , yarın kim binecek sorusuna hiç sıra gelmiyor bu yüzden. Ayrıca sizin sorununuz araba veya kadın değil, bizzat sizin ve eşinizin kafa yapilariniz...bence böyle mutlu ve uyumlu görünüyorsunuz ama değiştirmek için de geç değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X