O sizin düşünceniz bu benim, eşimle laçkalaşmış ilişkisi olan ancak her zaman yüzyüze bakacağı biriyle tanışır onu tanır duruma göre bir yargıya varırdım ve ona göre davranırdım. Tanışmak zorunda değil olmamalı diyorsunuz da burada evli biriyle gereksiz samimiyet içerisinde olan biri zaten baştan eşi yok sayıyor tanışmaya gelince de yok ben almayayım diyorsa niyetinden şüphe ederim.
İş arkadaşımız ve eşiyle ,eşli veya tek olarak buluşup , arkadaşlık etme niyetimiz yoksa , neden tanışalım ?
Ya kişi , kendi kişisel sanrıları sebebiyle konuyu çarpıtıyorsa ? Ya ortada laçka bir davranış yoksa da konu sahibi mübalağa sanatında zirveye oynuyorsa ?
Forumda eltisini çekemeyip , kocamda gözü mü var yazan kadın var.
Kocası kamuda çalışan ve aynı lojmanda yaşadıkları, kocasının iş arkadaşı olan 3 çocuklu kadının; kocasında gözü olduğunu iddia eden var.
Başka insanlara iftira atmaktan çekinmeyen ve bu iftiraların sonuçları olabileceğini umursamadan hareket eden onlarca insan da var.
Sosyal medyaya sözde aldatıldığını düşündüğü kadının fotoğrafını yükleyip , insanların itibarını zedelemeye çalışan insanlar da var.
Forumda anonim olarak yazan üyelerin konularına yaptığınız yorumları makul bulup, uygulamaya kalkan insanların zarar görebileceğini de düşünmelisiniz.
Ya konu sahibi takıntılı bir kadınsa ? Ya sizin yorumunuzu okuyup, "dur kadının içi rahatlasın , yaşasın kadın dayanışması" diyecek olan bir başka kadın zarar görürse ?