Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarıda da yazmıştım böyle bir şeyi yaşadığımda tepkimi, mesela bu konunun çok çok daha masumuymuş ben o halde bile kafamda kurup durmuştum, eşim tanıştırabilirim düşündüğün gibi bir durum yok biz arkadaşız dese de inanmamış kendimi de germiş aylarca huzursuzluk yaşamıştım. Bu toyluktan geliyordu. Şimdi buradan tecrübe ederek de öneride bulundum, diğer kadınla tanışın hakikaten arkadaşlıktan gelen bir samimiyet varsa bunu anlarsınız, yoksa da ona göre her ikisine de bu samimiyetin kendinize uymadığını söylersiniz, şeklinde parça parça mesajlarımı böyle özetleyebilirim.
O tavırlarım eşimde de travma oluşturdu. O kadar aşırıya varan bir hale geldi ki selam vermeye çekinir olmuştu. Yakın bir arkadaşının babası vefat ettiğinde başsağlığı için yanına uğrayacağım bugün diye bana haber vermişti ( izin ister gibi gitsem olur mu diye) Saçmalama tabii ki gideceksin yanında destek olacaksın dedim, Firuze senin yüzünden arkadaşlarıma selam verirken bile düşünüyorum dedi. O zaman anladım mesela ne kadar saçma sapan krizlerle ortalığı yaktığımı. Kuruntu insanı kemiriyor. Kuruntu yapacağına tanışıp kafayı rahatlatması en güzeli.
ben de o yüzden işyerine gitsin bir bahaneyle tanışsın kadınla dedim.yoksa düşüne düşüne kendini yiyecek .belki de sadece kardeş gibi görülen bir ilişki var ama konu sahibi kafasında onlarca farklı şekilde yorumlayacak bunu ve uyuyamayacak.en iyisi gidip durumu görmek bu durumda.ha ben gitmezdim ama konu sahibi tanışmalı

Yukarıda da yazmıştım böyle bir şeyi yaşadığımda tepkimi, mesela bu konunun çok çok daha masumuymuş ben o halde bile kafamda kurup durmuştum, eşim tanıştırabilirim düşündüğün gibi bir durum yok biz arkadaşız dese de inanmamış kendimi de germiş aylarca huzursuzluk yaşamıştım. Bu toyluktan geliyordu. Şimdi buradan tecrübe ederek de öneride bulundum, diğer kadınla tanışın hakikaten arkadaşlıktan gelen bir samimiyet varsa bunu anlarsınız, yoksa da ona göre her ikisine de bu samimiyetin kendinize uymadığını söylersiniz, şeklinde parça parça mesajlarımı böyle özetleyebilirim.
O tavırlarım eşimde de travma oluşturdu. O kadar aşırıya varan bir hale geldi ki selam vermeye çekinir olmuştu. Yakın bir arkadaşının babası vefat ettiğinde başsağlığı için yanına uğrayacağım bugün diye bana haber vermişti ( izin ister gibi gitsem olur mu diye) Saçmalama tabii ki gideceksin yanında destek olacaksın dedim, Firuze senin yüzünden arkadaşlarıma selam verirken bile düşünüyorum dedi. O zaman anladım mesela ne kadar saçma sapan krizlerle ortalığı yaktığımı. Kuruntu insanı kemiriyor. Kuruntu yapacağına tanışıp kafayı rahatlatması en güzeli.

Ben az cok herkesin esinin karsi cinsle mesafesini ayarlayip ayarlamayacagini bildigini dusunuyorum. Su an esim hakkinda boyle bir suphem olmaz ama gecmiste bir erkek arkadasim vardi, asla kadinlarla sinirini ayarlayamazdi. Kimle konussa flort ediyor sanirsiniz, oyle sinir bozucuydu. Kadinlarla tanismamin da bir etkisi olmazdi cunku bendeki mal belli, flortoz olan o. O yuzden ona karsi su an esime oldugum kadar rahat olamazdim, zaten bu en buyuk tartisma ve hatta iliskiyi bitirme sebebimiz oldu en sonunda.

kuracak duracak kafasında o çok belli.o yüzden gitsin dedim.biz ne yazsak da rahatlamayacak ki
Anacim adamın eli gözü durmadiktan sonra hergün coluk çocuk ise gitseler bile yapar. işyerine haftada bir üç çocuğuyla koca ziyaretine gelen kadınlar gördüm ben. Rezil olduklariyla kaldilar Sonları hiç değişmez. Adamı zapturapt edeceksiniz işyerini değil diyoruz anlamıyorlar.

.

Konu sahibi eşini çok kıskanıyorsa : kocasına "bundan sonra evinin erkeği , çocuklarımın babası ol" diyebilir , kocası evde kendisi dışarda çalışarak bir müddette bu şekilde yaşamayı deneyebilirler.
Aaa olur mu? Amaç para kaynağını korumak zaten. Çalışıp yorulacak olsa kocayı napsin? Alinteri döküp ekmeğini taştan çıkarmak mı daha mantıklı, evden ona buna sallamak mı mantıklı? Sen de yaniiii...:KK12:

Siz normal görüyor olabilirsiniz ama ben gereksiz buluyorum iş arkadaşlarıyla eşten saklanarak kurulan fazla samimiyeti...
Allah allah eşten saklanarak kısmını sonradan eklediniz. En başta böyle dememiştiniz. Hangi akılsız ,eşe anlatılamayacak tarzda samimiyeti normal bulur ki zaten…

Önüne çayı koyar ama tabii ki arkasından ver allah dedikodu....kocaya höst demek yürek istiyor ama karşıdaki kadını karalamak çok kolay nasılsa.
Yok tam olarak öyle olmadi seninde kızın var kocasi senin yaptiğini yapsa ne yapardın yada karının hayatında böyle bir erkek olsa hoş mu karşilardın dediğimde o benim ne demek istediğimi anladi kadını karalamadım ayrica bende bir kadınınım hangi kadın yada erkek böyle bir durumdan rahatsiz olmaz ki iki tarafın da düşüncesizliği sirf boşanmak üzere olduğu kocasına ben rahatim imajı vermek için kadının rahatlığı bu biraz da kesinlikle eşimi aklamiyorum hatalı ki hatasını da kabul etti

Aaa olur mu? Amaç para kaynağını korumak zaten. Çalışıp yorulacak olsa kocayı napsin? Alinteri döküp ekmeğini taştan çıkarmak mı daha mantıklı, evden ona buna sallamak mı mantıklı? Sen de yaniiii...:KK12:
nerden biliyorsun çalişmadiğimi ne ayip para kaynaği falan sizin eşiniz sizin için bankamatik sanirim siz konuyu çok yanlış anlamissiniz bazi degerler vardir karakter sevgi güven deriz biz onlara sanirim siz eşiniz karninizi doyurduğu sürece biriyle sevişse bile göz yumacak birisiniz ama ben aç kalacağimi bilsem böylesi bir samimiyete dahi göz yummam

Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor
Valla canım olayı kendim yaşamış gibi hissederek okudum yazdıklarını.is
Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz üstelik bu kadınla nahh hareketi yapacak kadar Samimiler ve kadın hitap ederken yavrum kuzum kuzu kanka arada karşim falan diyor
Yaşadıklarını kendim yaşamış gibi hissederek okudum.ben bu tarz şeylere çok takintiliyim.kocanamı kalmış ona servis şoförlüğü yapmak ki iş yerinin servisi var olmasa bile ise girerken dusunseymis nasıl gidip geleceğini.şu an aldatma falan olmasa da iki kişinin olduğu yerde 3. Şeytandır derler he birde ateşle barut meselesi.ya çok yorum yapıp etkilemek istemiyorum ama dikkatli ol ve taviz verme derim

Kocan seviyor o kadınla samimiyet kurmayı. Senin gibi evde oturan birindense çalışan para kazanan birini daha alımlı ve sosyal buluyordur. Yani yapabileceğin bir şey yok ikisi birbirinden memnun. Aldatılıyorsun ve boşanmayacaksan deşme artık.
saçma bir yaklaşim olmuş sizinkisi nice güç sahibi kariyer sahibi kadınlar kocalari tarafindan hizmetçileriyle aldatıldı dünya güzelleri de keza öyle konuyu yanlış anlamıssınız siz

Kocan seviyor o kadınla samimiyet kurmayı. Senin gibi evde oturan birindense çalışan para kazanan birini daha alımlı ve sosyal buluyordur. Yani yapabileceğin bir şey yok ikisi birbirinden memnun. Aldatılıyorsun ve boşanmayacaksan deşme artık.
size tavsiyem olur da bir gün aldatilirsaniz yada böyle bir durumla karşilaşirsanız sorunu kendinizde aramayın benim söylemek istediğim eşlerin birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardir bir eş diğer eşten gizli birşey yapamaz yaptı diyelim konu açiğa çıkınca yalan söylememeli ayrica ben kadin erkek ilişkilerinde mesafeden yanayim

size tavsiyem olur da bir gün aldatilirsaniz yada böyle bir durumla karşilaşirsanız sorunu kendinizde aramayın benim söylemek istediğim eşlerin birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardir bir eş diğer eşten gizli birşey yapamaz yaptı diyelim konu açiğa çıkınca yalan söylememeli ayrica ben kadin erkek ilişkilerinde mesafeden yanayim
Ben sadece şuraya hak verdim, gerçekten bosanmayacaksan deşme. Şimdi oturdun konuştun hak verdi falan, tamam artık irdeleme gerisini , valla manyak olursun.

Kadını görmek neyi değiştirecek ? Neden diğer kadın , konu sahibinin kocası sebebiyle hedef konumunda olsun ki.

Adam belki karısını kıskandırmak amacıyla ; olmamış olayları dahi olmuş gibi , evde abarta abarta anlatan bir şuursuz.

Ben sadece şuraya hak verdim, gerçekten bosanmayacaksan deşme. Şimdi oturdun konuştun hak verdi falan, tamam artık irdeleme gerisini , valla manyak olursun.
yakalarsam değil boşanmak ebesine depar attırırırım :)

Allah aşkına alıntılamayın artık. Bilerek çıldırtmak için mi yapıyorsunuz?

Benim kocam cıvık bir insan olmadığı için cıvık kadınlarla cıvık ilişkiler kurmuyor. O yüzden bende aynısı olmaz. Siz öyle bir adamı eş diye seçmişsiniz.
size tavsiyem çok emin olmayın kocanızdan bildiğinizden farklı olabilir sizin güven olayıda benim kemalim yapmaz öle şeyler der gibi olmuş tipik mesude :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X