Bu nikaha gitmeli miyim?

Ben sırf biri nikahıma gelsin diye eger görüşmek istemiyorsam samimi davranmam mesela.belki içten davranmıştır ama mikahına gelmediyse gitmeyebilirsin.yalnız ben o bana yapmadı,ben de ona yapmam tarzı davranışları benımseyen bir insan degilim.ınsan bence kendi olmalı.Daha ötesi yok

Ben iliskilerde safi mutluluk ve güvenden yanayım.
Arkadaşı niye ediniriz? Beraber mutlu olalim beraber uzulelim diye.
Bunlari yapmadigim, kendimi bana kötü hissettiren bir insanla iliskimi devam ettirmem o yüzden.
O yuzden yerinizde olsam gitmem.

Nikahda kalabalık gorunsun ortam maksat yeşillik olsun diye samimiyetsiz bir ortama girmek isterseniz buyrun gidin ben gitmedim bağlar yeterince kopmuş yuzzsuz gibi bide niye hamileligini söylemedin mi dedi yani ayıptır ya

Karşılık beklemekte haklısınız. İnsan güzel gününü kötü gününü paylaşmak istiyor. Ben olsam gitmezdim.

Ben olsam giderim. Bir ceyrek takar donerim. Sonrasini ona birakirim. Belki eski gunlere donulur,belki de aynen devam sogukluk olur. Denemekten zarar gelmez
Benim nikahima gelmeyecek sonrasi 7 sene evime adim atmayacak ve ben onun.2 .nikahina ceyrek mi takicam?

Ne kadar iyisiniz size anne diyebilir miyim?:anne::anne:

Güzel arkadaşlıklarda araya zaman da girse kırgınlık da girse yıllar sonra bir araya gelince yine eski haline gelebilir.
Benim annem bu şekilde gereksiz kırgınlıkları konuşmadığı yirmi yıllık arkadaşıyla bir araya geldi, bir kucaklaştılar, şimdi hiç ayrılmamış gibiler
Yirmi yıldan sonra :))
Ne kaybedersiniz ki? Bir gidip alkişlasaniz, sonuçta dediğiniz gibi, 5 dakikanizi almaz

Gitmesen daha hayrlı .... sen gidersen ve eğer o doğumuna gelmezse bu senin içn bi patlama olur. Gitme bi beklentinde olmasın.

Nasil bir arkadas o hamile oldugundan bile haberi yok araniza duygusal anlamda cok mesafe girmis acikcasi ben gitmezdim watsabtan tebrik ederdim yeterli

Ben oyle arkadaslari hep eledim gitti cocuklugumu gencligimi beraber yasadigim arkadaslarimdi

Back
X