Bu nikaha gitmeli miyim?

Benim nikahima gelmeyecek sonrasi 7 sene evime adim atmayacak ve ben onun.2 .nikahina ceyrek mi takicam?

Ne kadar iyisiniz size anne diyebilir miyim?:anne::anne:
AHAHah ya giderim nolacak. Ictenlikle cagirmis. Belli ki o da memnun degil bu gidisattan ki eskisi gibi olmak istiyor. Ceyrek altin nedir ki en ucuzu ;)

Ben olsam gitmezdim. Tamam nikahiniza isi cikti gelmedi diyelim ama sonrasinda evinize gelip telafisini yapmali gonlunuzu almaliydi.

Keşke senin kadar koşturan arkadaşım olsa

Ama sonrasında yaptıklarını kusmayacak haliyle

Sizin bilceğiniz iş ama aynısı bana yapılsa gitmezdim. Kurtarılma ihtimali olan bi arkadaşlık değil çünkü benim için

Karşılaştığınıza göre aynı sehirlerdesiniz.
Ee o zaman davetiyeyi neden watsaptan yolluyor ?
Yahu ben en uzak akrabalara bile götürdüm verdim elimle.
Sizi pek takmıyor bence yani işte hediye altın ceyrek gelse fena mi olur diye düşünüyor.
Ben bu tipleri hiç samimi bulmam sen beni aylarca arama evime gelme sonra niye aramadın acaba niyeee üstün zekalı kardeş?

Ben olsam gitmem.
Hele davetiyeyi tenezzül edip kapınıza bile getirmemiş

İçiniz gitmekden yana olduğu için gidin ve altında takmayın bu sayede ince hesap derdi de olmaz bu sefer...
Sonrası gelmezse bir daha da unutun , yapacak birşey yok...

Yannecim bence gitmemelisin.
Bazilari iyilik yapmissin karsiligini bekleme diyorlar da ben oyle dusunmuyorum.
Bu hayatta herkese kim olursa olsun sana deger verdigi kadar deger vereceksin daha fazla degil.
Yoksa uzulen taraf sen olursun.

Güzel arkadaşlıklarda araya zaman da girse kırgınlık da girse yıllar sonra bir araya gelince yine eski haline gelebilir.
Benim annem bu şekilde gereksiz kırgınlıkları konuşmadığı yirmi yıllık arkadaşıyla bir araya geldi, bir kucaklaştılar, şimdi hiç ayrılmamış gibiler
Yirmi yıldan sonra :))
Ne kaybedersiniz ki? Bir gidip alkişlasaniz, sonuçta dediğiniz gibi, 5 dakikanizi almaz
işte bende böyle düşünüyorum ama sizin anneniz ile arkadağı gibi olmamak canımı bir kez daha sıkacağı için cesaret edemiyorum. Yani nikahtan sonra aynı hal ve uzaklık yine beni kendimi sorgulatıracak. Keşke sizinkiler gibi olsa...

Yannecim bence gitmemelisin.
Bazilari iyilik yapmissin karsiligini bekleme diyorlar da ben oyle dusunmuyorum.
Bu hayatta herkese kim olursa olsun sana deger verdigi kadar deger vereceksin daha fazla degil.
Yoksa uzulen taraf sen olursun.
öyle davetiyesini aldığımda ne kadar elden vermesede gitmeyi düşünüyordum. Hatta eşimle konuştuk boşver ya ayak üstü karşılaştığının dışında ben sana bişey yaptığını göremedim dedi. Yolda karşılaşınca o ilgisi eşimin sözlerini getirdi aklıma... ondan sonra belki aynı şekilde davranmak anlamasını sağlar diye düşünyorum. Ama bir yandan duygusalım yaniden evleniyor inşallah bu sefer aradığı sevgiyi bulmuştur bende şahit olim diye duygusala bağlıyorum. Sanırım gitmeyecem...

Keşke senin kadar koşturan arkadaşım olsa

Ama sonrasında yaptıklarını kusmayacak haliyle
daha bu güne kadar ona ne bir sitemim oldu nede bişey etrafımdaki herkes onu sorduğunda daha dün görüşmüş gibi cevap veriyordum. Nikahı olacağını whatsapp davetiye atmasına bile takılmadım yolda karşılaşınca hamileliğimden bi haber olması dahası haber vermedim diye sitem etmesi beni çok etkiledi. Yani insan hiç demezmi ya bu kızı ben niye hiç aramadım sormadım?

Karşılaştığınıza göre aynı sehirlerdesiniz.
Ee o zaman davetiyeyi neden watsaptan yolluyor ?
Yahu ben en uzak akrabalara bile götürdüm verdim elimle.
Sizi pek takmıyor bence yani işte hediye altın ceyrek gelse fena mi olur diye düşünüyor.
Ben bu tipleri hiç samimi bulmam sen beni aylarca arama evime gelme sonra niye aramadın acaba niyeee üstün zekalı kardeş?
Şehir değil canım aynı ilçedeyiz. Yani o bana gelmek istese evinden benim evim 10-15 dk yürüme mesafesi. Bu nedenle yolda vs. karşılaşıyoruz. hatta bizzat arayarak evime davet bile ettim ilk evlendiğimde.. eşimide tanıyor sonuçta ...

Ben olsam gitmem.
Araya soğukluk girmiş zaten. Ha illa başa dönelim diye zorlamanın faydası olmaz sanırım.

AHAHah ya giderim nolacak. Ictenlikle cagirmis. Belli ki o da memnun degil bu gidisattan ki eskisi gibi olmak istiyor. Ceyrek altin nedir ki en ucuzu :KK66:
Dediğiniz gibi en düşüğü çeyrek.. ne onun o çeyreğe ihtiyacı var nede ben o çeyrekle fakir olurum. Takının lafı bile olmaz zaten konu bu değil.

Back
X