- Konu Sahibi DERTLXIX PAPATYA
-
canım sen direk olayı resmiyete döküyosun anladığım kadarıyla.. sıkıntı o..
yani millet 3 4 sene flört ediyor, akabinde nişan olayına giriyor. o kadar süre zarfında da herşey çıkıyopr ortaya..
hadi sen yaşım geçiyor de, 1 sene flört et.. ama et yani.. pat diye nişanlanılmaz ki..
canım merhaba yazdıklaırnı okudumdaiçim bir tuhaf oldu. Allah kolaylık versin yaşadıkların hiçde kolay değil sürekli bir yıkım ve bir toparlanış dönemi önemli olan hepsindede toparlanmışssın. Şansızlıklararka arkaya bulmuş seni maalesef ama inş. herşey düzelecektir. Lütfen bir başkası nedediye bir evlilik yapmaaa böyle biriyle evlenip 2-3 yıl sonra boşanmak daha acı gelir işte ozaman başarısızlık tamamen sana yüklenir. ve evlenmiş boşanmış biri olarak daha zor şeyler yaşarsın belkide bir çocuk da olur onunda sorumluluğunu taşımak zorunda kalırsın. Nİşandan ayrılıp tekrar başka biriyle tanışmak ve evlilik yolund ailerlemek zor değil. Ama evlenip boşanmış biri olarak bir başkasının hayatına girmek daha zor olur. Nişanlı olmanın amacı zaten insanların biribirleirni tnaımasıdır eğer insanlar hor görecekse görenler direk kızlarını çocuklaırnı evlendirsin sözlemedne nişanlandırmadan. Benim söyleyebileceğim değmeyecek brisiyse sonu güzel bitmeyecekse lütfen evlenme. Yada acele etme belki kişi kendinidüzeltir daha doğru bir insan olur zaman ver ilişkinize.
merhaba canım aynen öyle düşüp düşüp kalktım ben.. teşekkür ederim fikrin için Allah razı olsun.
alahım yardımcın olsun ole quzel bı qunde ıcım ttryrek okudum ve cok dua ettım senın ıcınn allahım yuznu quldurur ıns bence bıraz daha dene bunu hemen ewlnme sakın dene cek karsına acık acık konus yalan soluyosn olmaz bıter de ben yalancı bı es ıstemıorum de oda belkı duzltır davrnıslarını duzeltmezsde bırkırsın ama azcık bı zaman ver derım ben allhım cok yardım etsın sabır versın mutlulk versın hep dua edıcm senın ıcın :S
çok teşekkür ederim allah razı olsun
bi saat önce annesi aradı salonda tutulsun evde ama en uygunu aşağısı ne ise onlar olsun dedi asla ama asla kabul etmicem sırf hayata olan isyanımdan dolayı beni oyuncak ettiler şimdiye kadar karşıma çıkanlar benim aklımda en lüksü şunu bunu yoktu kendisi çabaladı surada olsun suradan tutalım falan filan bir gelinlik için bile en ucuz saloın için bile defalarca gözyaşı dökmüştüm diğerlerindede değmez bişeyim gibi okumuş meslek sahibi güzel bi kızım etrafımda hani derlerya bgenmicen türdeki insanlar dahi lüks içinde yaşarken ben bunlara maruz kaldım
nolur beni yanlış anlamayın tahammülüm yok artık ve resmen kandırıldım oyun oyun oyun annesi bana bizim onları yapacak paramız yok saçmalama diyor ben istemedim hiçbisey basından beri oğlun söyledi benim canımı sıkan benle dalga gecmiş olması yalan söylemesi oynatması dedim etmiş bir hata cahil diyo 28yaşında bir insan ne kadar cahil olursa
bu kandırılışımı bu sefer affetmicem arkadaşlar dönersem de asla taktıkları altınları vermicem bu sefer.. beni aldatan insana dahi yani ikinci nişanlıma o altınları verdiğim için kızıyorum zaten kendime madem acımıyorlar bana bende acımıcam
kıymeti yok olmucakta ama hiç olmazsa azıcık maddi kayıpları olsunda karşılarndaki insanların hayatlarını bu kadar basite almamayı öğrensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?