Geçmiş olsun canım. Umarım Allah doğru dürüst birini çıkarır karşına mutlu olursun ömür boyu.
Bende nişanlımı doğru dürüst tanımadan taktım yüzüğü. 3 ayda 3 defa nişan atma durumuna geldik. Sonuncuda baya baya atmıştık, ailem araya girdi , Zaten kendisinede dedim, şimdiki aklım olsa 1 sene çıkar tanımaya çalışır, bir yandan araştırtırdım. Neyse bizde çok problem yaşadık,başlıklarıma bakar ohoooooooo... birbirimizi tanımadığımız, beklentilerimizi bilmediğimiz, birbirimizi anlamadığımız, birbirimize güvenemediğimiz için oldu. neyse en son nişan atma davasında oturduk konuştuk.. Kendisine düğünü ertelemeyi, zira kendisini tanımak istediğimi söyledim. Nişanı atmak üzere idik, ama şimdi seneye kadar birbirimizi tanıma fırsatı verdik. Benimkinin yalan dolan huyu yoktu, 3 kağıdıda yok, sadece anasına para yollaması deli ediyordu beni, sanki benden esirgeyip annesi gile yolluyor gibi geliyordu. şimdi görüşmüyor ailesi ile. Zaten görüşsede para yollayamıycak, zira gırtlağına kadar borca soktum. Maaşını alıp taksitine yatıracak.Ödesin düğüne kadar :) kendimde yarı yarıya ödeyelim demiştim ilk zamanlar, şimdi karışmıyorum öde dedim. Bu onları öderken ben beyaz eşya için para biriktireceğim. seneyede hem birbirimizin huyunu suyunu öğrenmiş oluruz. hem borçları ödemiş oluruz. hayırlısı ile düğünümüzü yaparız inşallah :)
nerden nereye.. Diyeceğim o ki aman acele etme, önce tanı... sonrası yavaş yavaş olur nasılsa...