Bu nişandan da mı döneceğim?...

canım benim Allah yardımcın olsun. Dua edeceğim senin için.

Koşarak uzaklaş ne işin var elin manyağıyla... Kısmet değilmiş dersin, çok istersen de şehir değiştir, tüm hayatını yıkmaya değmez salla gitsin...

Annenin dediğine de bakma ayrıca, eski kadınlar sinek kadar beyim olsun başımda dursun mantığındalar hep.. Büyük ihtimalle seni tek başına yetiştirmek zorunda kalmış olmanın verdiği yıpranmayla da söylemiştir öyle, sakın sakın yalan söylediğini gördüğün biriyle evlenme... Aynı evde sevmediğin, inanmadığın bir adamla yaşayacağın belki 30 seneyi düşün, direkt vazgeçersin.

Bence bırakın ınsnalara bakarsanız hayatınız tamamen mahfolur..sonra basını duvarlara vurursun..kesınlıkle atın nısanı.sizin hayatınız

Canım kızma ama suç sende.

Yeni tanışır tanışmaz nişan düğün söz nasıl yapıyorsun ya?

Ben 7 senedir çıkıyorum hala kafamda sorular var. Ki ailesini tanırım o benim ailemi tanır. Şu ana kadar verdiği sölerin hepsini tuttu. Ama yine de şöle küçük huyu var olur mu olmaz mı diye kendimi yiyorum sense hemen adam bulur bulmaz nişan düğün yapıyorsun.

Aksilik de değil çünkü 1 olmamış 2 olmamış. Sanırım böyle olmasının sebebi de evlenmek istemenden kaynaklanıyor. Yada babanın olmayışından dolayı kendini birinin korumasını istiyorsun bilemiyorum.

Öncelikle hemen nişanı atmalısınız kim ne der diye bakmadan, eğer imkanınb varsa başka bir yere git yeniden sıfırdan başla hayatına.

aynen katiliyorum, evlenipte bosanmaktansa 10 kere nisanda atarim ben... bu sartlarda ne kadar saglikli bir evliligin olur düsünmen gerek, imzayi atmakla olay bitmiyor.

ayrilik sonrasinda uzuuuuuuuuunca bir süre kimseyi hayatima sokmazdim. Yani her teklif edene bir sans vermezdim, kafami dinler ölcer bicerdim. bende suan öyle yapiyorum.
ama yinede sen bilirsin, sonra KESKE demiceksen evlen...

daha öncede yazdım ilk nişanlımla6 yıl çıktım ne kadar çıkarsan çık tanıyamıyorinsan yüzük parmapğına girerken ayrı düğün yaklaşırken ayrı oluyolar.tabiki evlenmek istiyorum ve iki üç yıl ara veripte nişanlandı m her biri ile he bu da bi şey değil yani ister tanı ister uzunçık ister ara ver öyle nişanlan kaderinde varsa ve olacağı varsa oluyro
yalnız su var bu nişanımda özellikle ben ısrar ettim aileme bana müsade edin biraz daha tanıyalım acele etmeyelim diye ama bu seferde ailem herşeyi en ince ayrıntısınaz kadar inceliyosun bu kadarda olmaz diye onlar olsun artık dediler ,benim kaderim bu imiş..

Sonunda olacağına başında olsun..Evlenip çoluklu çocuklu olsan iş dahada çıkmaz bir yola girerdi.. Vardır elbet bunda da bir hayır...Rabbim hayırlı kısmetler nasip etsin kardeşim..

ah canım benım ya şanssızlığın bu kadarı. ama sakın o adamla evlenme bırak kim ne derse desin. senin için çok zor bunları uygulamak ama sakın.belki bu son imtihanındı bunu da başarıyla geçersen belki karşına pırlanta gibi biri çıkıcak. allaha bol dua et. çünkü bi tek o çevirmez. dualarım senınle umarım artık mutlu olursun. ama dediğim gibi sakın o adamla birlikte olma. yalan söyleyen insandan herşey beklenir öpüyorum seni de

cnm elalem ne der diye sakın kendini ateşe atma.

Bırak boşver gitsin. Ne yani 1 ay konuşur millet 2 ay konuşur sonra herkes unutur.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin cnm.

Ama lütfen hayatına giren insanları iyice tanımadan nişan söz vs düşünme

güzel kardeşim boşanmandan iyidir gözüyle bakıyorum ben bu durumuna.Annen seni anlayacaktır. Elalem ne der kaygısıyla hareket etme.. sen kendını bıldıkten sonra gerisi boş.. bundan sonrası için ince eleyip sık dokursun artık.hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin.

kardeş bence kim nederse desin umursamayın. herkes kendi hayatından sorumludur. eğer bir kişiyi dost bilip içinizi dökerseniz herkes herşeyi duyacaktır. bakarsın birgün gerçekten düzgün, temiz birini bulup evlenirsin, güzel bir yuvan, evlatların olur. ama sakın olaki yanlış yollara sapma kardeş. durumuna şükretmelisin. benim akrabam kız var 5 defa boşandı. yani nişandan geçmek , evlenip boşanmaktan iyidir. nişan çiftlerin ve ailelerin birbirini tanıma evresidir. demekki tanımış beğenmemişsin. dünyada milyonlarca erkek var sen içlerinden birini seçmişsin, oda yanlış olmuş.. olamazmı? kimin ne demeye hakkı var. sen milleti bırak kendine bak.. zaten evladı olan insan kınamaz Allah korusun, neyi kınarsa aynını yaşamadan ölmezmiş insan. 3-5 tane cahilin ettiği lafları umursamamlısın. Allaha havale et yoluna bak..

Son düzenleme:
tatlım senın tek hatan var o da;dırek ılıskıyı resmıyete dokmen .su ankı sıkıntını anlıyabılıyorum .ne yazık kı es dost boyle seylerı dedıgın gıbı laf soz edıyor .lafa geldın mı bu ısler kader kısmet derler ,ama boyle 3 nısan atanada dırek elestırıyı patlatırlar .bırı kotuydu hadi dıgerı de mi kotuydu derler .bızım mılletımız laf soz dedıkoduya bayılıyor ne yazık kı .cevremde cok goruyorum boyle orneklerı .
dedıgım gıbı tek hatan erken davranıp resmıyete dokmen olmus herseyı .sahsen benım de 2 yıllık bır ılıskım var,sevgılıme kalırsa yarın nısan yapalım dıyor .ama ben bunu ıstemıyorum .su anda ekım ayın da nısan kararı dusunuyorum .fakat ben hala pek emın degılım bunu ona da soyledım .ne zaman evlılık tarıhı kesın netlesırse yanı su ayda kesın evlenırız dıyebılırsen ,ne zaman evı barkı hazırlarsan o zaman nısanlanrız dıyorum .cunku zaten sureklı kavga gurultulu gıden bır ılıskımız var .nısanı takıpda yıllarca bekletmıyecegını ne bılebılırım kı .en azından es dost bılmeden su an sevgılı olarak yasamaı daha uygun buluyorum .ne zaman su tarıhte evlılık olur derse ben o zaman o yuzugu takarım .bızım de daha ortada ev yok ev alınıcak ,esya hıc bırsey yok ,bırıkım yok .sevgılım de nısanlanalım nısanlılık surecınde yaparız dıyor herseyı ama ,ben kesınlıkle kabul etmıyorum .senet ımzalamıyor ya yapacagına daır .bırıkım yapıcak gorucem en azından ıkı tane beyaz esya aldıgını gorucem anca o zaman nısanı yaprız dedım .

sana gelıcek olursak,sakın es dost sunu soyleyecek dıyecek dıye ıstemedıgın bır evlılıgı gerceklesıtrme .bu adamdan ne ev ne kasaba olur .daha sımdıden sulaleyı ayakta uyutmus yalanlarıyla ,sana nasıl es olabılır kı boyle karakterdekı ınsan .bır sana da degıl,soyledıgı yalanlar .aılenıde kandırmıs .sen bunun bu yalanlarını muhtacmıs gıbı sıneye cekersen yarın evlendıgınız de bu adamla vay halıne .hıc uzatma derım .sen sanıyormusun su devırde kotu gıden bır senın ılıskın ,bır senmı nısan atıyorsun sanıyorsun .canım devır oyle degıstı kı artık ,ne ılıskıler bıtıyor ne nısanlar atılıyor.artık devır gercekten cok kotu ne erkegıne guven olur ne kızına .kafanı sen rahat tut .ıstemedıgn adamla sakın evlılık yapma .

Son düzenleme:

amann diyorum belliki akıllı bi kızsın ben de öyleyim yaa yemin ederim saf salak bişiy değilim sonuncusu ailemin baskısıyla oldu biraz daha tanıyayım filan dedim bu seferde çok ince eliyo sık dokuyosun diye kızıyolar ama ince eleyip sık dokumakta gerekiyo gerçekten. ve herkese tavsiyem alınıcakları edilicekleri oğlanla konusmayın yani tabi konusuın ama ailesinden gizli evet falan demesin size. bu attı tuttu alırım ederim o tamam bu tamam senin bişi almana gerek yok filan halbuki annesinin hiç haberi yokmus annesini n haberi vardır diye demedikde biz annesine başta nerden bilelim bunu n bol keseden attığını gerçekten yapacakdıda annesimi engelledi cimriliğinden bilmiyoruz başta herşey sonuna kadar mükemmeldi benden önce el diyodu gözlerini ayırmıyo senden diye ne desem sen dert etme bitanem deyip duruyodu.annem bunu atsan her birinin ayrı ayrı huyu ters yonu olur 4 4 lük olmaz diyo bilmiyorum kafam karısık arefe daha bayramlık alınmadı annesi sabah aradı annem haşladı 1 bçk aydr kızın ne çektiğini bilmiyomusunuz oğlun gelmiyor gitmiyor kaçıyor diye arefeya arıyo gelinim diye gezdircek bayramda ........ beklesin gezerim daha çok gezerim.........
uzatabildiğim kadar uzatmayı düşünüyorum en azından. ama içime kesin kez herşeyiyle sinmeden de evlenmeyeceğim .
arefeniz mibarek olsun hepinizin simdiden iyi bayramlar.

"hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. 'düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir' diye endişe etme. nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

Buna da hayırlısı oldu de hiç üzülme rabbim karşına seni hakedecek birini çıkarsın en yakın zamanda inşallah, sayıları kafana takma zamanla herkes herseyi unutur canım sende geçmişi unut gelecek güzel günlere odaklan

varlıkta da yoklukta da yanımda olacak insan değilsin dedi ha ? yani yalanımda atıp tutmalarımda sahtekarliğimda yanımda deilsin sen cin gibi kızsın Bana gelmezsin demek istedi Bence.. hakkında en hayırlısı olsun.. boşveeeeeer. Ben de düğüne 3 ay kala nişan attım sonra 3 yıl Biriyle çıktım parmağima telden de olsa Bi yüzük takmadı yıllarım gittiiiiii =) gün gelir mucizeler seni de Bulur.. Beni olmadiği yerde Buldu.. Bakalım hayırlısı olsun, umudunu yitirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…