- Konu Sahibi DERTLXIX PAPATYA
-
atıcaklar nişanı sırf altınlar için bizden bekliyolar lanet olsun....en son şart koştukları şey beyaz esyayı yatak odasını salon takımını siz alcaksınız
halbuki ben ta en basından oğluna biz hiçbişey alamayız sandık çeyizinden başka zaten arabamla geliyorum demiştim tamam aşkım bencede haklısın demişti
canım benim Allah yardımcın olsun. Dua edeceğim senin için.
Canım kızma ama suç sende.
Yeni tanışır tanışmaz nişan düğün söz nasıl yapıyorsun ya?
Ben 7 senedir çıkıyorum hala kafamda sorular var. Ki ailesini tanırım o benim ailemi tanır. Şu ana kadar verdiği sölerin hepsini tuttu. Ama yine de şöle küçük huyu var olur mu olmaz mı diye kendimi yiyorum sense hemen adam bulur bulmaz nişan düğün yapıyorsun.
Aksilik de değil çünkü 1 olmamış 2 olmamış. Sanırım böyle olmasının sebebi de evlenmek istemenden kaynaklanıyor. Yada babanın olmayışından dolayı kendini birinin korumasını istiyorsun bilemiyorum.
Öncelikle hemen nişanı atmalısınız kim ne der diye bakmadan, eğer imkanınb varsa başka bir yere git yeniden sıfırdan başla hayatına.
tatlım senın tek hatan var o da;dırek ılıskıyı resmıyete dokmen .su ankı sıkıntını anlıyabılıyorum .ne yazık kı es dost boyle seylerı dedıgın gıbı laf soz edıyor .lafa geldın mı bu ısler kader kısmet derler ,ama boyle 3 nısan atanada dırek elestırıyı patlatırlar .bırı kotuydu hadi dıgerı de mi kotuydu derler .bızım mılletımız laf soz dedıkoduya bayılıyor ne yazık kı .cevremde cok goruyorum boyle orneklerı .
dedıgım gıbı tek hatan erken davranıp resmıyete dokmen olmus herseyı .sahsen benım de 2 yıllık bır ılıskım var,sevgılıme kalırsa yarın nısan yapalım dıyor .ama ben bunu ıstemıyorum .su anda ekım ayın da nısan kararı dusunuyorum .fakat ben hala pek emın degılım bunu ona da soyledım .ne zaman evlılık tarıhı kesın netlesırse yanı su ayda kesın evlenırız dıyebılırsen ,ne zaman evı barkı hazırlarsan o zaman nısanlanrız dıyorum .cunku zaten sureklı kavga gurultulu gıden bır ılıskımız var .nısanı takıpda yıllarca bekletmıyecegını ne bılebılırım kı .en azından es dost bılmeden su an sevgılı olarak yasamaı daha uygun buluyorum .ne zaman su tarıhte evlılık olur derse ben o zaman o yuzugu takarım .bızım de daha ortada ev yok ev alınıcak ,esya hıc bırsey yok ,bırıkım yok .sevgılım de nısanlanalım nısanlılık surecınde yaparız dıyor herseyı ama ,ben kesınlıkle kabul etmıyorum .senet ımzalamıyor ya yapacagına daır .bırıkım yapıcak gorucem en azından ıkı tane beyaz esya aldıgını gorucem anca o zaman nısanı yaprız dedım .
sana gelıcek olursak,sakın es dost sunu soyleyecek dıyecek dıye ıstemedıgın bır evlılıgı gerceklesıtrme .bu adamdan ne ev ne kasaba olur .daha sımdıden sulaleyı ayakta uyutmus yalanlarıyla ,sana nasıl es olabılır kı boyle karakterdekı ınsan .bır sana da degıl,soyledıgı yalanlar .aılenıde kandırmıs .sen bunun bu yalanlarını muhtacmıs gıbı sıneye cekersen yarın evlendıgınız de bu adamla vay halıne .hıc uzatma derım .sen sanıyormusun su devırde kotu gıden bır senın ılıskın ,bır senmı nısan atıyorsun sanıyorsun .canım devır oyle degıstı kı artık ,ne ılıskıler bıtıyor ne nısanlar atılıyor.artık devır gercekten cok kotu ne erkegıne guven olur ne kızına .kafanı sen rahat tut .ıstemedıgn adamla sakın evlılık yapma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?