- Konu Sahibi DERTLXIX PAPATYA
-
Olaya maddi açıdan bakmayı aklından çıkart.
Yani yok evi varmış, yok arabamla gidiyorum, eşyayı onlar yapsınlar vs.
Bunlar çok yanlış şeyler.
Herkesin malı mülkü kendine eş de olsan.
Sen onu evi için, o seni araban için almıyor.
Ortak yapmanız lazım her şeyi tabi ki arabam var sen eşya yap demek normal değil.
Ve bence şu nokta çok önemli:
"Her şeye anneni karıştırma!!!"
İnşallah üzüntün çabuk geçer, Allah yardımcın olsun.
bayramınız mubarek olsun kızlar akşam nişanı attı çok kötü şeyler yasadım ablASI annesi aradı biz kızımıza üzülüyoruz ne kadar iyi olduğpunu biliyoruz ama anlatamadık oğlumuza bunu dedi annem bizden altın flan beklemeyin dedi yarısını verin dedi ablası tel de olsa vermeyiz yeterince oyuncak oldu dedi.
gece 12 de ben sensz yapamam göze alamıyorum sensizliği dediaradı msj filan attı geldi gece 4 e kadar konustuk benim karsımda kız ol erkek gibisin diksin sertsin ezme beni dedi bir şans dahaz verdim taktım yüzüğü. allah hayırlısını versin rabbim hep iyilerle karşılaştırsın önünüde sonunuda bilemeyiz allah cc yardım etsin imtihansa isyan etmedim rabbim karşılığını verir inşallah
anadoludamı böyle bilmiyorm kolay nişan atılmıyo burda kızlar etrafımdaki arkadaşlarımdan filan oğlan ne yaparsa yapsın hala evleniyo evet diyolar gözlerini karartıp onları gördükçe kınıyolar benim atmamı. ya onlar akıllı ya ben çok salak ya da ben akıllı bilmiyorum hangsi. örn gecen yıl bi arkadaşım nişanlandı oğlan ilk bayramlarında koydu tatile gitti hemde telefonlarını filan kapatıp özzgür olmak istiyomusta kız burda kafaları yedi herşeyleri iddiayla geçti kız ginede atmadı hayret ettim ben gözümü onda açtım nerden biliyorumki sonraki gelenin iyi olacağını dedi bilmiyorum valla ama suda bi gerçek deneyimlerimi paylaşıyorum burda herkesede yararı olsun diye gelen gideni arattı kötü daha kötü en kötü seklinde gitti bunları gördükçe ilk nişanlım iyime geldi düşünün
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
Ben şu altın olayına takıldım.
Neden geri vermiyorsunuz ki altınları?
Nikah kıyıldıktan sonra kadının hakkıdır ama sizde nikah yok ki.. Onların malını gasp etmiş durumundasınız şu anda.
sizde 4 kez hiç sucsuz günahsız ortada bırakılsanız bu şekilde konusamazdınız aylarca peşimden koşup sonrada ben hayatımıonlara uyarlayıp güvenip yola çıkıp ortda bırakılayım onlarda hiç bişey olmamış gibni gayet rahat hayatlarına devam etsinler işte insan bunu kaldıramıyor örneğin dün o nişan atıldı bir allahın kulu nişanlımda dahil aramadı beni eniştem dayım sinir krizleri geçirecek nerdeyse zor tutuyoruz ktü birşey yapmamaları için çünkü bu bir namus.....
yaşamadan anlayamazsınız bu tavrımızı ,
umarım da yaşamazsınız.
he o altınların bir önemi değerimi var asla benim yaşadıüğım hayal kırıklığı yanında hiç bir şey beni mutlumu edecek o altınlar hayır
ama hiç olmaz sa maddi olarak canları yanacak az da olsa.........
Allahım hiç kimseye yaşatmasın inşallah! Elbette yaşadıklarınız zordur.
Ben birilerinin hakkını yiyorsunuz hesabı zordur diye söylemek istedim.
He diyeceksiniz ki benim de hakkım yendi,ama herkes kendi vebalinden sorumludur.
Kötülüğe kötülükle cevap verilmez.
Yeniden hayırlı olsun dilerim,umarım bundan sonra mutluluğu yakalarsınız.,,
o kadar içim yanıyor ki anlatmam mümkün değil görmüyor görmeyecekte gözlerim hocaya sorduk fazlasıyla hakkınız dedi
hakkım olmasada önemsemezdim zaten
gelen vurdu.. giden vurdu artık olsemde gam yemem...
çalıştığı yeride dolandırmış dün çıkışınuı vermişler:)
nası bi insanmıs arkadas:)
nasıl çıkıyo ama ahıımmm:)
Sadaka verin ,Allah kurtarmış :))
valla arkadaşım o neder bu neder diye yaşamadım hiçbizaman sende yaşama insanlar 2 gün konuşur 3. gün konuşucak başka malzeme bulur ama hayat senin hayatın bak yine temiz kalpliymişsin hep köşeden dönmüşsün bence haline şükret canını sıkma daha yaşında yerinde kimler gelirrr kimler geçerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?