BU NIYE BÖYLE

Kaçan balık büyük olur sendromuna yakalanmışsınız.
adama ilginiz, ilgisini çektikten sonra sarsılan egonuzdan mütevellit.
Geçmiş olsun.
Hayır ilgisini kaybettikten sonra oluşmadı ki hislerim sadece utandigimdan biraz sessiz kaldım tam karar verdim yazmaya bu sefer o bu şekilde davrandı

Usanmissa O zaman beni gerçekten sevmiyordur
Ahhahahaha ne bekliyordunuz ki adam sizden sinyal alamayınca peşinizi bırakmış işte. Kimse kimsenin nazını çekmiyor artık böyle şeyler dizilerde kaldı üzüldüm. Bence sizde duygularınızı yok etmeye bakın belli ki adam umursamıyor artık.

Bana herkesle konuşup sizinle konuşmaması ,özellikle storylere bakmaması sizinle ilgilenmiyormuş gibi davrandığı izlenimi uyandırdı. Bence hala hoşlanıyor.

Neden derseniz;
“Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” :KK49:

Bana herkesle konuşup sizinle konuşmaması ,özellikle storylere bakmaması sizinle ilgilenmiyormuş gibi davrandığı izlenimi uyandırdı. Bence hala hoşlanıyor.

Neden derseniz;
“Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” :KK49:
Mesaj aticam ama hala tam emin değilim atıyorum bak

Hayırlı kandiller mi diyim ne diyim bilmiyom ki bak yazdım cevap vermedi hala sifhdickx
Demek istediğim şuydu önce aradaki arkadaşlığı tekrar kurup, ortamı sıcaklaştırıp sonra duygularını açabilirsinizdi. Ama ne yazacağınızı bilemem.

Back
X