- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karantina öncesi de aynıysa biraz sıkıcı bi durum. Gerçi ben de öyleyim :) birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz normalde? Ne gibi etkinlikler yaparsınız?Aynıona göre genel olarak bir insan her gün ne konuşabilir iş ev arası sıradan hayatlarmış
e o zaman ayrılsanız da sorun olmaz ona göre.başlığınıza cevap olarak , hayır normal değil.ben olsam 1 hafta 10 gün sonra aklına geliceğim adam beni bi daha bulamaz.Birkaç gün konuşmadığımız oluyor ama 1 hafta iletişime geçmesek de sorun olmaz ona göre
Dışarıda etkinlik yapmayı sevmiyor genelde ev ortamı. Şuraya gidelim ne yapıcaz orda demeye başlıyorKarantina öncesi de aynıysa biraz sıkıcı bi durum. Gerçi ben de öyleyim :) birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz normalde? Ne gibi etkinlikler yaparsınız?
Çocuğun ruhu ölmüş. Psikolojik sorunu var mı? Bende mesela majör depresyon ve anksiyete var. Bu nedenle yabani gibiyim.Dışarıda etkinlik yapmayı sevmiyor genelde ev ortamı. Şuraya gidelim ne yapıcaz orda demeye başlıyor
Sanmıyorum bir yay olarak ,konuşmak şavkay,espri bizim işimiz...Yay burcu olmali![]()
Size ilgisini kaybetmiş. Yakında sevgisini de kaybederAblalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfenSorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23
Eski sevgilim yay burcu oda hic sevmezdi bir iki yazisdikdan sonra bütün gün yazisioz ya diodu hahahahahaSanmıyorum bir yay olarak ,konuşmak şavkay,espri bizim işimiz...
Ay güldüm kusura bakmayınbenim erkek arkadasd liselimiyiz diyodu evli ciktigeerci sizimkinin yasi kucuk
Bana da diyor ki “dün konuştuk ya işte”Eski sevgilim yay burcu oda hic sevmezdi bir iki yazisdikdan sonra bütün gün yazisioz ya diodu hahahahaha
Böyle ilişki mi olur ya konuşmak istememek saçma insan sevdiğiyle her an konuşmak ister benceAblalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfenSorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23
Adam da haklı. Mutlaka var yedekte 2-3 kişi. Hangi birinize yetsin. Unutmayın. Sevseydi her gün ama her gün konuşmak isterdi.Ablalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfenSorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23