Bu normal mi bakar mısınız?

ay gunde 5 saat tekefonla konusur her an haverdar olurduk birbirimizden sevgiliyken evlendik baya baya sohbet olayi bitti simdi. bu adamla bir eve girilir mi yahu

Ablalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfen 🙏🏻 Sorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23
Tabii ki normal değil. Saat başı mic mic konuşmak da normal değil çabuk sıkılır insan ama günlerce aramamak nedir yahu? Hadi kavga edersin küsersin aramazsin da durduk yere insan 24 saat aramadan nasıl durur. Ayrı şehirlerde misiniz?

Bence normal değil, en azından keyfin nasıl vs diye sorulabilir yada ailelerinizin nasıl olduğu. Çünkü öyle bir dönem ki belki doğrudan siz değil ama ailenizden başka insanların başına bişey gelmiş olabilir, birbirinizin haberi olmalı bu durumdan. Yukarıda bir üye demiş, katılıyorum bende ona, ayrıldık varsayardım bende

Tabii ki normal değil. Saat başı mic mic konuşmak da normal değil çabuk sıkılır insan ama günlerce aramamak nedir yahu? Hadi kavga edersin küsersin aramazsin da durduk yere insan 24 saat aramadan nasıl durur. Ayrı şehirlerde misiniz?
Başından beri böyle aslında sadece son zamanlarda canımı sıkmaya başladı bu durum. Hayır aynı şehirdeyiz

Back
X