Bu normal mi bakar mısınız?

Kesin linç yiyecegım
Ama ben sevgılımle 1 saat belki konusuyorum dışarı çıkmıyoruz ve gun içinde ailelerleyiz
Ayrıca ayrı ayrı yapmak istedıgımız şeyler var

fazla konuşamıyoruz konu yok ne konusacaz mesela
Ancak yatıyorum gunaydın
Önemli olay olursa falan
Ha bu benım beklentilerimi karşılıyor
Ama sizinki karşılamıyorsa ayrılın yahu evlisinizde 10 çocugunuz mu var?

Ablalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfen 🙏🏻 Sorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23

2buçuk senelik evliyiz, ben 27 eşim 35 yaşında, hala işte olduğumuzda birkaç defa konuşuruz, saat başı mesajlaşırız... Söyleyeceklerim bu kadar.

bence normal değil ama her ilişki farklıdır. sevgilimle gün içinde mesajlaşıyoruz, işte yoğun olduğumuzda konuşmadığımız oluyor ama eve geçerken sesli konuşuyoruz. her gün uyumadan önce mutlaka görüntülü konuşuyoruz. ben bu durumdan çok mutluyum, başka birini sıkabilir

Seni sevmiyor ve başka sevgilisi var ya da konuştuğu kızlar. Ama sevmediği gün gibi ortada. Seven erkek merak eder. Direk ayrılın. Zaten o sizden kafa olarak ayrılmış arada konuştuğu bir kızsınız. Siz kendinizi onun sevgilisi sanıyorsunuz o sizi sevgilisi gibi görmüyor :)

Sizin beklentileriniz nasıldır? Her gün saat başı mesajlaşmak ve her gün aramaktan yanaysanız ve sevgiliniz bunu istemiyorsa, ortak bir noktada buluşabilirsiniz en azından.
Bu güne kadar her gün mesajlaşmaktan keyif alan bir erkek görmedim, duymadım ve tanımadım. Sevmem de zaten böyle bir iletişimi. Erkeklerin çoğu iletişimi ''acaba bunun sonucunda işime yarayan bir ipucu elime geçer mi? bundan ne kazanırım?'' der, yani amaç odaklıdır. ANCAK VE ANCAK bu konuda sevgilinize hak verebilirim. Uzun soluklu bir ilişkide en fazla 3 gün konuşmazdık sevgilimle mesela. Bu noktada herkesin farklı görüşleri olabilir.
Karantinada da konuşmak istemeyebilir, hayatında farklılık yoktur ve size anlatmaya değer bir şey bulamıyordur. Bu da okay.
Normal olmayan, karantina dışındaki hayatında bir hafta on gün konuşmamayı tercih etmesi. Burada bir durup düşünmeniz gerekir. Ben şahsen beni bir hafta sonra arayıp soracak birini artık hatırlamamayı tercih ederdim.

Bir de... Koç burcu erkeği kadar kendini beğenmiş bir canlı görmedim.

Ablalarım merhaba benden yaşça büyük ve tecrübeli hanımların yardımına ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi bana yardımcı olun lütfen 🙏🏻 Sorun sevgilimle konuşmamız. Daha doğrusu konuşmamamız. Ona göre 1 hafta ya da 10 gün konuşmasak sorun olmuyor. Her gün ne konuşucaz evdeyiz bir şey yapmıyoruz zaten diyor. Tamam bu konuda haklı ancak normal zamanda da böyle. Her gün ne konuşulur biz liseli aşık mıyız diyor. Bazen 1 hafta boyunca her gün konuşuyoruz bazen de günlerce yazmıyor. Yeni bir ilişki de değil ve bu durum canımı sıkıyor artık. Yaşlar ben 20 o 23
Sevmiyor. Siz de sevmiyorsanız sizi sevecek birini sevin.

Sizin beklentileriniz nasıldır? Her gün saat başı mesajlaşmak ve her gün aramaktan yanaysanız ve sevgiliniz bunu istemiyorsa, ortak bir noktada buluşabilirsiniz en azından.
Bu güne kadar her gün mesajlaşmaktan keyif alan bir erkek görmedim, duymadım ve tanımadım. Sevmem de zaten böyle bir iletişimi. Erkeklerin çoğu iletişimi ''acaba bunun sonucunda işime yarayan bir ipucu elime geçer mi? bundan ne kazanırım?'' der, yani amaç odaklıdır. ANCAK VE ANCAK bu konuda sevgilinize hak verebilirim. Uzun soluklu bir ilişkide en fazla 3 gün konuşmazdık sevgilimle mesela. Bu noktada herkesin farklı görüşleri olabilir.
Karantinada da konuşmak istemeyebilir, hayatında farklılık yoktur ve size anlatmaya değer bir şey bulamıyordur. Bu da okay.
Normal olmayan, karantina dışındaki hayatında bir hafta on gün konuşmamayı tercih etmesi. Burada bir durup düşünmeniz gerekir. Ben şahsen beni bir hafta sonra arayıp soracak birini artık hatırlamamayı tercih ederdim.

Kusura bakmayın da 3 gün konuşmayan erkeğin de mutlaka konuşup ilgilendiği biri vardır yani her insanın öncelikleri vardır 😉😂

Yuhhh insan sevdigin Merak etmezmi yahu sesini özler kahkasını duymak ister.hele daha yolun basındayken insan saat bası arar.evliyiz günde 3 kere konusuoz sevgiliyken her fırsatta konusurduk

Bu durum normal değil üzgünüm, sevgiliniz ya sizi özlemiyor - ki seven özler - ya da öküzün teki - öyleyse de bir cacık olmaz -.

Yani sürekli ne konuşulur kısmına hak veriyorum sabah akşam ben de konuşmak istemem ama o genelde her şeyi liseli miyiz çocuk muyuz muhabbetine bağlıyor

Yani sürekli ne konuşulur kısmına hak veriyorum sabah akşam ben de konuşmak istemem ama o genelde her şeyi liseli miyiz çocuk muyuz muhabbetine bağlıyor
Böyle diyeceğine sizin de ihtiyacınızı anlamalı, belki siz onunla yaşadığınız bir olayı paylaşacaksınız? Demek ki siz ölüm döşeğinde olsanız ve bunu ona söylemeye kalksanız ''dur söylemeee, konuşma taslağım hazır değil!'' diyecek. Kaldı ki bunu belli bir programa oturtmak da doğru değil. Sevgilinizin evcimen bir tipmiş anladığım kadarıyla, yeterince hayat deneyimi veya hayata dair isabetli gözlemleri olmayan biri size ne katabilir ki zaten? O da haklıymış.

Dışarıda etkinlik yapmayı sevmiyor genelde ev ortamı. Şuraya gidelim ne yapıcaz orda demeye başlıyor
Sen kaç kurtul. Ne yaşıyorsun acaba bu ne diyeceğimi bilemediğim kişiyle? On yıllık evli gibi diyorsun da on yıllık evli olsan daha çok konuşursun.
Seni sevmiyor ve hayatına dahil etmiyor açıklaması bu. Sürekli ev ortamında ne paylaşıyorsunuz merak ettim. Hiçbirşeye karşı değilim bu arada yanlış anlaşılmasın. Sadece ilişki içinde insan sadece evde takılmaz. Dışarıda elele de gezer boş boş vitrinlere de bakar bir kafeye oturup gelen geçene de bakar. Telefon da eder sık sık yani birşey görür anlatmak ister komik birşey olur paylaşır havadan sudan konuşur gündemden konuşur iki gıybet yapar yani sesini rahatlamak için duymak ister. Ne bileyim komik bi video görür atar üstüne yorum yaparsınız bi özlü söz atar üstüne konuşursunuz. Atomu parçalamıyorsa böyle şeylere vakti olmalı. Hele ki sizin yaşlarınızda saçmalama hakkımız da var ki her aşık insanın vardır. Yani saçmalayabilmelisiniz beraber.
Adam arkadaşlarıyla oyun oynayıp on gün bir hafta ne yedin ne içtin ne yaptın o gün nasılsın canın sıkkın mı neşeli misin merak etmiyorsa boşuna vaktini harcama. Hele olağanüstü günler geçirdiğimiz şu günlerde daha çok merak etmesi gerek. Hangimiz hayatta kalacağız bu salgın sonucunda onu bile bilmiyoruz farkında mısınız? Yaşın daha çok genç hiç çekme, sana doğru düzgün değer verecek birini çok kolay bulursun. Çünkü bu anormal.

Gün içinde konuşacak bir şey bulamayan insanların gelecekte de bir paylaşımları olmaz. Evlilik düşünüyorsanız erkek arkadaşınızla bunu gerçekleştirmek çok zor, mutsuzluk kapıda bekler dikkatli olun. He gelecek planlamıyorsanız ne kadar sıklıkla görüştüğünüz tamamen sizin ilişkinizin dinamiklerine bağlı olur. Herkesin normali farklı.

Back
X