- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Ben bi sorun göremedim.Merhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.
herkes ne olacak demiş şaşırdım baya ve size hak verdim konu sahibi iki ayrı oda tutulsun, ısrar edin eşinize ya da siz gitmeyin (çok önemli değil önlem amaçlı götürüyoruz dediniz) ikisi birlikte gitsin ana oğul beraber kalsınlar.Merhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.
Ben fikir almak istedim evet ama karşı çıkmıyorum. Sadece 1 hafta sevişmeyin ne olacak minvalinde yorumlar geldi onlara karşılık verdim. Çünkü elbette derdim bu değil. Onun dışında bu mahremiyet konularında biraz abartılı şekilde hassasım evet.Konuyu ben mi abartıyorum diye açmışsınız abarttığınızı söyleyen her mesaja da karşı çıkıyorsunuz. Siz bu konuyu haklı olduğunuzu bizden duyup onaylanmak için açtınız galiba görüşünüz net çünkü ama haklı değilsiniz. Tatile değil sağlık sebebiyle gidiyorsunuz. Bir hafta dayanıverin bir şey olmaz
Ben fikir almak istedim evet ama karşı çıkmıyorum. Sadece 1 hafta sevişmeyin ne olacak minvalinde yorumlar geldi onlara karşılık verdim. Çünkü elbette derdim bu değil. Onun dışında bu mahremiyet konularında biraz abartılı şekilde hassasım evet.
Bence sizin gitmeniz gerkesiz kv eli ayağı tutuyorsa kadın hastalığı olsa ne farkeder?Merhaba, uzatmadan gireyim konuya. Kayınvalidemin pek de mühim olmayan bir rahatsızlığı var, il dışında çok övülen bir doktora götüreceğiz tahlilleri vs yapılacak. 1 hafta kalacağız tahminen. Eşim, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Eşim arabayı kullanacak, kadın hastalığı olduğu için benim de gelmemi istediler. Gittiğimiz şehirde yakınımız yok 1 hafta bizi ağırlayacak, ki zaten olsa da ben asla kimseyi rahatsız etmek istemezdim. Maddi olarak bir tık sıkışık dönemdeyiz. Otel apart tutucaz. Tek gecelik 500 TL bir yer bulduk. Odalar 1-2-3.. kişilik şeklinde. Eşim 3 kişilik oda tutacakmış masraf olmasın diye. Odalar çok küçük ve yataklar hep yan yana. Bana anormal geldi. Üçümüz aynı odada... Sıkışığız ama bir oda daha tutamayacak kadar değil, eşim cimrilik yapıyor. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada hastalık dedim ama çok mühim bir şey değil sadece kayınvalidem şeker hastası olduğundan dolayı biz en ufak şeyde en iyi doktora götürmeye çalışıyoruz.
Yanyana uyumanın nesi mahremiyet. Kendi ananiz olsa böyle mi diyeceksiniz? Hastalık değil tedbir diye. Kafaya bak. Kocaniza söylemek yerine buraya ağlamayın. Gözünüz kesiyorsa kocaniza bu şekilde yazdığıniz gibi söyleyebilirsiniz :)Hastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.
Karşı çıkmıyorum. Uyumak için gitmeyeceğiz 1 hafta ev gibi kullanacağız küçücük odayı. Gezmeye gitmiyoruz. Bildiğiniz evimiz olacak. Soyun giyin, duş al, ayaklarını uzat. Bir odanın içinde. Sadece yatmaya gitsek evet haklısınız.Yoo karşı çıkıyorsunuz. Mahremiyet konusunda hemen hemen herkes hassastır neticede mahremiyet gizlilik demek ama abartılı olan hiçbir şeyi doğru bulmuyorum bu huyunuzu törpülemeye çalışmanızı öneririm. Derdiniz sevişmek değilse nasıl bir mahremiyet ihlali olabilir bir hafta aynı odada kaldığınızda? Muhtemelen uyumak için gideceksiniz zaten. Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Kayınvalidenizin kadınsal hastalığıyla birebir ilgilenecek seviyede ilişkiniz var aynı odada kalacak kadar yok mu?
Öncelikle kendi annem olsa annem kendisi ayrı odada kalmak ister. Sizler gibi rahat insanlar değiliz, keşke koloni halinde yaşayabilen insanlardan olsak :) Ağlamıyorum hanımefendi, ben kavga gürültüyle halletmiyorum işimi, ben fikrimi belirttim eşim de böylesinin bizim için daha uygun olacağını açıkladı. Bana anormal geldi, ona da belirttim elbette, çok cesurum değil mi :) Zaten size 'eşime nasıl söylemeliyim ki ayrı oda tutsun' demiyorum farkındaysanız. Ben sadece haksız mıyım şeklinde fikir almak istedim ama anladım ki burada gerçekten hiçbir şey konuşulmuyor sizin gibi insanlar varken. Kafaya bak falan nasıl bir üslupsa :) Eşime de 'gözüm kesiyor' her şekilde istediğimi söylemeyi. Siz biraz eşlere fikir söylemeyi gözünüzde büyütüyorsunuz sanıyorum.Yanyana uyumanın nesi mahremiyet. Kendi ananiz olsa böyle mi diyeceksiniz? Hastalık değil tedbir diye. Kafaya bak. Kocaniza söylemek yerine buraya ağlamayın. Gözünüz kesiyorsa kocaniza bu şekilde yazdığıniz gibi söyleyebilirsiniz :)
Ben evli değilim :) ama olsaydım da buraya ağlamak yerine kocamla konuşurdum nasılsa ikiniz hakkinda olana o karar veriyor çok cesursunuz ya burda ahkam kesmek yerine onada kesebilirdinizÖncelikle kendi annem olsa annem kendisi ayrı odada kalmak ister. Sizler gibi rahat insanlar değiliz, keşke koloni halinde yaşayabilen insanlardan olsak :) Ağlamıyorum hanımefendi, ben kavga gürültüyle halletmiyorum işimi, ben fikrimi belirttim eşim de böylesinin bizim için daha uygun olacağını açıkladı. Bana anormal geldi, ona da belirttim elbette, çok cesurum değil mi :) Zaten size 'eşime nasıl söylemeliyim ki ayrı oda tutsun' demiyorum farkındaysanız. Ben sadece haksız mıyım şeklinde fikir almak istedim ama anladım ki burada gerçekten hiçbir şey konuşulmuyor sizin gibi insanlar varken. Kafaya bak falan nasıl bir üslupsa :) Eşime de 'gözüm kesiyor' her şekilde istediğimi söylemeyi. Siz biraz eşlere fikir söylemeyi gözünüzde büyütüyorsunuz sanıyorum.
Ben nerede ahkam kesmişim pardon ? İnsanca fikir almak istemenin neresi ahkam? Hastalık küçümsemek mi? Kendim sağlık çalışanıyım, neyin önemli neyin önemsiz olduğunu emin olun sizden daha iyi bilecek pozisyondayım. Şu an nedense ağlayan sizsiniz. Sanıyorum özel hayatınızda sıkıntılar var ki birilerine saldırma ihtiyacı hissediyorsunuz. Ben rahatsız oluyorum, istediğim şekilde dile getiririm. İstediğim yere yazarım, karar mercii siz misiniz? İstersem 'ağlarım' istersem 'ahkam keserim' istersem 'hastalık küçümserim' size ne acaba? Bunlar da yeni türedi her şeye bir kulp bulanlar ya sabır. Neyi kendime yediremiyormuşum ben? Gerçekten kalbiniz çok kara sizin ya. Allah çevrenizdekilere sabır versin. Psikiyatriste gitmenizi öneririm. Bu ne nefret, öfkedir. Erken yaşlanırsın sen :)Ben evli değilim :) ama olsaydım da buraya ağlamak yerine kocamla konuşurdum nasılsa ikiniz hakkinda olana o karar veriyor çok cesursunuz ya burda ahkam kesmek yerine onada kesebilirdinizbunun rahatlikla ilgisi pek yok bence olabilir de yapı meselesi tabi. Ama kendi annenizn hastalığını kucmsemezdiniz bence burada her şey çok güzel konuşuluyor ki hala var sadece 'sizin ' gibi bazı şeyleri kendine yediremeyip aglanmaya devam edenlerin hoşuna gitmiyor ağlamayın bir haftadan bişey olmaz:) Allah iyilerle karşılaştırsın. Sizlerle degil
Hahahahaahahha o kadar güldüm ki bende saglikciyim sanmıyorum çok iyi bildiğinizi ama öyle kabul edelim bilseniz de önem vermiyorsunuz demek ki kendi anneniz olsa verirdiniz demek istedim Türkçe dersi almanızı öneririm. Saldirmadim ki coğu kişi benim gibi düşünmüs o zaman hepimiz topluca tedaviye gidelim nefret ve öfke böyle olmaz yalnız. Çevremdekileri bosverinde Allah sizinkilere sabır verir umarım bu kafayla zorBen nerede ahkam kesmişim pardon ? İnsanca fikir almak istemenin neresi ahkam? Hastalık küçümsemek mi? Kendim sağlık çalışanıyım, neyin önemli neyin önemsiz olduğunu emin olun sizden daha iyi bilecek pozisyondayım. Şu an nedense ağlayan sizsiniz. Sanıyorum özel hayatınızda sıkıntılar var ki birilerine saldırma ihtiyacı hissediyorsunuz. Ben rahatsız oluyorum, istediğim şekilde dile getiririm. İstediğim yere yazarım, karar mercii siz misiniz? İstersem 'ağlarım' istersem 'ahkam keserim' istersem 'hastalık küçümserim' size ne acaba? Bunlar da yeni türedi her şeye bir kulp bulanlar ya sabır. Neyi kendime yediremiyormuşum ben? Gerçekten kalbiniz çok kara sizin ya. Allah çevrenizdekilere sabır versin. Psikiyatriste gitmenizi öneririm. Bu ne nefret, öfkedir. Erken yaşlanırsın sen :)
Karşı çıkmıyorum. Uyumak için gitmeyeceğiz 1 hafta ev gibi kullanacağız küçücük odayı. Gezmeye gitmiyoruz. Bildiğiniz evimiz olacak. Soyun giyin, duş al, ayaklarını uzat. Bir odanın içinde. Sadece yatmaya gitsek evet haklısınız.
Yaa cidden senin bu ruh halini merak ettim azcık profile baktım da.. Moleküler biyoloji bitirenler ne zamandan beri sağlıkçı sayılıyor? Üstelik 8 dersin 8inden büte kalan biri nasıl bir sağlıkçıdır :)))) İnsan herkese mi saldırır yahu.. Sanane benim kimin hakkında ne düşündüğümden. İstersem kötü düşünürüm ki hiçbir yorumumda böyle bir şey ima dahi etmedim. İnanılmazsın ya sen. Sen mi biliyorsun gerçek yüzümü :)Hahahahaahahha o kadar güldüm ki bende saglikciyim sanmıyorum çok iyi bildiğinizi ama öyle kabul edelim bilseniz de önem vermiyorsunuz demek ki kendi anneniz olsa verirdiniz demek istedim Türkçe dersi almanızı öneririm. Saldirmadim ki coğu kişi benim gibi düşünmüs o zaman hepimiz topluca tedaviye gidelim nefret ve öfke böyle olmaz yalnız. Çevremdekileri bosverinde Allah sizinkilere sabır verir umarım bu kafayla zorkalp karalığına girmeyin bence konunuzdan belli esiniz gerçek yüzünüzü henüz görmemiş annesi için ne düşündüğünüzu bilmiyor görmesi dilegiyle iyi günler
sevişmedikten sonra mahremiyeti yok yani altı üstü uyumak içinde bir oda da kalınabilir bu kadar içselleştirmenin manası yokHastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?