Bu normal midir, ben mi abartıyorum?

Ben bi sorun göremedim.
 
Konuyu ben mi abartıyorum diye açmışsınız abarttığınızı söyleyen her mesaja da karşı çıkıyorsunuz. Siz bu konuyu haklı olduğunuzu bizden duyup onaylanmak için açtınız galiba görüşünüz net çünkü ama haklı değilsiniz. Tatile değil sağlık sebebiyle gidiyorsunuz. Bir hafta dayanıverin bir şey olmaz
 
herkes ne olacak demiş şaşırdım baya ve size hak verdim konu sahibi iki ayrı oda tutulsun, ısrar edin eşinize ya da siz gitmeyin (çok önemli değil önlem amaçlı götürüyoruz dediniz) ikisi birlikte gitsin ana oğul beraber kalsınlar.
 
Ben fikir almak istedim evet ama karşı çıkmıyorum. Sadece 1 hafta sevişmeyin ne olacak minvalinde yorumlar geldi onlara karşılık verdim. Çünkü elbette derdim bu değil. Onun dışında bu mahremiyet konularında biraz abartılı şekilde hassasım evet.
 
Ben de olsam istemezdim galiba.

Uyurken nasıl olur bilmiyorum…


Banyoda,tuvalette olsam işimi de rahat yapamam…

Hani bir gün olsa duşa girmeyeyim dayanayım da 1 hafta çokmuş.
 
Odada üç tane tek kişilik yatak varsa sıkıntı yok. Ama biri iki kişilik bir tek kişilikse eğer bende KV yada annemin yanında utanırdım. Çünkü benim eşim sarılmayı çok sever yanlış anlaşılabilir. Eğer tek kişilik yatak başka odada ise sıkıntı yok zaten.
 
Ben eşim dışında kimseyle aynı odada kalmam mesela tercih meselesi. Ben erken ya da geç yatabilirim, uykum çok hafiftir, olur da olur yanine gerek var bis şekilde aç kalmayacakmissiniz madem. Ayrica da konu muayene gibi bir şeyse, bakım vs gerekmeyen bir durumda eşim kendisi de götürebilir annesini, ayıp bir şey değil sonuçta sağlık konusu. Daha rahat döne döne uyurlar, tuvalet kullanımı falan da sorun olmaz hem.
 

Yoo karşı çıkıyorsunuz. Mahremiyet konusunda hemen hemen herkes hassastır neticede mahremiyet gizlilik demek ama abartılı olan hiçbir şeyi doğru bulmuyorum bu huyunuzu törpülemeye çalışmanızı öneririm. Derdiniz sevişmek değilse nasıl bir mahremiyet ihlali olabilir bir hafta aynı odada kaldığınızda? Muhtemelen uyumak için gideceksiniz zaten. Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Kayınvalidenizin kadınsal hastalığıyla birebir ilgilenecek seviyede ilişkiniz var aynı odada kalacak kadar yok mu?
 
Bence sizin gitmeniz gerkesiz kv eli ayağı tutuyorsa kadın hastalığı olsa ne farkeder?
 
Hastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.
Yanyana uyumanın nesi mahremiyet. Kendi ananiz olsa böyle mi diyeceksiniz? Hastalık değil tedbir diye. Kafaya bak. Kocaniza söylemek yerine buraya ağlamayın. Gözünüz kesiyorsa kocaniza bu şekilde yazdığıniz gibi söyleyebilirsiniz :)
 
Karşı çıkmıyorum. Uyumak için gitmeyeceğiz 1 hafta ev gibi kullanacağız küçücük odayı. Gezmeye gitmiyoruz. Bildiğiniz evimiz olacak. Soyun giyin, duş al, ayaklarını uzat. Bir odanın içinde. Sadece yatmaya gitsek evet haklısınız.
 
Öncelikle kendi annem olsa annem kendisi ayrı odada kalmak ister. Sizler gibi rahat insanlar değiliz, keşke koloni halinde yaşayabilen insanlardan olsak :) Ağlamıyorum hanımefendi, ben kavga gürültüyle halletmiyorum işimi, ben fikrimi belirttim eşim de böylesinin bizim için daha uygun olacağını açıkladı. Bana anormal geldi, ona da belirttim elbette, çok cesurum değil mi :) Zaten size 'eşime nasıl söylemeliyim ki ayrı oda tutsun' demiyorum farkındaysanız. Ben sadece haksız mıyım şeklinde fikir almak istedim ama anladım ki burada gerçekten hiçbir şey konuşulmuyor sizin gibi insanlar varken. Kafaya bak falan nasıl bir üslupsa :) Eşime de 'gözüm kesiyor' her şekilde istediğimi söylemeyi. Siz biraz eşlere fikir söylemeyi gözünüzde büyütüyorsunuz sanıyorum.
 
Ben evli değilim :) ama olsaydım da buraya ağlamak yerine kocamla konuşurdum nasılsa ikiniz hakkinda olana o karar veriyor çok cesursunuz ya burda ahkam kesmek yerine onada kesebilirdiniz bunun rahatlikla ilgisi pek yok bence olabilir de yapı meselesi tabi. Ama kendi annenizn hastalığını kucmsemezdiniz bence burada her şey çok güzel konuşuluyor ki hala var sadece 'sizin ' gibi bazı şeyleri kendine yediremeyip aglanmaya devam edenlerin hoşuna gitmiyor ağlamayın bir haftadan bişey olmaz:) Allah iyilerle karşılaştırsın. Sizlerle degil
 
Bende bir baskasiyla ayni odada kalamam. Kalabalik olmayan bir ailede büyüdüm, alisik degilim ama hastalik soz konusu, gidis gelis yakit parasi, apart ucreti cok maliyetli birde beklemediginiz giderleriniz muhakkak cikacaktir. 1 hafta idare ediverin en fazla uykusuz kalmis olursunuz
 
Ben nerede ahkam kesmişim pardon ? İnsanca fikir almak istemenin neresi ahkam? Hastalık küçümsemek mi? Kendim sağlık çalışanıyım, neyin önemli neyin önemsiz olduğunu emin olun sizden daha iyi bilecek pozisyondayım. Şu an nedense ağlayan sizsiniz. Sanıyorum özel hayatınızda sıkıntılar var ki birilerine saldırma ihtiyacı hissediyorsunuz. Ben rahatsız oluyorum, istediğim şekilde dile getiririm. İstediğim yere yazarım, karar mercii siz misiniz? İstersem 'ağlarım' istersem 'ahkam keserim' istersem 'hastalık küçümserim' size ne acaba? Bunlar da yeni türedi her şeye bir kulp bulanlar ya sabır. Neyi kendime yediremiyormuşum ben? Gerçekten kalbiniz çok kara sizin ya. Allah çevrenizdekilere sabır versin. Psikiyatriste gitmenizi öneririm. Bu ne nefret, öfkedir. Erken yaşlanırsın sen :)
 
Hahahahaahahha o kadar güldüm ki bende saglikciyim sanmıyorum çok iyi bildiğinizi ama öyle kabul edelim bilseniz de önem vermiyorsunuz demek ki kendi anneniz olsa verirdiniz demek istedim Türkçe dersi almanızı öneririm. Saldirmadim ki coğu kişi benim gibi düşünmüs o zaman hepimiz topluca tedaviye gidelim nefret ve öfke böyle olmaz yalnız. Çevremdekileri bosverinde Allah sizinkilere sabır verir umarım bu kafayla zor kalp karalığına girmeyin bence konunuzdan belli esiniz gerçek yüzünüzü henüz görmemiş annesi için ne düşündüğünüzu bilmiyor görmesi dilegiyle iyi günler
 
Anladığım kadarıyla üç ayrı yatak var aynı yatakta yatmayınca ne sorun olacak hani gece istemeden dokunma sarılma gibi. Ben de kv ile seve seve aynı odada kalmak istemem ama idare edilir yani.
 

Gezmeye gitmiyorsunuz evet yani rahatınızdan bir hafta feragat edebilirsiniz. Oraya hastalık için gidiyorsunuz ama önemli ama önemsiz. 1 hafta sürecek hastane işi günde bir kaç saat değildir diye düşünüyorum. Duş aldıktan sonra banyoda giyinirsiniz tek sorun buysa. Ayağınızı uzatmanıza da neden engel olsun aynı odada kalmanız? Bence siz gitmeyin kökten çözüm olsun. Gittiğinizde belli ki hem kendiniz rahat etmeyecek hem onların burnundan getireceksiniz
 
Yaa cidden senin bu ruh halini merak ettim azcık profile baktım da.. Moleküler biyoloji bitirenler ne zamandan beri sağlıkçı sayılıyor? Üstelik 8 dersin 8inden büte kalan biri nasıl bir sağlıkçıdır :)))) İnsan herkese mi saldırır yahu.. Sanane benim kimin hakkında ne düşündüğümden. İstersem kötü düşünürüm ki hiçbir yorumumda böyle bir şey ima dahi etmedim. İnanılmazsın ya sen. Sen mi biliyorsun gerçek yüzümü :)
 
Hastalık peşinde koşmuyoruz 2 kez belirttim mühim bir rahatsızlık değil diye, tedbir amaçlı.
Olay baş başa kalmak değil çok yanlış anladınız.
Mahremiyetten dolayı rahatsızlığım.
sevişmedikten sonra mahremiyeti yok yani altı üstü uyumak içinde bir oda da kalınabilir bu kadar içselleştirmenin manası yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…