- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Niye izin veriyorsun ki neyden çekiniyorsun. kaç okulda çalıştım hep samimi olsalar bile saygı çerçevesi içindeydi öğretmenler. ben olsam öyle yaptığı bir gün sinirle bakar Onun olduğu ortamı terkeder o yokmuş gibi davranırdım. çok sinir bozucu.
Sert davransam da elime yüzüme bulastirirum bu gidişle.sert davranmak bana göre degilBence yaptıkları espri değil. Gayet de güzel ifade etmiş kadın seni güzel bulmuş saçını, başını, gözünü zayıflığını falan kıskanıyor.
Valla kadına yeter artık diyeceksin. Şaka şaka diye geliyorsun ama öyle olmadığı belli. Çekemiyorsan uzak dur de. Sert konuş kavga çıkar gerekirse bulaşmasın. Etraf manyak dolu.
Tek cozum yolu bence sizi rahatsiz ettiginde sert bir dille uyarin artik rahatsiz oluyorum bu sekilde davranislarinizdan hoslanmiyorum diye soylenin.
Inanin arsiz insan yuzsuz oluyor tatli dille espiriyle cevaptan anlsmiyor
Sertlik yapamicam sanırım da şaka yapar gibi beni sevmiyorsan yaklaşma o zaman başkalarının yanına git demeye caliscam sanirimBaşkalarına da yapıyor onlar kadını normal karşılıyor diye kendini garip hissetme. Herkes farkındadır bu kadının değişik olduğunun. Sen bir kere tersle kadını ben laubaliliklten hoşlanmam tepkilerimle yeterince belli ettim ama anlamamakta ısrar ediyorm git kim hoşlanıyorsa ona öyle davransın. Okulda hoca mı yoksa anaokulunda çocuk mu belli değil de çık işin içinden.
Bazen gerekiyor mesela boyle densiz insanlara karsi.Sert davransam da elime yüzüme bulastirirum bu gidişle.sert davranmak bana göre degil
valla sizden birkaç lafı alicam :) şakayla karışık demeye çalışırim.aslinda kötü niyetle edemediğini dusundugumden tersleyemiyorum bana şaka yaptığını dusunuyorum nedense bir tuhaf olunca.Sende aynisini ona yapacaksin ,
Sacini cektyiginde nedem donup bir tokat atmadin ki ,
Zayif sevmem dediginde ,bende siskolari sevmem ne oiyle vicik vicik yag desene ,
Boyle yavan esprileri sevmerm ,ne kadar eziksin ,psikolojik sortunlarin mi var ergen gibi davraniyorsun desenize ,
Liseyi ne zaman bityirdin ,o donemi atlatamamissin,
Sirtini sivazla bitti canim bak biz ogretmen olduk ,hadi kizim buyu biraz de,
Karsilik ver ,sen boyle kendini ezdirirsen oda seni ezer ,
ne boşanması evli bir de oğlu yeni evlenmiş herkese benden kaynana olur mu sence diye sorup duruyor.Menopoza girmiş galiba da ondan bu halleri....
Şaka bir yana baya kıskanıyor belli yani sizin de sesiniz çıksın biraz yoksa bir gün bir komploya gideceksiniz allah muhafaza....
Ay boşandı mı ki acaba eşi size benzeyen biriyle mi aldattı ilk okurken sıkıştırdı diye okuyunca lezbiyen zannettim mesela çok şey düşündüm
Baştan hiç yüz vermediysen eğer söyle ona ben bu tarz espirilerden heleki el kol şakalarından hoşlanmıyorum lütfen bana bu tarz espriler yapmayın rahatsız oluyorum diyip mesafeni koyacaksınArkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
Akran zorbalığının bir çeşidi olmuş. Öğretmen zorbalığı.Arkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?