- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Ah mecbur kalmasam kacicam zaten de denk geliyor işte.o zaman da kalıyorum öyle.bir olur iki olur abartti bu resmenÇok tuhaf gerçekten,yapacak bir şey yok yaşı da büyükmüş karakteri öyle demek ki.Hoşlanmıyorsanız uzak durmaktan başka çare yok,bulunduğu ortamlardan kaçının.
Evet ya görmezlikten gelmeye caliscam işte biz otururken gelirse yapacak birşey yok.boyle okul ortamında da bir öğretmeni dert edeceğim hiç aklıma gelmezdimümkün olduğu kadar diyaloğa girmemeye çalışın. aslına bakarsanız söylediklerinden hoşlanmadığınızı belli eden tavırlar içine girmediğiniz sürece gelip gidip iyice sırnaşacaktır. baktınız geliyo, kaçın resmen. uzaklaşın. başka türlü bir yol göremiyorum ben.
Evet ya taciz gibi .psikolojisi bozuk zatenResmen taciz ediyor. bence gerçekten kiskancliktan yapiyor sakayla dalaşıyor
evet benim de hiç tarzım değil, boyle insanlara da hiç laf yetistiremem.En sevmediğim insan tipi ayyyy
Banada cok itici geldi bur daha oyle bi laf soylerse bende kendini asan espirilerden hoslanmiyorum deArkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
Tek cozum yolu bence sizi rahatsiz ettiginde sert bir dille uyarin artik rahatsiz oluyorum bu sekilde davranislarinizdan hoslanmiyorum diye soylenin.Arkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
başkalarına da yapıyor ama en çok banaBaşkasına da yapıyor mu
şakayla diyorum ben de hic sevmem böyle şeyleri tam adamına yapıyorsun diye ben de seni sevmiyorum ki zaten diyorneden hoslanmadıgınızı belli etmiyorsunuz gerek sakayla gerekse sinirlenerek!
Azarlamak da yapacağım birşey değil ki becerebilsemAzarla sonrada rahat davran umursamaz
Yapmaya çalışıyorum ama karşılaşıyoruz isteSoylediklerinin saka degil gercek oldugundan emin olabilirsin.
Resmen taciz etmek icin yapiyor. Kiskaniyor buyuk ihtimalle.
Cok itici gercekten.
Onun oldugu ortamlardan uzak dur bence.
Ya da o geliyorsa sen cik, anlar belki rahatsiz oldugunu
Huylu demek iyi fikir durtmeye engel olurum bari8 yaşında erkek çocuklar begendikleri kızın saçını çeker kötü davranır ya onun gibi:)
Arkadaş olmaya çalışıyor diyeceğim yaşı 5 olsa.. sizi cok begeniyor bu net..
Keşke ilk cimdik ilk aşırı samimiyet olduğunda biraz tersleseydiniz..
Yine de ya canım ellemeden söyle olur mu ben huyluyum biraz diyiverin ama gözlerden ateş çıkacak dil tatlı olacak.. saçma mekanizması bozulacak :)
Evet sınıf öğretmeni.erkek öğretmenlere de çok saçma konusuyorSınıf öğretmeni mi bu hanım?
Ben de zamanında aynı böyle biriyle çalıştım da. Hatta birkaçı ile. Çocukların arasında kala kala sacmaliyor bazıları.
Belden aşağı espriler.
Suh kahkahalar
Yaşları 45 civarı kadınlar ve 25 yaşlarındaki (oğulları gibi gördüklerine eminim de) erkek öğretmenlere değişik tonlarda hitaplar
Müstehcen sorular
Onları hatırladım...
işte ben boyleyim maalesef izin vermemek için ne yapsam bilemedim tersleyemiyorumNe değişiksin arkadaşım ya,
Saçımı çekiyor, cimcik atıyor, sıkıştırıyor,laf sokuyor,
Vallaha ben olsam tövbestt.
İzin verme boz ya kadını sen böyle devam edersen ohoooo.. Çok konu açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?