- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Sertlik yapamicam sanırım da şaka yapar gibi beni sevmiyorsan yaklaşma o zaman başkalarının yanına git demeye caliscam sanirim
ay sizinki çok kötü olmuş ya ne manyaklar vargecen sene yeni tayin olduğum okulda buna benzer bir öğretmen vardi.ama sizinkinden cok daha tehlikeliydi. ilkbaşta ayni sizinki gibi iltifatlar yakın davranmalarla basladı. ama sonrasında çok korkunç şeyler yaptı. direk olarak beni hedef aldi. saçma sapan dedikodular ,öğrencilerin ağzına laf vermeler , benim gizlice öğretmenler odasında sohbet ederken fotomu çekmeler sonra bunla ilgili hayali senaryolar üretmeler ...inanilmazdı.... kadın evliydi ama erkek hocalara iltifat ederdi utanmadan herkesin ortasında.. AYYYY ........ HOCAM ODAYA GÜNEŞ GİBİ DOĞDUNUZ.. BUGUN NE KADAR YAKIŞIKLISINIZ vs vs. herkese kahve yapmalar ama inatla bana teklif bile etmeme.. aklı sıra beni yalnız bırakmaya çalışıyordu. tabi bunun yaptıkları sadece ondan gelecek kahveye yada yemeğe tamah eden öğretmenler tarafından iyice abartıldı. kadının bana takmasının sebebide biz zümreydik onla ve diğer zümremizle benim samimiyetimdi.. diğer zümrede erkek...tabi biz onla yakınlaştıkça bu delirdi.şu an o kişi benim nişanlım.. hatta başka hocalarla adımı çıkarmaya çalıştı.cektiği foto başka bir hocayla öğretmenler odasında masada sandalyede yan yana başka hocalar varken konuşmamdı. benim o kişiye aşık oldugum dedikodusunu yaymaya çalıştı. bunu duyarda nişanlım ayrılır diye hayaller kurdu.allahtan nişanlım bunun manyaklıgını biliyordu ..beni savundu ve bu onu evli bir kadın olmasına rağmen çıldırttı.daha neler yaşadım.ilk başta delidir diye ses çıkarmadım. ama baktım iş benim namusuma kadar varacak.okulda herkese tektek herşeyi anlattım. okulun son haftalarıydı.. bu sınıfından çıkamaz hale geldi. rezil oldu. görevlendirmeydi zaten. bu sene yok Allaha şükür..
size tavsiyem asla sessiz kalmayın. böyle sevimli sevimli başlayan tacizleri namusunuza kadar giden iğrenç dedikodulara dönüşebilir.erkenden tedbirinizi alın.benim gibi sessiz kalmayın..
Valla bilmem garip miyim belki de oyleyim :)konu sahibi sende bir garipsin. 34 yaşına gelmişsin, daha bir kadına yapma bee diyemiyorsun.
aslında öyle takmayacaktim da etrafı dusunur oldum ben herkese rezil oluyormusum gibi hissediyorumBen de ogretmenim ve ayni sekilde davranan birden fazla arkadasa denk geldim.Su anda bulundugum okulda da var ama ben hic sorun etmedim.Dert mi ki buben de gulerek sacma sapan cevaplar veriyorum gidiyo.Amaaaann
bazı durumlarda ise yarayabilir bunu da denerim ama birşeyler demeye caliscamElinizde hep bi kitap bulunsun kitap okurken rahatsız edilmekten hiç hoşlanmam diyin ciddiyetle, çünkü anladığım kadarıyla direk söyliyemiyosun kitabı bahane yapmayı deneyin
Arkadaşlar ogretmenim,bu sene yeni bir okula geldim. arkadaşlarla yeni yeni tanışıyoruz memnunum okulumdan.farklı devreden bir ogretmen var.bir tuhaf kadın.ben oglenciyim öğlen de oluyor bazen okulda.bir de gün var bayanlarla orda da var.48 falan sanırım yaşı.seviyesiz espriler falan yapıyor zaten hoşuma gitmemişti.bana takti kafayı.durmadan cimcikliyor falan.itiyor yok oturuyorsam yanıma gelip sıkıştırarak oturuyor.kiiz niye güzelsin sen kiskaniyorum valla ben benden güzelleri hiç sevmem falan espriler hep böyle.ben de espriyle falan cevap vermeye çalışıyorum ama hiç beceremem boyle şeyleri.gelmis öğretmenler odasına su yeşil gözlü bayan çıksın odadan lütfen diyor bana.gecen bahçede duruyorum arkamdan saçımı bir çekti kafam geri gitti korktum inanın.bu renk saçlara alerjim var bu saçı bana gosterme diyor.gecen bizim yanımıza geldi arkadaşlarla oturuyorduk.yine sıkıştırdı beni.tam birşey konuşuyoruz durup durup beni durtuyor saçımı cekiyor ben zayıfları sevmem,sevmiyorum bunu diyip duruyor.anladik espri ama dozunu kaçırdı.surekli yapiyor.bende de sorun var karşılığında laf bulamıyorum bir tuhaf oluyorum bu sefer herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor resmen rezil oluyorum.inanin okula gidesim gelmiyor.gune girecektim bu kadın var diye girmek istemiyorum.mustehcen espriler de yapan biri zaten sevmemistim o açıdan da.tersleyemem yani ortamda o tarz davranmak istemiyorum,baskasina da yapınca bir laf buluyor onlar da gülüyor.ama benim suratim bir tuhaf oluyor toparlayamiyorum.ama en çok da bana yapıyor zaten taktı bana ya.ne desem ne laf etsem ben de karşılığında ,ben niye boyleyim
Aynen ben de öğrencilerine nasıl acaba diye dusundum inşallah öğretmenliği iyidir bariO degil de.. Cocuklarimiz kimlerin eline emanet.. Bunu dusundum.
Aslında haklisiniz bunu bir dusunmek lazım.belki de seviliyor bilemiyorum ama beni rahatsız ediyor.buna tepki gostericem bir şekilde.Siz rahatsız oluyorsaniz emin olun baskalarida oluyordur. Bu baskalari ona dur demediyse vardir sebebi, biraz sabirli olun derim, bir muddet daha gozlemleyin belki oradaki en iyi insandir 2,3 ay surede taniyamazsiniz insanlari.
belki tıp kadar zor değil ama çok kolay mı gerçekten öğretmen olmak.o kadar kolay olsa herkes bir eğitim fakültesi kazanırdı.bence çok da kolay değil bu kanıya nasıl vardiniz şaşırdım doğrusu.tip zaten en zor kazanılan bolumlerdendir ama öğretmenlik puanları arasında bir uçurum yok yaniKoca koca öğretmenlerin uğraştıkları işlere bak ya içler acısı.
Gerçekten çocuklar kimlere emanet.
Öğretmen olmak bu kadar kolay olmasa keşke.
Tıp gibi zor olsa mesela, sonuçta insan hayatı söz konusu.
Siz de kocaman kadınsınız, yapma hoşlanmıyorum demek zor olmasa.
Arkadan birisi gelip saçınızı çektiğinde, insan gayri ihtiyari tepki verir canı acıdığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?