bu öğretmenle ne yapacağını şaşırdım.

Ben de ogretmenim ve ayni sekilde davranan birden fazla arkadasa denk geldim.Su anda bulundugum okulda da var ama ben hic sorun etmedim.Dert mi ki bu ben de gulerek sacma sapan cevaplar veriyorum gidiyo.Amaaaann

Direk söyleyin sizde. Hoslanmadiginizi . Böyle hayat gecermi . Kaçarak . Bosuna sitres yapiyrsun . Boz gitsin

Elinizde hep bi kitap bulunsun kitap okurken rahatsız edilmekten hiç hoşlanmam diyin ciddiyetle, çünkü anladığım kadarıyla direk söyliyemiyosun kitabı bahane yapmayı deneyin

ay sizinki çok kötü olmuş ya ne manyaklar var

konu sahibi sende bir garipsin. 34 yaşına gelmişsin, daha bir kadına yapma bee diyemiyorsun.
Valla bilmem garip miyim belki de oyleyim :)
Ben de ogretmenim ve ayni sekilde davranan birden fazla arkadasa denk geldim.Su anda bulundugum okulda da var ama ben hic sorun etmedim.Dert mi ki bu ben de gulerek sacma sapan cevaplar veriyorum gidiyo.Amaaaann
aslında öyle takmayacaktim da etrafı dusunur oldum ben herkese rezil oluyormusum gibi hissediyorum

Elinizde hep bi kitap bulunsun kitap okurken rahatsız edilmekten hiç hoşlanmam diyin ciddiyetle, çünkü anladığım kadarıyla direk söyliyemiyosun kitabı bahane yapmayı deneyin
bazı durumlarda ise yarayabilir bunu da denerim ama birşeyler demeye caliscam

Sen de onun yöntemini kullan.
Olur olmadık yerde ensesine şaplak at. Eteğini açıp kaç.

Hayır, kadının bi' merdivenlerden çıkarken geriden gelip eteğinin altına bakmadığı kalmış hoşlandığı kıza kötü davranan ilkokul çocuğundan farklı olarak.

Sizin siteminizde çok tatlı ve komik geldi bu arada bana. :)

Etrafımda böyle laftan, tavırdan, ardan anlamayan biri olsa ve huysuz virjin modunda taciz etmeye devam etse, ben de onun yaptığını yaparak eğlenirdim. Bi' süre sonra yeni av bulunca o da bıkardı zaten.

azcık terslemessen yapacaktır herdaim.hayır bide okul ögrwtmwnlerin ciddi olması gereken bir yer. sana yapılanlar ilkokul cocuguna yapılsa ve cevap veremese rencide olur
terslemek istemiyorsan bile ayhhh acıdı rahatsızım zaten yapmayın lütfen de gül .

deli galiba, ne iğrenç laubali hareketler, göz teması kurma bari nediyim

Onun kızı, torunu, kardeşi, ablası, yiğeni, akrabası veya tanıdığı olmadığınızı belirtebilirsiniz.
Onunda bir öğretmen olduğunu ve sadece iş arkadaşınız olduğunu ve onunla daha fazla samimiyet kurmak istemediğinizi düzgün, açık ve resmi bir dille açıklamaktan başka bir çare göremiyorum.

En tahammül edemediğim şey el hareketleri olurdu sanırım. Öğretmenmiş! İlkokul çocuğu gibi saç çekip, cimciklemek nedir Allah aşkına? Ben fazla tahammül edemezdim. Sizde tavrınızı koyun ne hakkı var sizi huzursuz etmeye? Bu zamana kadar kimse ona höyt demediği için öyledir.

Siz rahatsız oluyorsaniz emin olun baskalarida oluyordur. Bu baskalari ona dur demediyse vardir sebebi, biraz sabirli olun derim, bir muddet daha gozlemleyin belki oradaki en iyi insandir 2,3 ay surede taniyamazsiniz insanlari.

Koca koca öğretmenlerin uğraştıkları işlere bak ya içler acısı.
Gerçekten çocuklar kimlere emanet.
Öğretmen olmak bu kadar kolay olmasa keşke.
Tıp gibi zor olsa mesela, sonuçta insan hayatı söz konusu.

Siz de kocaman kadınsınız, yapma hoşlanmıyorum demek zor olmasa.
Arkadan birisi gelip saçınızı çektiğinde, insan gayri ihtiyari tepki verir canı acıdığı için.

Siz rahatsız oluyorsaniz emin olun baskalarida oluyordur. Bu baskalari ona dur demediyse vardir sebebi, biraz sabirli olun derim, bir muddet daha gozlemleyin belki oradaki en iyi insandir 2,3 ay surede taniyamazsiniz insanlari.
Aslında haklisiniz bunu bir dusunmek lazım.belki de seviliyor bilemiyorum ama beni rahatsız ediyor.buna tepki gostericem bir şekilde.
belki tıp kadar zor değil ama çok kolay mı gerçekten öğretmen olmak.o kadar kolay olsa herkes bir eğitim fakültesi kazanırdı.bence çok da kolay değil bu kanıya nasıl vardiniz şaşırdım doğrusu.tip zaten en zor kazanılan bolumlerdendir ama öğretmenlik puanları arasında bir uçurum yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…