Bu okulda olmak beni mutlu etmedi

o mantıkla ben her tenefüs sudan çıkmış balığım :)) toplantı dediğin şey zaten kimse konuşmuyo sadece dinliyo. seminerde de bi sınıfa gider takılırsın. ve evet bi hoşgeldin demek çok zordur bu insanlara bilirim. off damarıma bastın resmen bu konuda :)
Siz ilk atamamısınız ?Yalnız takıldın mında sorunlu damgası vuruyorlar ıletısımsız asosyal dıyorlar.Bılıyorum sımdı arkamdan cekıngen bı yanımıza ugramıyor dıyorlardır sankı tenefusum var kendılerı de ben casper mısım gıbı yanım dan gecıyor yada öyle bakıp kafalarını cevırıyor mudurun yanına cıktım ılk gun hemen benı anasınıfına yolladı bır tanıstırayım demedı dıger ogretmenlerle .

o mantıkla ben her tenefüs sudan çıkmış balığım :)) toplantı dediğin şey zaten kimse konuşmuyo sadece dinliyo. seminerde de bi sınıfa gider takılırsın. ve evet bi hoşgeldin demek çok zordur bu insanlara bilirim. off damarıma bastın resmen bu konuda :)
Yıl boyu böyle yalnız selamsız devam etse bıdurumu uzaktan bırı olarak nasıl yorumlarsın çok mu anormal gelırım herkesın gözune ?

Siz ilk atamamısınız ?Yalnız takıldın mında sorunlu damgası vuruyorlar ıletısımsız asosyal dıyorlar.Bılıyorum sımdı arkamdan cekıngen bı yanımıza ugramıyor dıyorlardır sankı tenefusum var kendılerı de ben casper mısım gıbı yanım dan gecıyor yada öyle bakıp kafalarını cevırıyor mudurun yanına cıktım ılk gun hemen benı anasınıfına yolladı bır tanıstırayım demedı dıger ogretmenlerle .
ilk atama değilim. benimki tecrube. asosyal diyenlerde benden uzak dursun ki dedikoducu insandan tiksinirim. ve dedim ya bıranşcıyım anasınıfcılar da bizle hiç konuşmadı denk gelmedi ya da bilmiyorum. hiçkimse onlara iletişimsiz demedi. benim aklıma gelen ilk şey sınıfları var niye muhattap olsunlar ki diye

ilk atama değilim. benimki tecrube. asosyal diyenlerde benden uzak dursun ki dedikoducu insandan tiksinirim. ve dedim ya bıranşcıyım anasınıfcılar da bizle hiç konuşmadı denk gelmedi ya da bilmiyorum. hiçkimse onlara iletişimsiz demedi. benim aklıma gelen ilk şey sınıfları var niye muhattap olsunlar ki diye
Ikı anasınıfcıyız sabahcı öğlecı yanı konusacagım ınsan da yok öyle gelıp gıdecegım okula yıl boyu ve kahretsın kı 3 yıl burdayım nasıl gececek böyle zaman. Eskı arkadaslarım soruyor nasıl tanıstın mı dıye ben cok utanıyorum yalan soyledım onlara da .Hıc kımse hosgeldın bıle demedı dıyemedım işkence gıbı gıtmek .

hayır kesinlikle anormal gelmez. dedim ya sınıfı var niye muhatap olsun derim
Öyle mi iyi ozaman hep tekım yalnızlıga hosgeldın dıyeyım barı kendıme .Biliyormusun evlenemıyorum da yas 30 olacak burada belkı bırı cıkar karsıma demıstım o da kaldı evde yalnız okulda yalnız cok zor .

Ben sosyal bır ınsan olmadıgım için karsıdan bırsey göremeyınce hemen pes edıyorum.Zaten sansım da yok benım yalnız kalacagım bunu da bılıyorum cunku brans öğretmenlerının bana ıhtıyacı da yok benım tenefusum de yok hıc kaynasamam benı bır tek özel gın kutlamaların da törenler de görurler.Öyle kösede yalnız kalmak hıc ıstemıyorum .
O zaman sosyal biri olmayı denemenin tam vakti. Kendiniz için yapın bunu.
Gülümseyip merhaba,kolay gelsin demek size birşey kaybettirmez. Belkide siz soguk geldiniz insanlara,cesaret edemiyorlar

Hayallerım suya dustu bu anasınıfcılar böyle yalnızken nasıl oluyorda evlenebılıyorlar hıckımsenın umrun da bıle degılız okulda olmayan öğretmenız yanlıs tercıhler yapmısım cok sanssızım cokkkkk keske kucuk bır okulda olsaydım keske ne hayslım olurdu nede kalabalık ıcın de yalnız kalırdım tek basıma gıderdı bu hayat.

Öyle mi iyi ozaman hep tekım yalnızlıga hosgeldın dıyeyım barı kendıme .Biliyormusun evlenemıyorum da yas 30 olacak burada belkı bırı cıkar karsıma demıstım o da kaldı evde yalnız okulda yalnız cok zor .
öğretmenden arkadaş olmaz malesef. bence kurslara yazıl. yemek müzik spor dans. daha güzel çevren olur :)

O zaman sosyal biri olmayı denemenin tam vakti. Kendiniz için yapın bunu.
Gülümseyip merhaba,kolay gelsin demek size birşey kaybettirmez. Belkide siz soguk geldiniz insanlara,cesaret edemiyorlar
Gorsen cocuk gıbıyımdır ,konussan tanımak ıcın fırsat versen insana hasret oldugumu anlarsın .Öğretmenler ön yargılı bakmamalı bız degılmıyız selamlasmayı yaymaya calısan bızlet degılmıyız cocuklara nezaket kurallarını öğretmeye calısan ya kıcucuk anasınıfı cocukları velıler bıle hosgeldın dedı bı öğretmenler dıyemedı.

öğretmenden arkadaş olmaz malesef. bence kurslara yazıl. yemek müzik spor dans. daha güzel çevren olur :)
Okul merkeze uzak küçük biyerde kalıyorum öğretmenlerın cogu merkezde .Kurs için gıdıs geliş yapmam mumkun degıl .Her yonden kafeste gıbıyım .Merkezde kalmadım cunku sorumlu oldugum ınsanlar var parasal yönden:(

Okul merkeze uzak küçük biyerde kalıyorum öğretmenlerın cogu merkezde .Kurs için gıdıs geliş yapmam mumkun degıl .Her yonden kafeste gıbıyım .Merkezde kalmadım cunku sorumlu oldugum ınsanlar var parasal yönden:KK43:
çok sıkılırsın ama öyle. bi süre ailen yanına gelse güzel olur

Neye yanayım sasırdım evlenemedıgıme mı yalnızlıgıma mı .Bazen alıp basımı gıdesım gelıyor hıc kımselerın olmadıgı bır yere gıdıp cok yasadın sen dıyıp bıtırmek bu hayatı bıktım boyle yasamaktan .Herseye gec kaldım hıc ıstedıgım gıbı gıtmedı hayat hayallerım yıkıldı hep hep yalnızdım .

İdareciler yeni gelen öğretmeni tanıtırlar genelde ya ilk gün ya kurul toplantısında.
Kurul toplantısını bekleyin hele.

Bir de siz de ilk olarak günaydın, iyi dersler diyebilirsiniz.

Fazla karamsar gördüm sizi.
Daha iki gün oldu :)

çok sıkılırsın ama öyle. bi süre ailen yanına gelse güzel olur
Gelıyorlar faydası yok benım istedıgım mutlu bir iş ortamı yalnızlıgın dıbıne vurmak degıl en azından az da olsa bı merhaba desınler o gun agzımı acıpta bır gulumseye bıleyım .Gıtmek ıstıyorum hemde cok .

İdareciler yeni gelen öğretmeni tanıtırlar genelde ya ilk gün ya kurul toplantısında.
Kurul toplantısını bekleyin hele.

Bir de siz de ilk olarak günaydın, iyi dersler diyebilirsiniz.

Fazla karamsar gördüm sizi.
Daha iki gün oldu :)
Ilk gun dedım ya mudurun odasına cıktım belkı tanıstırır dıye hemen anasınıfıms ınmemı soyledı kurul toplantısına benı cagırmazlar herhalde sonradan ımza attırırlar .Cagırsa da tanıstıracagını da sanmıyorum toplantıda sus pus durup gerı gıderım .Kımsenın de konusacagı yok .Karamsarım cunku insanlar karsısın dakını hıc dusunmuyor herkesın bır gurubu varya bana ıhtıyac yok .

Aman iyi ya iste.Ne guzel.kucuk kuzucuklarla gununuzu geciriyorsunuz.Siz dert etmissiniz ama zamanla konusmaya baslarsiniz.

Gelıyorlar faydası yok benım istedıgım mutlu bir iş ortamı yalnızlıgın dıbıne vurmak degıl en azından az da olsa bı merhaba desınler o gun agzımı acıpta bır gulumseye bıleyım .Gıtmek ıstıyorum hemde cok .
ama dedim ya okullar genelde böyle. keşke böyle olmasa ama inan bende de aynı dert var

Ilk gun dedım ya mudurun odasına cıktım belkı tanıstırır dıye hemen anasınıfıms ınmemı soyledı kurul toplantısına benı cagırmazlar herhalde sonradan ımza attırırlar .Cagırsa da tanıstıracagını da sanmıyorum toplantıda sus pus durup gerı gıderım .Kımsenın de konusacagı yok .Karamsarım cunku insanlar karsısın dakını hıc dusunmuyor herkesın bır gurubu varya bana ıhtıyac yok .

Kurul toplantısına elbette çağırırlar okul öncesini ilgilendiren pek çok konu da var sonuçta.
En basitinden zümre toplantıları için tarih verecekler zümre başkanı belirleyecekler.
23 Nisan için görevler konuşulacak vs..

Ben yerinde olsam müdüre kurul toplantımız ne zaman hocam diye sorarım mesela.
Tenefüse çıkmıyorsunuz evet ama sizde yardımcı stajer arkadaşlar oluyor.
Çay almak için ya da fotokopi için odaya geliyorsunuz.

Her şeyi karşıdan beklemek olmaz ki..

Ama branş gereği zaten diğer öğretmenlere zaman geçirecek vaktimiz yok ki

Bir dahaki sefere bağımsız anaokulu isteyin orada bol bol çekişmeli entrikalı hayatınız olur

Bir sınıfın velisi ile diğer sınıfın öğretmeni öğretmen dedikodusu yapar

kırmızı günü yapıp beni neden çağırmadınız

Bayram eğlenceli mi olsun hamasi mi diye bol bol tartışma olur

Sıkmayın canınızı bir süre sonra alışırsınız

Sendikanız varsa işyeri temsilciniz ile tanışın o da sizi diğerleri ile tanıştırır

Bir de genel kitleden herhangi bir farkımız varsa bu bilgi sizden önce gittiği için sizden uzak durabilirler

Fark evlilik bekarlık çocuk olup olmaması ırk mezhep dünya görüşü vs vs her şey olabilir

Back
X