Ben de geçen dönem yeni okuluna atanmıs bir ögretmenim.hala ne ben onlara ne onlar bana alisamadilar ben ne yaptim ki,nasil biriyim ben,neden bunlari yasiyorim,yalnizliktan ölecegim derken bu dönem okula yeni gelenler oldu ve ayni seyleri yasadilar.aralarina yeni birini almak istemiyorlar.hepsi gölgesinden korkuyor ayrica.ben de kendimi iyi ifade edemedim galiba.okul açilacak diye her gün mutsuz uyandim.kahrettim kendime.sen yine şanslisin bence de,senin gibi ayri bir odam olsa da otursam asagi orda,suratlarini görmeye hic bayilmiyorum.bizde sigara içenler kazan dairesinden dısari cikmiyorlar ben de bununla ilgili yeni bir konu açmak icin forumu açmistim.benim tam 2 yasinda bir bebegim var.evlenince cok gecmeden cocuk sahibi olduk,esimle evliligimizi düzene koyamadik daha.ikinci cocugu biraz aralikli yapacaktim.ama simdi bu okul ortami yüzünden kafayi yiyecek gibi oluyorum.cok kafaya takiyorum.2.cocuga hamile kalip,dogum sonrasi bir dönem en azindan izine ayrilir biraz kafami dinlerim diye düsünmeye basladim.su an icin biraz daha idare edip seneye düsünmelimiyim iyi yaparmiyim bilmiyorum.deger mi buna bilmiyorum.yoksa ben hic ama hic iyi degilim..bana da yol gösterin ne olur..