Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfen
Cok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.