• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olay beni cok kırdı.

ha birde eşşek gibi çalışıcam..küçük birde çocuğum olacak kayınvalidenin üzerine olan evin kredisini ödiyem..1000 tl bile olsa maaşınızdan ödeyin satışı üzerinize alın..

En mantıklısı bu..

kv nin noterde benim üstüme deyip şak diye fotoğraf vermesini hiç hayra yormadım...

bizevlendiğimizde çocuğumuz olmuyordu..eşim arabayı benim üzerime yapmıştı..yarın bana bir şey olursa bzimkilerle uğraşma demişti..kendi söyledi adam ben arabaya bir tl ödemedim..
eşinizde bir garip..

Ben su noktayi anlayamadim. Krediyi esiniz cekmis nasil ev baskasinin ustune oluyoki benim bildigim kredili ev aliminda kredi cekenin ustune olur ev

Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfen:KK43:Cok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Madem ev KVnizin üstüne yapıldı ben KV ile aynı apartmanda oturmak istemiyorum nasılsa ev annenin üzerine kiraya versin evi biz başka ev bakalım, kira gelirini de size göndersin ya da siz alın .

Ben su noktayi anlayamadim. Krediyi esiniz cekmis nasil ev baskasinin ustune oluyoki benim bildigim kredili ev aliminda kredi cekenin ustune olur ev

evin tapusu yokmuş. ev kredisi değil, muhtemelen ihtiyaç kredisi gibi bir şey aldılar.

Peki kızlar söyleyin ben ne yapıyım beynim durdu şuan.
evi üstünüze almadan o eve taşınmayın
yine evi üstünüze almadan ne krediye ne de eve harcama yapmayın
tüm maaşını biriktirin zira sizi kötü günler bekliyor

ucunda evlat varsa babama bile güvenmem bu devirde
her şeyden önce evlat

herkes yazmış ben de yazmadan edemeyeceğim.
çok büyük hata.

eşinin başka kardeşi var mı?
Allah uzun ömürler versin ama kayınvaliden vefat ettiği anda o evde diğer kardeşlerin ( kaynın, görümcen... ) hakkı olacak, eğer kardeşi varsa eşinin.

ayrıca evlilikten sonra edinilen mallar eşit bölünür ama bu mal kayınvalidenin üzerine olduğu için , Allah korusun boşanma olsa , onda da ne senin ne çocuğunun hakkı olmayacak.

bunlar kötü senaryolar tabii.
ama senin yerinde olsam benim ya da eşimin üzerine ev devrolmadan o eve girmezdim.

krediye yardım etmiycem diye de kendini kandırma lütfen.
eşinin maaşından ödeyebilir ama sıkıştı ve maaşı yetmedi diyelim, her türlü harcamayı yapmayacak mısın eve?
o da krediye yardım işte..
gerekirse krediyi ödemeyecek misin?
kandırma kendini hiç :KK43:

Eşimin bi kızkardeşi var evet biliyorum büyük bi hata suan ben çalışmıyorum eger hersey yolunda gitsedi eve gectigimizde ben işe giricektim ve ikimiz ödüycektik ama artık işe girmiycem ve nasıl ödiycekleri onları ilgilendirir kv ile iki ödesinler ben işe girmiycem.

Eşimin bi kızkardeşi var evet biliyorum büyük bi hata suan ben çalışmıyorum eger hersey yolunda gitsedi eve gectigimizde ben işe giricektim ve ikimiz ödüycektik ama artık işe girmiycem ve nasıl ödiycekleri onları ilgilendirir kv ile iki ödesinler ben işe girmiycem.
Hayir hayir bu sekilde olmaz iyice inada biner kotu olur. Akillica davranmak lazim bu konularda devri ustunuze aldirin siz bi sekilde yaparsiniz inaniyorum

Eşinle konuş, tapu ikinizden birinin üzerine geçmeden şu an oturduğun evden ayrılmayacağını söyle.
onun içinde bir miktar para gider..750 yada 1000 tl gibi ama buna değer bence..yarın allah korusun kayınvalideye bir şey olsa kaç tane ortak imza verecekte ev bunların üzerine geçecek eğer verirlerse..

Ha bide acaba bir oyuna gelmiş olabilir misin? Umarım ben kötü düşünüyorumdur ama bugün bana aynısı olsa cart diye çıkartıp foto veremem. Kayınvaliden hep fotoğrafını yanında mı taşır?tek fotoğraf yeterli oluyor mu?

Kızlaraklıma geldikçe sinürleniyorum bende dedim ve bana dedgi cevap ben on yıldır cantamda tasırım fotografımı oldu

Peki kızlar söyleyin ben ne yapıyım beynim durdu şuan.

Senin yerinde olsam, önce kendi aileme söylerim sonrasında çatır çatır kavga ederim. O evden kesinlikle vazgeç, gitsinler iptal ettirsinler krediyi. 5 lira vermeyeceğini söyle. Çok sinirlendim valla. Çalışan kadınsınız neden böyle birşeye izin veriyorsunuz.

onun içinde bir miktar para gider..750 yada 1000 tl gibi ama buna değer bence..yarın allah korusun kayınvalideye bir şey olsa kaç tane ortak imza verecekte ev bunların üzerine geçecek eğer verirlerse..
Ya verirler mi hiç Allah aşkına, kimi kandırıyorlar? Gitsin tapu parası önemli değil. Ya üzerine alacak, ya da evden çıkmayıp kocadan boşanacak. Böyle insanlarla ömür mü geçer, ne kadar fırsatçı insanlarmış, çocuk var ortada, hiç utanmadan onun rızkına göz koyuyorlar.

Bile isteye katakulliye getirmişler seni
Bariz açık ki eşinle ailesi danışıklı dövüş gitmiş oraya
Yerinde olsam o ev için 1 kuruş ödemem, anası ödesin mal onun
Ayrıyetten tapusuz eve ne için girilir ? Bir sürü çapaklı iş kiracı kalın daha iyi

Back
X