• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olay beni cok kırdı.

İnsanların eşleri hakkında canının istediği konuşmasan kadın burda derdini anlattı diye canının her istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşündün heralde ?İnsanların yarısına tuz bakmakta üzerinize yok gerçekten.
Türk kadınlarının hep mağdur durumda bırakılabileceğini düşündüğü için ve sinirlendiği için o şekilde yazdı..kızılmayacak gibi değil...evet kocası bunu düşünmeliydi sonuçta ortak bir çocukları var..erkeklerde bu kadar anneci olmasınlar annelerine ses edemiyorlarsada evlenmesinler sorumluluk altına girmesinler..

nasıl oldu o ? krediyi alan kişiden baskasının üstüne olamaz diye biliyorum ben degişti mi merak ettim?? kayınvalide ayıp etmiş ama eşiniz niye müdahele etmedi?

Türk kadınlarının hep mağdur durumda bırakılabileceğini düşündüğü için ve sinirlendiği için o şekilde yazdı..kızılmayacak gibi değil...evet kocası bunu düşünmeliydi sonuçta ortak bir çocukları var..erkeklerde bu kadar anneci olmasınlar annelerine ses edemiyorlarsada evlenmesinler sorumluluk altına girmesinler..

evet söylediklerinde çok haklısın da hakaret neden? Bence de ama eşi söz vermiş tapuyu alırken senin üzerine yapıcam demiş anlaşmışlar neyse benim derdim de değil zaten bu olay sadece zaten üzgün bi insana bu şekilde yaklaşılmasını doğru bulmadım o kadar..

Sana resmen dış kapının dış mandalı muamelesi yapılmış sen hala kırıldım diyosun arkadaşım ne kırılması önce eşim olacak öküzü bir güzel parçalardım ne demek kimliği unutmak ne demek benim üzerime olsun dediğimde ses etmemek sonrada KV yi parçalardım orda ben ne aglayacam onları aglatırdım yeminlen zaten hatanın büyügü lv ile aynı yerden ev almak..
Sana el muamelesi yapılmış sende el gibi davran

HAYATTA böle bişeyi kabul etmezdim
çalışacam kazanacam o evi ödeyecm hoop kv gelecek üzerine konacak
o evi başlarına yıkar giderim

nasıl oldu o ? krediyi alan kişiden baskasının üstüne olamaz diye biliyorum ben degişti mi merak ettim?? kayınvalide ayıp etmiş ama eşiniz niye müdahele etmedi?
İhtiyac kredisi olarak cekildigi için evin tapusu yok sadece noterde satıs oldu bende esime aynısı söylüyorum neden müdahale etmedin diye benim yanımda resmim yoktu o yüzden senin üstüne yapamadık dio resim dedigin iki dakikalık iş ama işte offff cok darlandım valla .

İnsanların eşleri hakkında canının istediği konuşmasan kadın burda derdini anlattı diye canının her istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşündün heralde ?İnsanların yarısına tuz basmakta üzerinize yok gerçekten.

Basima geldi. Bende ayni zekada baba var cunku! 1 ay yogun bakimda kaldi. Annemin tek korkusu sokakta kalacagimiz oldu. Olucek diye uzulemedik biliyo musun. Uyanik olsun. Annemin yaptigi safligi yapmasin. Tum mal mulk dedemdeydi. Ve babam hastanedeyken ayni evde bize kopek muamelesi yapildi. Tuz basiyorum evet.

Notere cümbür cemaat gitmeniz bile çok tuhaf. Eşiniz kimliğini halasını ve en fazla babasını alıp gidecekti. Kvnin orda işi ne bir kere? Ben planlanmış gördüm herşeyi. Belki eşiniz bile işin içinde. İnsan ev almaya giderken kimliğini almaz mı yanına?

Ha ayrıca boşanma durumunda o evden çeker gidersiniz, hiç bir hak talep edemezsiniz!

önceki konularınıza bir göz attım,planlı olup olamayacağı ile ilgili bir yorum yapmak için.
evet önceki konularınızdanda yola çıkarak hak iddia edemeyin diye bilinçli yapıldığına kanaat getirdim.
boşandınız diyelim, ev üzerinde hiçbir hak iddia edemeyeceksiniz.
herşeyi düşünmüşler.

evet söylediklerinde çok haklısın da hakaret neden? Bence de ama eşi söz vermiş tapuyu alırken senin üzerine yapıcam demiş anlaşmışlar neyse benim derdim de değil zaten bu olay sadece zaten üzgün bi insana bu şekilde yaklaşılmasını doğru bulmadım o kadar..
oda çok iyi bir insan emin olun kızgınlıkla yazmıştır..çünki Türk erkekleri çok ataerkil..anam ne der babam ne der tarzı düşünüyorlar..evlenmişsin artık karın kızın var konu sahibi arkadaşın eşi kendisine allah korusun bir şey olsa onların aç açık muhtaç olmaması için kendisi düşünmeli herşeyi..

dansçım yeni evlendiğimde sadece arabamız vardı bizim çocuğumuz olmadığından eşimin aileside ortak olur diye eşim benim üstüme yapmıştı hemde kendisi teklif etmişti bana..

Evet senin ustune oldugunda esin de gak iddia edebilir. Farketmez o. Ama anneye oldu mu hic kimse hak iddia edemiyor.

Hala diyorum canim mallik bu. Kim yaparsa mallik.

Basima geldi. Bende ayni zekada baba var cunku! 1 ay yogun bakimda kaldi. Annemin tek korkusu sokakta kalacagimiz oldu. Olucek diye uzulemedik biliyo musun. Uyanik olsun. Annemin yaptigi safligi yapmasin. Tum mal mulk dedemdeydi. Ve babam hastanedeyken ayni evde bize kopek muamelesi yapildi. Tuz basiyorum evet.
evlenmemiş olsak annem rahmetli oldğu zaman babam kendisi bizi sokağa atardı:KK62:

İhtiyac kredisi olarak cekildigi için evin tapusu yok sadece noterde satıs oldu bende esime aynısı söylüyorum neden müdahale etmedin diye benim yanımda resmim yoktu o yüzden senin üstüne yapamadık dio resim dedigin iki dakikalık iş ama işte offff cok darlandım valla .

simdi anladım canım; cok haklısın ne olacak yani 1-2 saat olmadı ertesi güne halledelirdi zaten akrabanın evi kacmıyordunuz ya , insanlar ne kötü ya

bak arkadaşım 6 ay demiş kocan...altı ay sonra kendi nüfus cüzdanını kocanınkini ikinizin fotoraflarını vs al yanına..kaynanan ne yapacak 6 ay sonra kocanamı devredecek..

Oncelikle yapılan işlem taşınmaz satıs vaadi miydi? Çünkü satım işleminin tapuda olması gerekir, noterde değil.

Ikincisi hicbirsey icin gec değil. Eşinizin uzerine yapılmasını sağlayın. Sonuçta siz çalışıp alacaksınız ve cocugunuzu düşünmek zorundasiniz. Eşiniz giderken kimliğini unutmasın:KK53:

önceli
bırakın kayınvalideyi yarın bir sorun olsa eşinizin nasıl bir canavara dönüştüğünü göreceksiniz
8aya kim öle kim kala akşam yatıp sabaha bi ölüm haberiyle uyanıyoruz
kimse oğlumuzun emaneti diye size sahip çıkmaz
öncelikle herkes bir değildir benim kayınvalidem bana sahip çıkıyorlar..sıkıntı yok..yalnız konu sahibi yanlış yapmış yani anne olan anne böyle birşey istemez zaten..heralde başka düşüncesi var eşinin annesinin üstüne yaptığına...

Back
X