- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
evet canım kadıncağızı çocuğuyla dışlamışlar ...Evet senin ustune oldugunda esin de gak iddia edebilir. Farketmez o. Ama anneye oldu mu hic kimse hak iddia edemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım kadıncağızı çocuğuyla dışlamışlar ...Evet senin ustune oldugunda esin de gak iddia edebilir. Farketmez o. Ama anneye oldu mu hic kimse hak iddia edemiyor.
6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak diobak arkadaşım 6 ay demiş kocan...altı ay sonra kendi nüfus cüzdanını kocanınkini ikinizin fotoraflarını vs al yanına..kaynanan ne yapacak 6 ay sonra kocanamı devredecek..
bu arada içimden bir ses eşinizin nüfus cüzdanını unutmasının numara olduğunu söylüyor, kayınpederiniz kefil olduğu için evi onların üstünüze almasını istemiş besbelli sizede diyememiş eşiniz ve seneryo yazılmış oynanmış[/QUOTE
Eşim evde unutmadı canım kimligi kayıp eşimin enişteside ehliyeke işlem oluyo die eşime kimlik cıkarttırmadı
o zaman neden en başta senin üzerine yapmak istememişler?6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak dio
6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak dio
o zaman neden en başta senin üzerine yapmak istememişler?
neden eşin, senin değilde annesinin üzerine yapmış.
dikkatli ol.
6 ay bekle o zaman. Kimseyle muhattap olmadan, işinize karıştırtmadan sadece bekle. Ve maaşını eve verme. Büyük bir kısmını ayır kendin ve çocuğun için. 6 ay sonra tapuya giderken, kendi evraklarını ve eşinin evraklarını al yanına. Tapuda devir esnasında da benim üzerime olacak de. Zaten borcu siz ödüyorsunuz. Ya da eşinle yarı yarıya olur.
Yapmazlarsa, sonuç belli zaten.
Nefret ediyorum bu hesap kitap işlerinden. İnsan kocasına da güvenemeyecekse kime güvensin bu hayatta. Ama malesef bunu yaptırıyorlar insana.
sen eski konularında kp ve kv den çok şikayet etmişsin.Bencede suanlık yapıcak başka bişey yok ölseler annesi ve babası o noter parasını veripte geri üstüne gecirmezler simdilik tapuyu beklemekten baska yapıcak bişey yok
6 ay sonra kendi üstünüze yaptırın duygusal düşünmeyin asla..eşiniz size karşı mahcup olmuşken 6 ay sonra üstünüze yaptırmaya bakın..ayrıca çalışmayın ev sizin üstünüze olana dek..6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak dio
kaynana niye elmi koyacakki ?O kadar basit değil maalesef. Bu kadın evin kendi evi olduğunu ispatta zorluk yaşayacaktır.
Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfenCok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
6 ay sonra size tapu vermeye niyeti olan insan o gün noterde benim üzerime yapın diye diretmezdi bu kadar net.6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak dio