• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olay beni cok kırdı.

Çok özür dileyerek söylüyorum ama kırılmak hafif kalmış benim üzerime yap deyip eşiniz kendi üzerinize yapsa kırılın, evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır, ama k.valide' ye yapmak, izin vermek akıl karı değil. Geleceğinizi tehlike altına atmşısınız, onun üzerine olan bişeyi ödemekte boşa sıkıntı çekmek bence.

Babam da dedemden kalan hisselerini halamın üzerine yapmış iş durumumuzdan ötürü, şimdi bakınca mantıklı yapmış çünkü 2 ay önce iflas ettik, ama halama bişey olsa 3 oğlu' nun dayımın çocuklarının hakkı bunlar deyip bize vereceğinin hiç bir garantisi yok maalesef ki, paranın yüzü tatlıdır derler, hele ki bu devirde..

Yahu bu nasıl is şaka gibi.Bacim bal gibi de oyun oynamislar.Senin yerinde olsam her fırsatta kenara para atarım.gelecekte cocugunla ortada kalmayacagin ne malum Böyle şeyleri düşünüp uygulayan insanlardan korkarım ben.Bir de bu tip insanlarla ayni binada oturmak? Allah yardimciniz olsun.

Cok saol canımda ben bile iyi yanını göremiyorum gercekten dün boşanmayı bile düşündüm artık
Bir sakin ol ne boşanması, kv için eşi neden bırakıyorsun. Bunun sendeki ciddiyetini eşine bahset o zaman bir gün bize bişey olursa çocuğumuza kalsın o ev uğraşmasın falan de, kendini öne atma

bu işin orta yolu malın kocasının üstüne yada konu sahibinin üstüne geçmesiyle olur maalesef böyle üstüne su içecek hali yok..kredi ödeyen biri olarak o kredinin ne zorlukla ödendiğini biliyorum..dış kapının dış mandaalı birinin üzerine olan kredinin sıkıntısını niye çekeyim yada evladıma çektireyimki..
Tabii ki canım, kendi annemin üzerine olmasını bile istemem ben çalışayım didineyim elde avuçta bişey olmasın, ne saçma şey.

önceli

öncelikle herkes bir değildir benim kayınvalidem bana sahip çıkıyorlar..sıkıntı yok..yalnız konu sahibi yanlış yapmış yani anne olan anne böyle birşey istemez zaten..heralde başka düşüncesi var eşinin annesinin üstüne yaptığına...
herkesin bir olmadığını siz söylemişsiniz
sizinki sahip çıktı onunkinin çıkacağını nerden biliyorsunuz
kaldı ki onun kp kendisine o... diyen biri

kandırılmışsınız maalesef
hadi yazmayayım yazmayayım dedim ama gene tutamadım kendimi
zaten sorunlu sıkıntılı eşinizin ailesi ile aranız
istenmeyen gelinmişsiniz
size güvenmemişler ve maalesef boşanırsınız diye size vermemişler
hatta eşinizin üzerine vermemeler ininde tek sebebi bu
boşanırken hak iddia etmeyesiniz
eşinizde durumu kabullenmiş onlar aralarında konuşup anlaşmışlar
olan size ve yavrunuza olmuş
6 ay sonra hikayesi de yalan
tek kuruş bile ödemeyin çalışmıyorsunuz madem ya çalışmamaya devam edin
ki bence çalışın birikim yapın eve tek kuruş katkı sağlamayın
madem onlar size güvenmiyor sizde onlara güvenmeyin

Sizi hala kabullenememişler sanırım. büyük bir ayıp var ortada. kv nasıl ortaya atlar öyle çok şaşırtıcı. akşam eşinizle konuşmalısınız. ya sana bişi olursa ben çocugumla nasıl hak idda ederim de. duygusaldan girin olaya.bir an önce takas yapsinlar tapuyu

O kadın resimlerle falan hazırlıklı gelmiş bence. Şak diye çıkarıp verdiğine göre. Belki eşinizin de haberi vardır. Bankaya kredi almaya giden adam kimliğine bakmayı akıl etmez mi hiç.

sherlock holmes gıbı kadınsın valla.:KK14:aynen oylee...planlı bencede

bu hiç iyi olmadı sizin açınızdan.kayınvalide ile ayın apatmanda olacaksınız hemde ev onun üstüne.bence eşin ailesinle konuşsun kendi üzerine alsın evi.

nasıl oldu o ? krediyi alan kişiden baskasının üstüne olamaz diye biliyorum ben degişti mi merak ettim?? kayınvalide ayıp etmiş ama eşiniz niye müdahele etmedi?
Kredi ev değil de ihtiyaç kredisi olarak çekilmiş olabilir

Konu sahibi arkadaşım 6 ay sonra gör bakalım cümbüşü. Hazırlıklı ol diyorum.

Görümce bile görüşünü beyan etmişler.
Tapu dairesine toplu halde çıkarma yapar bunlar.

Evlenmeden önce ev alacağımız zaman eşime "tapuda ortak olacağız" dediğimde yüzüme tuhaf bakmıştı. Nikahımız kıyılmıştı. Peşinatı benim annem vermişti. Vermeseydi de ortak olmayı talep ederdim sonuçta o krediyi ödeyecek, ben evin masraflarını.

O zamanlar kendime fesatlık mı yaptım acaba derdim. Ama burada okuduklarım ve çevremden duyduklarımla doğru hareket ettiğimi anladım. Yarının ne getireceği belli olmaz.

• Beğen
Reactions: anu
Selam kızlar uzun süredir yazmıyodum. Düne kadar okadar büyük bi problemimiz yoktu. Şimdi konuya gireyim: biz eşimle kirada oturuyoruz 1 ay önce ev almaya karar verdik ve krediye başvurdu eşim babasıda buna kefil oldu kredi onaylandı alınacak ev eşimin halasının evi kv lerin apartmanında neyse herseye peki tamam dedim nede olsa bi yanda eşim bi yanda kızım var dedim ve kabullendim. Evin tapuları daha yok noter satısı ile alınacak dün alım için ben eşim kv ve eşimin halası notere güdildi eşimin üstüne olcaktı ev kimligi yoktu yanında ehliyeti vardı kabul olmuyomus bende dedimki ozaman benim üstüme olsun dedim kv ordan atladı benim üstüme olurmu benim üstüme olsun die sonra bende benim üstüme nie olmuyo ne farkeder ki dedim güvenmi yok dedim sonra kıvırdılar lafı ve kv hemen kimligyle fotosunu verdi bende asagı indim sonuc onun üstüne oldu ve ben cok kırıldım eşim aşagı yanıma geldi bende annenler hep ayrım yapıyo böyle nereye kadar gider biz aynı apartman yasıycaz böyle nekadar sürer dedim. Ve aglamaya basladım tutamadım kendimi kırıldım çünkü şimdi ise hala kalbim kırık nasıl gecicek bilmiyorum akıl verin nolur malk mülk degil istedigim ama orda beni kırması cok cok zoruma gitti ve eşime ailesine kırgonlıgım bi türlü gecmiyo nasıl gider kırgınlıgım nasıl effederüm bi akıl verin lütfen:KK43:Cok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

yani eşinizi ikna edin, eşinizin üzerine alınması konusunda, gerçi bu seferde kv kırılıcak, ama bir arkadaşın dedği doğru Allah korusun eşiniz ölürse falan yani kv iyi biriyse sorun değilde ama kötü biriyse sorun

Bir 6 ay mevzusu gidiyor. Yeni evler o zaman mı yapılıyor?
Allah kv ye ömür versin inşallah. Yoksa durum fena arkadaşım.

Back
X