Bu olay beni üzdü

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Şimdi öncelikle kızlık kadınlık mevzularına asla takılan biri değilim. Ama an itibari ile biriyle bir ilişki yaşadım, ilk oldu. Hatta ilişki denmez, aşırı acı çektiğim için direk bıraktım. Burada sorun yok da . Bu kişi benim daha yeni tanışıp ilk kez görüştüğüm biri, üstelik hoşlanmadığım biri
Neden yaptın o zaman derseniz eğer birincisi sarhoştum ve o an istemekle istememek arasında kaldım. Bir yanım istiyordu bir şeyler yaşamak, bir yanım emin değildi. Çocuk ısrar etti ( biraz sa sarhoş olduğum için tamam dedim) ve bir anda oldu.
şu an aşırı üzgünüm bunu çok sevdiğim ya da hoşlandığım biriyle yaşamak isterdim. En azımdam tip olarak beğendiğim, ve bir anda olduğu için hazır bile değildim ne olduğunu anlamadım. Zaten sonra direk bıraktım, beni sarsan ikinci olayda, benim çok hoşlandığım bir süredir flört ettiğim biri vardı. ( bir ay önce bitti)ilk kez onunla denemiştim ve aramızda sorunlar olmuştu ona karşı baya kızgındım vs. Ama onunla denediğimizde çok istemesine ve ben ısrar etmeme rağmen canım acıdığı için yapamamıştı, hatta bırakıp bana sarılmıştı. Şu an onun değerini o kadar iyi anladım ki. Keşke onunla olsaydı ya da sevdiğim biriyle. Ben bu olayı nasıl atıcam kafamdan.
Söylediğim gibi sorun artık bakire olmamam değil bu umrumda değil, ama bunu bu şekilde yaşamak aşırı üzdü beni.

Zamanla unutulur,onemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz,ilki ikincisi yok bu isin,bundan sonra karsilikli guzel paylasimlariniz olan insanla yasayin iliskiyi. Uzulmeyin,istemissiniz o an olmus hataydi veya degildi surekli kafanizin icinde bunu dusunmeyin. Hayatinizin normal akisina donun,unutursunuz zaten

24 yaşındayım . Bende bunu soruyorum kendime bu kadar basit miydi bu kadar kolay mıydı diye böyle olmamalıydı. Nasıl atlatıcam bilmiyorum ben deliricem

Sizin sarhoslugunuzdan faydalanan adami sikayet edin derim.
Bana daha önce bişeyler yaşadın mı diye sordu, evet dedim ama tam hatırlamıyorum bişetler yaşadım dedim sadece, güya yaşadığımı düşünmüş, ayrıca şu an peşimi bırakmıyor üzüldü bayağı ama ben görmek dahi istemiyorum

Yanınızda güvendiğiniz insanlar yoksa sarhoş olacak kadar içmeyin.
Bodoslama karar verme sebebinizin onune gecmis olursunuz.
Bu kadar da abartmayın ilk vs diye.
Adamın size karşı kaba davranışı falan olduysa üzülmeniz normal. Zamanla geçer, daha doğru partner seçme konusunda tecrübeniz olmuş oldu.
Isteginiz dışında Bir şey yaşamadınız anladigim kadarıyla.
Ama sizde gördüğüm, önemli değil dediğiniz şeyleri önemsiyorsunuz.
Bence bir süre yardim alın, kendinizi yıpratmayın..

Ona karşı azıcık bir şey hissediyor olsam bu kadar üzülmezdim , en çok üzen bu beni, bu şekilde olmamalıydi

Her insanın keşke yapmasaydım dediği bir sürü olay olabilir. Benim de geçmişte şu an hayret ettiğim onlarca yanlış karar var. O hatalar olmasa nasıl olgunlaşacaktık?
Zihin gevezeliğini susturarak işe başlayın. Zamanı geriye alamıyoruz. Olmuş bir iş bitmiş demektir. Asla geriye bakmayın. Bundan sonraki ilişkilerinizde de bu durum yüzünden ezik davranmayın sakın. Daima önünüze bakın. Aşamıyorsanız destek alın. Bakış açınız mutlaka değişecektir.

birincisi sarhoştum...
( biraz sa sarhoş olduğum için tamam dedim)... sizin cümleleriniz.

''İçki bütün kötülüklerin anasıdır''

Sarhoş olmasan istemeyecekmişsin anlatıkklarına göre.

hiçbir adamın yanında alkol alma. ben de senin yollarından geçtim ama gözüm hep açıktı bu konuda içirip içirip öpme, dokunma, seks girişimleri oluyor. haa kocan olur istersen sabah kadar iç mıç eğlen. ama gerçekten gerçekten bir dost tavsiyesi sana adamlar içki sofrasına götürdüğü kızın yatağa atılacak kız görür. bu asla değişmedi değişmez.
sevişmiş olabilirsin. illa ki bir gün yaşayacaktın zaten. çok canın acıdığına göre en iyisi şimdilik bu konuları düşünme zamana ihtiyacın var.

Şu an yaşadıkların çok yeni olduğu için böyle hissetmen normal. Pişmanlığın geçmeyecek, asla düzelmeyeceksin şeklindeki anlam veremediğim acımasızlıktaki yorumlara takılma. Bu dünyada ölüm dışında her şeyin çözümü var, her acı her pişmanlık zamanla düzelir ve iyileşir.

İşin dini ve ahlaki boyutuna yorum yapmam. Her koyun kendi bacağından asılır. Bana ne hem. Ben yardım talep ettiğiniz noktada yorum yapayım. Evet sevdiğiniz, beğendiğiniz, çekim hissettiğiniz kişi ile yaşamak daha iyi olabilirdi. Ancak olmadı, bir şekilde olmadı işte. Bu noktadan sonra bir an evvel iyileşip bundan sonrası için doğru kararlar almanız gerek. Yaşınız daha çok genç ve bu psikolojiden bir an evvel kurtulmaz iseniz "bakire olmadığımı bildiği halde beni sevdi ama sonra terk etti" benzeri konular açarsınız.

Oldu ve bitti. Günah olduğunu düşünüyor iseniz yaradandan af dileyin kul mühim değil. Ayıp olduğunu düşünüyor iseniz, kendinizi iyileştirin başkalarını önemsemeyin. Yok bunları düşünmüyorum sadece yanlış zamanda yanlış insanla oldu diyorsanız da, oldu ve bitti bunu değiştiremem önüme bakmalıyım deyin.

Son olarak bu ve benzeri konularda oldukça acımasız olup moralinizi bozacak kimselerin sözüne de itibar etmeyin. İnsanoğlu çok acımasız. Kötüyüm diyene, hak etmişsin daha kötü ol daha kötü olacaksın diyecek kadar acımasız. Siz iyi olun, iyi olun ki geleceğinizi bir olay sonucu karartmayın.

Yasadıklarını bu kadar normal bişey miş gibi anlatman da beni üzdü.. ben diğerlerine katılmıyorum pişmanlığın hiç bi zaman geçmeyecek..

Yaptığınız yorumu eleştiriyorum diye düşünmeyin. Sadece merak ettiğim, gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Morali bozuk olan, çözüm arayan, bir şekilde kendini kötü hisseden ve yardım talep eden birine "pişmanlığın hiçbir zaman geçmeyecek" şeklinde keskin ve acımasız bir yorum yapmak yardım talep eden birine ne kazandıracak? Yahut size ne kazandıracak? Sizce de fazla acımasız bir yaklaşım değil mi bu?

Söylediğiniz gerçek bile olsa, sizin fikriniz bu bile olsa psikolojide ve iletişimde kriz anını en az hasarla atlatmak konusunda çeşitli yollar vardır. Mevcut durum bir kriz anı. Yapılabilecek en kötü şey de bu anda kişiyi karamsarlığa, olumsuzluğa itmektir ki yaptığınız tam olarak bu.

Cünkü benzer seylere tecrübeliyim cok aynı değil ama bi tık daha iyisini yasadığım halde geçmiyor gçmedi neden yalandan teselli vereyim ? Böyle yasantılar kalıcı hasarlıdır malesef

Cünkü benzer seylere tecrübeliyim cok aynı değil ama bi tık daha iyisini yasadığım halde geçmiyor gçmedi neden yalandan teselli vereyim ? Böyle yasantılar kalıcı hasarlıdır malesef

İşte bu yüzden geçmiyordur belki de. Baktığınız yer yanlıştır belki. Sizin daha iyi anlamanız lazım konu sahibini.

Bakın mesela bazen burada kanserle ilgili konular açılıyor. Açan kişi umutla soruyor "düzelir mi geçer mi" diye. Canı yanıyor, umut arıyor. Yazanların bir çoğu çoğunlukla samimiyetsiz bir şekilde umut aşılıyor. Zira o kriz anında ihtiyacı olan şey tam olarak bu, gerçekler değil. Ayağa kalkmaya ihtiyacı var.

Sonra biri geliyor ve diyor ki "kanserden iyileşen yok. Şu an olmasa bile bir gün ölecek ben tecrübe ettim işte annemi kaybettim vs" tamam gerçeklik bu olabilir. Tamam aynı acıları yaşayıp tecrübesini dile getiriyor olabilir. Ancak bu acımasız olduğu gerçeğini yok etmiyor. Gerçeklere ulaşmak ve kabullenmek için salim akla ihtiyaç var. O akıla erişmek için de Kriz anlarını en az hasarla, en olumlu şekilde atlatmak gerekir. Siz de bunu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…