Bu olay beni üzdü

Yaşadığın bu kötü tecrübeyi unutursun da yaşattığı hissi bilemiyorum... Boşver, sıkma canını. Yaşanan her iyi ya da kötü şey tecrübe ömrümüzde.

Şu andan itibaren yapabilecek neyin var ? Olan olmuş düşünüp kendini yıpratma.Bu tür şeyler insan için özel olmalı düşüncesindeyim.Hoşlanmadığımız insanlarla birlikte olursak hayvanlardan Ne farkımız kalır.2.ye inşalllah sevdiğin biriyle.ilk ilişki özeldir .keşke saçma sapan biriyle değil de gerçekten bir şeyler hissettiğin biriyle olsaydı

Sarhoşluğunuzdan istifade etmiş, bir de ısrar etmiş tam bir öküzmüş. Sizin de hatanız olmuş o kadar içip de ondan sonra onunla başbaşa kalmamalıydınız. Ama bu hatanız yüzünden kendinizi hırpalamayın. Her insan hayatta hata yapar, bunlardan ders alırız, tecrübe kazanırız. Eski sevgilinizle de birlikte olmak istemişsiniz, yarım kalmış. Onunla olmuş bununla olmuş diye kendinizi yıpratmayın, hiçkimse buna değmez. İleride bir gün gerçekten sevdiğiniz biri ile birlike olduğunuzda buna değecek ve mutlu olacaksınız. Hepimizin hayatta pişmanlıkları olur, bu da onlardan bir tanesi. Bunlardan ders alıp sonra önünüze bakmanız gerekir. Kendinize şefkatle yaklaşın, hırpalamayın, sevin kendinizi. İleride de hiç kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin.

Olan olmuş bundan sonra sağlam adımlar atarsanız yaşadıklarınız, yaşayacaklarınız sizi pişman etmez

Yapa yapa alışırsın boşver, en doğal hakkın vs diyenlere kesinlikle katılmıyorum, hatta bu düşünceler beni üzüyor.
Lütfen biraz netten araştırın, nikahsız birlikteliklerin bedeli ne kadar ağır. Meşru olmayan ilişki, cinayet, kul hakkı, inkar... bunların sonucu çok ağır.
Şimdi kızanlar, şikayet edenler başlayacaktır. Kimse saldırıya geçmesin! Bir ateşin içinde olup çıkamayan birini görseniz sessiz mi kalırsınız? İçiniz acır. Eleştirmiyorum aksine belki bir faydası olur diye yazıyorum. Hepimiz birbirimize iyi ve kötü olanı hatırlatmakla sorumluyuz

Vakit ayırıp böyle güzel açıkladığınız için teşekkür ederim. Bu yorum bana aşırı iyi geldi

ikisi ile de deneyip yapamamışsınız. bekarete de takılan biri değilim diyorsunuz. sorun ne?
Sorun şu. İkincisiyle yaptık yani yaptığı an ben bıraktım devamı olmadı ama yine de buna nasıl izin verdim buna üzülüyorum. Şu an düşündükçe iğreniyorum ondan.
çok çok istediğim biriyle bile yapamazken ilk günde hiç hoşlanmadığım biriyle yapmak, buna izin vermek kendime karşı güvenimi kırdı

Her insan hata yapar
Hata yapa yapa doğruyu bulacaksın
Bu olaydan gördün; demek ki içki içince doğru kararlar alamıyorsun, bir daha güvenmediğin insanların yanında içme
Belli ki cinsel bir problemin var, ikisinde de yapamadığını yazmışsın, bu problemi aşmanın yolu kendini olur olmaz test etmek değil.
Hayat bu, herşey insanlar için, oldu ve bitti sen ruhunu iyileştirmeye bak. Kendini sev ve iyi davran , yaralanmış hissediyorsun bu yarayı daha fazla kanatma.

10 yıl sonra umrunda olmayacak bir mevzu....
kendini affetmeni dilerim ama kontrolü kaybedecek kadar da içme lütfen bir daha
bakar mısın şu erkeğe(hödüğe) içmiş bir kızla(aklı o an yerinde değil sonuçta) beraber olmak aşağılık bir şey bence resmen .....

şarhoşken verdiğiniz izin aslında izin sayılmaz.o sırada düşünecek ve karar verecek bir halde değilsiniz.karşı taraf sizin kadar sarhoş muydu?eğer değilse o adam zaten pisliğin tekidir.onunla görüşmeyi kesin.sürekli hayatınızda gözünüzün önünde olursa asla unutmazsınız.bir süre sonra unutulacaktır herkesin keşke böyle olmasaydı dediği bir sürü anı var.ilklere bu kadar fazla anlam yüklemeyin.benim tonla var bu şekilde ilk defa yaşayıpda yaşamasaydım bu insanla keşke dediğim.olmuşla ölmüşe çare yok.kendinizi meşgul edin bir süre sonra artık sizi rahatsız edecek kadar aklınıza gelmez.

bir arkadaşım benzer durumu yaşadı. İnşallah zamanla takıntı yapmazsın. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

Olan olmus kendini hirpalamanin anlami yok. Ancak bundan dersler cikar ve önune bak. Ama en önemli dersin ya ickiyi birak yahut yaninda guvenilir insanlar olmadan icme lutfen. Belli ki duzgun icmeyi beceremiyorsin

Yasadıklarını bu kadar normal bişey miş gibi anlatman da beni üzdü.. ben diğerlerine katılmıyorum pişmanlığın hiç bi zaman geçmeyecek..
böyle büyük konuşmayın başınıza daha beteri gelir o zaman bu yaptığınız yorum bile aklınıza gelir ben ne demiştim ne yaşadım dersiniz.Allah kimseyi bu şekilde sınamasın.kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.

Uzulmemis de korkmuştur basima bela mi aldim diye..
Size gelince zamana birakin sonucta insaniz farkimiz duygularimiz hayvanlardan keşke olmasaymis ama artik geriye dönüş yok.

Bence daha kötüsü olmamasına sevinin adam başka türlüde olabilirdi başınıza kendinizde değilken daha kötüsü de gelebilirdi.
İçiyosanızda ya tek için yada çok güvendiğiniz biriyle bu devird öyle birisi kaldıysa artık.

Böyle şeylerin yaşanmasının evlenmeden doğru olmadığını düşündüğüm halde, insan olanin başına herşey gelir demekten başka çaremiz yok. Eğer bu konularda hassas olan biri ile evlenme düşüncen olmaz ise sıkıntı yasamazsin, ama kendime acimayi bırak ayağa kalkıp kendini düzeltmeye bak. Hata hata doğurmuş... Rabbim içine ferahlık versin, tek üzüldüğün şey sevdiğin kişi ile yaşamamak, o yüzden atlatirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…