Bu Olaydan Sonra, Siz Olsanız Ayrılır mıydınız?

Babanızın dövmesi çok ayrı bir konu. Üniversite öğrencisisiniz sevgiliniz olabilir, öldürmeye çalışmış nerdeyse. Darp raporuyla şikayet edip uzaklaştırma almak aile bireyleri için de varsa alsaydınız keşke babanıza.
Sevgiliniz konusuna gelince, e siz arama demişsiniz aramamış. Napacaktı hayatı mı durduracaktı bu sırada? Bana havuza gitmesi veya poz vermesi garip gelmedi. Telefon elinizdeyken 5 gündür aramamanız daha garip bence.

E adama arama demişsin aramamış. Dayak yemişsin seni aşağılayan ailen faturası neden sevgiline kesildi anlayamadım.Çocuk nerden bilsin senin yaşadıklarını en fazla bağırıp çağırdı zannetmiştir. Napabilir senin şu durumuna. Madem 5 gündür telefon elinde sen arasaydın

bu devirde hiçbir bilgi güvende değilken.her ayrıntıya kadar günlük tutup,özel resimlerini saklayanları çok cesaretli buluyorum.babanızın sizin özel hayatınızı didiklemeye hakkı yok.koskoca insansınız.arama demişsiniz aramamış bence normal.durumun ne olduğunu tam olarak kavrayamamış olabilir.önce bir sakince konuşun ondan sonra ayrılırsınız.300 tl çok bir para değil ama yinede öğrencisiniz ödemesi gerekirdi.birde arkasında duramayacaksanız bazı şeyleri ya yaşamayacaksınız yada çok daha dikkatli davranacaksınız.olan hep kadınlara oluyor erkeklerin bizi anlaması pek mümkün değil.

Bu olayda babanıza degil sevgilinize kizmaniz ?
Spermlerini verdi diye size her istediğini yapamaz bu adam .
Hala aileme yaşattıklarım vs yazmışsınız . Sizin hayatınız bu , onların tapulu mali degil. Hala yok havuza girdi bilmem ne ? Siz kendinizi bu kadar düşünmez iken ; çocuk Neden düşünüyor

Öncelikle siz değil şiddet uyguladığı için babanız kendini kötü hissetmeli. Gençsiniz, hayatınızda biri olabilir, hatta hatalar da yapmış olabilirsiniz. Sizi korumanın yolu şiddet uygulamak değil.

Öte yandan ben olsam sevgilime karşı eskisi gibi olamazdım ve ayrılırdım. Aramamasını söylemiş olmanız kaygılanmasına engel değil. Havuza gitmesini, normal hayatına devam etmesini de anlarım ama sosyal medyada paylaşmak gayet rahat olduğunun göstergesi. Size değer veren insanlarla birlikte olmanızı öneririm.

Bu olayda babanıza degil sevgilinize kizmaniz ?
Spermlerini verdi diye size her istediğini yapamaz bu adam .
Hala aileme yaşattıklarım vs yazmışsınız . Sizin hayatınız bu , onların tapulu mali degil. Hala yok havuza girdi bilmem ne ? Siz kendinizi bu kadar düşünmez iken ; çocuk Neden düşünüyor

Hep o dediklerinizden kaybettim zaten. Hayat benim hayatım kimse hayatıma müdahale edemez bu derece falan filan kafasındaydım ama ne yazık ki öyle bir dünya yok. Bireysellik de özgürlük de bir yere kadar. Kabul etsek de etmesek de ailemizin kuralları varken 'benim kendi kurallarım' falan havada kalan şeylermiş.

Hep o dediklerinizden kaybettim zaten. Hayat benim hayatım kimse hayatıma müdahale edemez bu derece falan filan kafasındaydım ama ne yazık ki öyle bir dünya yok. Bireysellik de özgürlük de bir yere kadar. Kabul etsek de etmesek de ailemizin kuralları varken 'benim kendi kurallarım' falan havada kalan şeylermiş.
Sizin için havada kalmış şeyler benim için değil .
Onların kuralları onları bağlar. Benim babam bana bunu yapsa defolur giderim o evden, ki daha kötü şeyler gormuslukleri var .
Siz zaten bu kafada olsaydınız ailenizle bu tarz bir ilişkimiz olmazdı.

E adama arama demişsin aramamış. Dayak yemişsin seni aşağılayan ailen faturası neden sevgiline kesildi anlayamadım.Çocuk nerden bilsin senin yaşadıklarını en fazla bağırıp çağırdı zannetmiştir. Napabilir senin şu durumuna. Madem 5 gündür telefon elinde sen arasaydın

Telefonu bugün alabildçç
Babanızın dövmesi çok ayrı bir konu. Üniversite öğrencisisiniz sevgiliniz olabilir, öldürmeye çalışmış nerdeyse. Darp raporuyla şikayet edip uzaklaştırma almak aile bireyleri için de varsa alsaydınız keşke babanıza.
Sevgiliniz konusuna gelince, e siz arama demişsiniz aramamış. Napacaktı hayatı mı durduracaktı bu sırada? Bana havuza gitmesi veya poz vermesi garip gelmedi. Telefon elinizdeyken 5 gündür aramamanız daha garip bence.

Babam sevgilim olmasından ziyade onunla yaşadıklarıma çok sinirlendi. Adam kızının yatakta yaşadıklarını okudu onu da anlamaya çalışıyorum.

Sizin için havada kalmış şeyler benim için değil .
Onların kuralları onları bağlar. Benim babam bana bunu yapsa defolur giderim o evden, ki daha kötü şeyler gormuslukleri var .
Siz zaten bu kafada olsaydınız ailenizle bu tarz bir ilişkimiz olmazdı.

İşte sizin gibi olmak istemiyorum tam olarak yani öyle evi terketmeler falan. Ben istiyorum ki ailemle aram da bozulmasın istediğim hayatı da yaşayabileyim.

Telefonu bugün alabildçç

Babam sevgilim olmasından ziyade onunla yaşadıklarıma çok sinirlendi. Adam kızının yatakta yaşadıklarını okudu onu da anlamaya çalışıyorum.

Bu da babanızı haklı çıkarmaz ki? Sinirlenebilir, kızabilir, görüşmenizi yasaklar o zaman bile anlamaya çalışırım. Ama öldüresiye dövmek, bu noktada anlayamam.
Yazdığınız için siz hatalısınız, okuduğu ve dövdüğü için babanız hatalı. Ama hayatı durdurması, havuza bile gitmemesi gereken sevgiliniz mi?
Ayrıca madem telefonu bugün aldınız, neden önce sosyal medyanıza baktınız da sevgilinizi aramadınız ki?

İşte sizin gibi olmak istemiyorum tam olarak yani öyle evi terketmeler falan. Ben istiyorum ki ailemle aram da bozulmasın istediğim hayatı da yaşayabileyim.
Sizin gibi olmak istemiyorum yazmissinizda ben tam da şuan dedğiniz yerdeyim .
Ailemle bütün cinsel sosyal dini fikirlerim yaşayış tarzım farkl ve bunu çok net biliyorlar saklamıyorum da .
Işte bunu yapabilmemin tek nedeni o kapıyı çarpıp çıkabileceğini bilmeleridir . Bu tüm ilişkilerde böyledir .

Kötü olmuş gerçekten. Bence babanıza da ağır gelmiştir onlarla karşılaşmak ama ileri gitmiş. Bi tanıdığım lisede evden kaçmıştı başka birisine farklı bir şehire yolda polisler yakaladı geldi liseye geri döndü ailesiyle sorunlar yaşadı tabi ama hepsi unutuldu şimdi evlendi barklandı.. Zamanla unutulur ama erkek arkadaşınız da peşine düşebilirdi ssnşm seninneler yaşadığını bilmiyor olabilir de fazla mı rahat sanki. Düşün taşın bundan sonrasında onunla devam edebilir misin nasıl olur ona göre imkanın varsa konuş derim.

Back
X