Babanın aklı var fikri var sonuçta değil mi? Kocaman kızın günlüğünü didiklerken ne bulmayı bekliyordu? Günlük olduğunu fark edince bırakır insan okumaz.
Babam telefonumu ben ortalarda yokken karıştırıp sevgilimle bütün mesajlaşmalarımı okumuştu. Yüzlerce mesaj vardı hepsini okumuş tüm akşam boyunca. Sonra şiddet uygulamadı tabi ama kızıp yargıladı mesajlar üstünden. Onları sen oku diye yazmadım benim özelim. Bunu diyebilmeliyiz. Babamızsa ne olmuş? Neden yaşadıkların yüzünden babanın yüzüne bakamıyorsun? Özelini böyle didiklediği için o senin yüzüne bakamamalı.
Sevgilinin yaptığı yanlış ama içinde bulunduğun durumun kötülüğünün farkında olmayabilir. Ne kadar anlatıyorsan o kadar biliyordur. O yüzden ayrılmak yerine duygularını söyle. Verdiği tepkiye göre ayrılırsın. Bana kalırsa durumun böyle kötü olduğunu anlayamamış.
Küçük çocukların arada sosyal medyasını, mesajlaşmasını, günlüğünü kontrol etmek normaldir. Ama küçük çocukların. Kocaman kızın günlüğünü almışsın baştan sona okumuşsun işsiz gibi. Hayır ne bulmayı umuyordun? Babamı çok seviyorum o benim tek aşkım kalp kalp kalp mi yazacak?