- 12 Haziran 2019
- 48
- 58
- 38
- 27
Bu devirde günlük tutulur mu nedir ya ? Olmuş olan bi şey için akıl vermeniz ne kadar ilginç. Babanın kırgınlığını çok iyi anlıyorum ama fiziksel şiddetin bahanesi olamaz. Kendi üzerine gitme. Zaten yeterince kırılmılsındır kendine kol kanat germen tavsiyemdir. Gördüğün üzere aile bile incitebiliyor kendi cocugunu siz kendinize sımsıkı tututunun. Hayatta her yanlısın her dersin bir sebebi vardır. Hicbir sey bos yere gelmez insanın basına.
Diğer mevzuda ise her şey unutuluyor. Sadece zamanla oluyor eğer istediğiniz buysa zamana bırakın herkes her seyi unutur, hayatlar kurulur. Dilerim babanız sizi kazanma yoluna gider. Sevgiliniz için bir şey diyemiyorum sizin ilişki dinamiğinizi en iyi siz bilirsiniz. Ama arkadaşlarınıza sizi sorduguna göre durumun boyutunu kavrayamamıs olabilir haliyle. Mutlu olun İnsallah, üzmeyin kendinizi
Diğer mevzuda ise her şey unutuluyor. Sadece zamanla oluyor eğer istediğiniz buysa zamana bırakın herkes her seyi unutur, hayatlar kurulur. Dilerim babanız sizi kazanma yoluna gider. Sevgiliniz için bir şey diyemiyorum sizin ilişki dinamiğinizi en iyi siz bilirsiniz. Ama arkadaşlarınıza sizi sorduguna göre durumun boyutunu kavrayamamıs olabilir haliyle. Mutlu olun İnsallah, üzmeyin kendinizi
Son düzenleme: