Yazmayı ben de çok severim, sorun burda değil zaten.Ben yazıyorum 19 yıldır ne var bunda gayette iyi geliyor yazmak
Babanız size vurmakta hatalı, sonuna kadar hatalı hem de, size vurduğu için pişman olacak ve bunun için sizden özür de dileyecek, lakin öfkeyle söylediği baban yok lafına takılmayın o lafı yürekten söylememiştir.
Olayın şiddet boyutu zaten tartışmasız yanlış fakat diğer boyutunu bir ebeveyn olarak ele aldığımda, ki sizin kadar kızım var, anne babalar çocuklarının büyüdüğünü kabullenmekte zorlanırlar, hele babalar kızlarına öyle bir sevgiyle bağlıdırlar ki kendisinden başka bir erkeğin kızlarının hayatında olması gerçeğini düşünmek dahi istemezler, çünkü kızları onların kızlarıdır, masum ve güzel kızlarının yanına yaklaşan her erkek onlar için dünyanın en çirkin, en kötü insanıdır, kimse kızlarına layık değildir.
Babanız muhtemelen hayatınızda biri olduğunu hissetmiştir, bunu doğrulamak için yanlış bir yöntem seçip günlüğünüzü okumuştur, size açık açık sorması gerekirdi aslında ama babalarda annelerden farklı olarak o benim kızım kimselere layık görmüyorum psikolojisi ve korku var, korkuyorlar.
Bunu dile getirmekten de korkuyorlar zira toplumda baba figürü korkmayan, ağlamayan, her şart ve koşulda dimdik duran bir adam demek, kızlarıyla erkekler hakkında konuşmakta zorlanırlar, bazı duygularını, endişelerini söylemeye çekinirler, nasıl davranacaklarını, konuşacaklarını bilemezler.
Baba-kız olmayı, herşeyi konuşabilmeyi, anlatabilmeyi, birbirine açık olmayı, kırgınlıklarınızı telafi etmeyi yine birlikte başaracaksınız, sadece biraz zaman.
Rica ederim, ailenizle özellikle babanızla yaşadıklarınız çok kırıcı, incitici biliyorum, sizi ve duygularınızı çok da iyi anlıyorum ama babanızın şu an bile sizinle ilgili aklından geçenleri tasavvur edebilirim zira kızına çok düşkün, onu kimselere layık görmeyen, bazen kızıyla konuşurken babalığın verdiği güçlü baba imajı yüzünden lafa nasıl başlayacağını bilemeyen bir eşe sahibim, babalar kızları söz konusu olunca bocalar ama yürekleri evlatlarına olan sevgiyle doludur, zaten maalesef insan en çok sevdiğini kırıyor, sizi kırdığının farkındadır, bence "baban yok " lafını birbirine düşkün baba kızsanız yanlış metod kullanıp biraz içinizi acıtmak için söylemiştir, kendi kırıldı sizi de kırmak istemiştir ama onunda içinde fırtınalar kopuyordur, dedim ya babalar çok bocalıyorlar, anneler daha kolay empati yapabiliyor kızlarına zira flört etmek, erkek arkadaş edinmek gibi konularda babalarıyla yaşadıkları tecrübelere sahipler, o buzlar eriyecek üzülmeyinÖyle güzel, o kadar duygulu yazmışsınız ki... Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah geçer, bir an önce buzlar erir de eskisi gibi olabiliriz.
Kesinlikle katılıyorum aile bu olmamalıYazdıklarıma bakmışsınız yüzde yüz katılıyorum . Ozguvenden ziyade bence öz-saygı ile alakalı .
Ee sen gideceksin ne olacak ailene sanki bilmem ne demişler insanlar aileleri ile sadece maddi bağ kuruyor galiba.
Benim gitmem hayatlarına bir şey değiştirmiyor ise iyiki gitmişim derim o zaman .
Anlam veremiyorum ailemdir her şeyi yapabilir algısına .
Ayy günlük olayında tüylerim diken diken oldu, çok fena. Çok özel olmazsa ve haddime düşmeyerek, ailenizle aranız düzeldi mi merak ettim?
Çocuğa gelince, tabi ki ayrılın. Yani bilemiyorum ne kadar zamandır birlikteydiniz, ilişkiniz nasıldı falan ama seven bi insan siz böyle şeyler yaşarken nasıl mutlu mesut devam edebilir ki hayatına?
Yatağına derkenEvet söylediğiniz gibi düşünüyor babam. Dövdükten sonraki gün "Gel buraya seninle son kez konuşacağım, bundan sonra da baban yok senin" dedi. O günlüğü okurken her şeyden önce derslerini düşünen, onun bunun yatağına girmeyen, masum, okuldan yurda yurttan okula bir kızım var zannederdim ama okumaya diye gönderdiğim kızım kendi nefsinin keyfine düşmüş" dedi. Ne olacak, nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum.
Yatağına derkenonuda mı yazdınız
Dayaga karsiyim ama onun disindakileri sen haketmissin bulmus senin gibisini ohh yer icer kyk alan kizdan borc isteyecek kadar nankor sende safsin babanda hakli kizmakla adam calisip didinsin sen elin karaktersizine ver dusman basinasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?