Bu Olaydan Sonra, Siz Olsanız Ayrılır mıydınız?

Ben yazıyorum 19 yıldır ne var bunda gayette iyi geliyor yazmak
Yazmayı ben de çok severim, sorun burda değil zaten.
Böyle bir aile tipinde sıradan bir deftere sevgilinle yakınlaşmalarına kadar yazabiliyorsan ve bunu da herkesin ulaşabileceği bir yere koyuyorsan sıkıntı orda bence. Bile bile kendini ateşe atmak.
 
Babanız size vurmakta hatalı, sonuna kadar hatalı hem de, size vurduğu için pişman olacak ve bunun için sizden özür de dileyecek, lakin öfkeyle söylediği baban yok lafına takılmayın o lafı yürekten söylememiştir.

Olayın şiddet boyutu zaten tartışmasız yanlış fakat diğer boyutunu bir ebeveyn olarak ele aldığımda, ki sizin kadar kızım var, anne babalar çocuklarının büyüdüğünü kabullenmekte zorlanırlar, hele babalar kızlarına öyle bir sevgiyle bağlıdırlar ki kendisinden başka bir erkeğin kızlarının hayatında olması gerçeğini düşünmek dahi istemezler, çünkü kızları onların kızlarıdır, masum ve güzel kızlarının yanına yaklaşan her erkek onlar için dünyanın en çirkin, en kötü insanıdır, kimse kızlarına layık değildir.

Babanız muhtemelen hayatınızda biri olduğunu hissetmiştir, bunu doğrulamak için yanlış bir yöntem seçip günlüğünüzü okumuştur, size açık açık sorması gerekirdi aslında ama babalarda annelerden farklı olarak o benim kızım kimselere layık görmüyorum psikolojisi ve korku var, korkuyorlar.

Bunu dile getirmekten de korkuyorlar zira toplumda baba figürü korkmayan, ağlamayan, her şart ve koşulda dimdik duran bir adam demek, kızlarıyla erkekler hakkında konuşmakta zorlanırlar, bazı duygularını, endişelerini söylemeye çekinirler, nasıl davranacaklarını, konuşacaklarını bilemezler.

Baba-kız olmayı, herşeyi konuşabilmeyi, anlatabilmeyi, birbirine açık olmayı, kırgınlıklarınızı telafi etmeyi yine birlikte başaracaksınız, sadece biraz zaman.

Öyle güzel, o kadar duygulu yazmışsınız ki... Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah geçer, bir an önce buzlar erir de eskisi gibi olabiliriz.
 
Öyle güzel, o kadar duygulu yazmışsınız ki... Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah geçer, bir an önce buzlar erir de eskisi gibi olabiliriz.
Rica ederim, ailenizle özellikle babanızla yaşadıklarınız çok kırıcı, incitici biliyorum, sizi ve duygularınızı çok da iyi anlıyorum ama babanızın şu an bile sizinle ilgili aklından geçenleri tasavvur edebilirim zira kızına çok düşkün, onu kimselere layık görmeyen, bazen kızıyla konuşurken babalığın verdiği güçlü baba imajı yüzünden lafa nasıl başlayacağını bilemeyen bir eşe sahibim, babalar kızları söz konusu olunca bocalar ama yürekleri evlatlarına olan sevgiyle doludur, zaten maalesef insan en çok sevdiğini kırıyor, sizi kırdığının farkındadır, bence "baban yok " lafını birbirine düşkün baba kızsanız yanlış metod kullanıp biraz içinizi acıtmak için söylemiştir, kendi kırıldı sizi de kırmak istemiştir ama onunda içinde fırtınalar kopuyordur, dedim ya babalar çok bocalıyorlar, anneler daha kolay empati yapabiliyor kızlarına zira flört etmek, erkek arkadaş edinmek gibi konularda babalarıyla yaşadıkları tecrübelere sahipler, o buzlar eriyecek üzülmeyin :KK36:
 
Yazdıklarıma bakmışsınız yüzde yüz katılıyorum . Ozguvenden ziyade bence öz-saygı ile alakalı .
Ee sen gideceksin ne olacak ailene sanki bilmem ne demişler insanlar aileleri ile sadece maddi bağ kuruyor galiba.
Benim gitmem hayatlarına bir şey değiştirmiyor ise iyiki gitmişim derim o zaman .
Anlam veremiyorum ailemdir her şeyi yapabilir algısına .
Kesinlikle katılıyorum aile bu olmamalı
 
Ayy günlük olayında tüylerim diken diken oldu, çok fena. Çok özel olmazsa ve haddime düşmeyerek, ailenizle aranız düzeldi mi merak ettim?
Çocuğa gelince, tabi ki ayrılın. Yani bilemiyorum ne kadar zamandır birlikteydiniz, ilişkiniz nasıldı falan ama seven bi insan siz böyle şeyler yaşarken nasıl mutlu mesut devam edebilir ki hayatına?
 
Babanızdan gördüğünüz şiddet için de çok üzüldüm gerçekten. Bir kız çocuğu için baba figürü çok önemlidir en azından benim için öyle. Ama bir baba da kızının günlüğünü bulduysa bir köşeye kaldırmalı. Açıp okumamalı onu. Babanız çok büyük hata etmiş bence o konuda. Yani ne bulmayı bekleyerek yapmış anlamadım. Bende günlük tutuyordum benim de annem meraklıdır o yüzden yırttım attım. 27 yaşına girdim belki de 20 tane günlük yazıp yazıp yırtmışımdır düşünün. Kimse günlüğün özel birşey olduğunu anlamıyor bence. Belki ilerde bizde böyle olacağız ama bu günlerimizi unutmayalım. 20 yaşında bir kız çocuğunu dövmek bilemedim. Evet sinirlidir olabilir ama bunun da kabul edilebilir bir yanı yok. Asla evden gidin o evde durmayın demeyeceğim. Ama sabredin eminim ki düzelecektir
 
Babanızın yaptığı hiçbir şeyin kabul edilebilir hiçbir yanı yok. Ne günlüğünüzü okumasının ne de şiddetin.
Aileniz olmaları her şeyi yapma hakkı vermiyor. Saygısızlıkta boyut atlamış, üstüne bir de haklıymış gibi şiddet göstermiş.
Siz de hala "aleme yaşattıklarım" diye ağlıyorsunuz. Bunu anlamam mümkün değil.

Sevgilinize "evde kıyamet koptu" demişsiniz. O, bu kıyametin boyutunu daha önce anlattıklarınız kadar tahmin edebilir. Herkesin ailesi aynı değil sonuçta.
Ama ne olursa olsun, benden 5 gün haber alamayan adam normal hayatına devam etse bile instagramda fotoğraf paylaşacak kadar rahatsa, hiç merak etmediyse soğurdum ve ayrılırdım.
 
Ayy günlük olayında tüylerim diken diken oldu, çok fena. Çok özel olmazsa ve haddime düşmeyerek, ailenizle aranız düzeldi mi merak ettim?
Çocuğa gelince, tabi ki ayrılın. Yani bilemiyorum ne kadar zamandır birlikteydiniz, ilişkiniz nasıldı falan ama seven bi insan siz böyle şeyler yaşarken nasıl mutlu mesut devam edebilir ki hayatına?

Yok hanımefendi, keşke düzelse. Hiçbiri benimle konuşmuyor, yüzüme bakmıyor. Evde yokmuşum gibi sanki. O aileden değilmişim gibi artık. Öyle fena ki bu olaydan önce babam işe gitse özlerdim gelmesini dört gözle beklerdim, gelince sarılır öperdim. Şimdi işten geldiğinde yüzüme bakmıyor bende zaten babamı görünce aklıma yazdıklarım geliyor, o satırları babamın okuduğu geliyor sonra da ağlamaya başlıyorum.
 
Yahu 7 yaşındaki kızımın günlüğünün anahtarını o kadar aramama rağmen bulamadım siz nasıl ortada bırakıyorsunuz🙄
 
havuza gideceğine borçlarını ödesin.
sen adama evde kıyamet koptu demişsin adam hala bu dünyada cenneti yaşıyor.
bu kadar saflık yeter. artık gözünü aç. ayrıl, ailenin de güvenini kazanmaya calıs gonullerını yap.
 
Evet söylediğiniz gibi düşünüyor babam. Dövdükten sonraki gün "Gel buraya seninle son kez konuşacağım, bundan sonra da baban yok senin" dedi. O günlüğü okurken her şeyden önce derslerini düşünen, onun bunun yatağına girmeyen, masum, okuldan yurda yurttan okula bir kızım var zannederdim ama okumaya diye gönderdiğim kızım kendi nefsinin keyfine düşmüş" dedi. Ne olacak, nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum.
Yatağına derken 🤢🤢 onuda mı yazdınız
 
Dayaga karsiyim ama onun disindakileri sen haketmissin bulmus senin gibisini ohh yer icer kyk alan kizdan borc isteyecek kadar nankor sende safsin babanda hakli kizmakla adam calisip didinsin sen elin karaktersizine ver dusman basinasiniz
 
Dayaga karsiyim ama onun disindakileri sen haketmissin bulmus senin gibisini ohh yer icer kyk alan kizdan borc isteyecek kadar nankor sende safsin babanda hakli kizmakla adam calisip didinsin sen elin karaktersizine ver dusman basinasiniz

Hadi benim olay neyse de asıl evli erkeklerle beraber olabilecek kadar aciz olanlar düşman başına ablacım.
 
NET : AYRIL
Arkana bakmadan kaç güzelim babana kızma gönlünü al valla elini sallasan ellisi aşkmış yemişim aşkı en büyük aşk acım 1 hafta sürmüştü bekarken sevgili yüz tane bulunur babanın gönlünü al bitane baban var üzgün olduğunu belirt bida yapmayacağını belirt günlük te tutma.erkeğe de borç verme üstüne bi bardak su iç tecrübeyle sabit.kocan değil sevgilin o unutma ayrıl engelle heryerden
 
Back
X