Bu Olaydan Sonra, Siz Olsanız Ayrılır mıydınız?

Deadpool

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
378
549
103
26
İyi akşamlar hepinize. En son yaşadığım olayı size anlatmak istiyorum. Babam günlüğümü okumuş, günlüğümde benim özelim olan ailemin bilmemesi gereken her şey vardı ne yazık ki.Sevgilime verip geri alamadığım borçlardan,Kyk kredisi almamdan,erkek arkadaşımla yakınlaşmalarımıza kadar. O gece kıyamet koptu. Babam beni küfür ederek dövdü, saçlarım elinde kaldı,boğmaya çalıştı erkek kardeşim engel oldu bende hemen kaçıp kendimi başka bir odaya attım. Günlerce ağladım, dayak yediğim için değil, aileme bunları yaşattığım için. O gece telefonumdan sevgilime şu mesajı attım. "Babam günlüğümü okudu, evde kıyamet koptu telefonumu elimden alabilirler, ben yazana kadar mesaj atma arama da". Aradan günler geçti bugün sosyal medya hesabıma bir baktım ki beyefendi havuzda fotoğraf paylaşmış, keyfi gayet yerinde. Öyle zoruma gitti o kadar üzüldüm ki. Ben günlerdir ağlıyorum, mahvoluyorum burda. O ise bana ulaşmayı bırakın kendinin keyfinde. Şimdi ben napmalıyım, nasıl davranmalıyım? Ayrılmak istiyorum açıkçası bu olaydan sonra ama bir yandan da aşk acısı çekmekten korkuyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kuzum zaten ayrilmissiniz senin haberin yok adam keyfindeymis sende kiyamet koparken baksana
Hic canini sikma benimde senin gibi ailemle yasadigim boyle bisey olmustu unutulucak elbet zamanla ama bir daha yapma o yanlışları o pis adaminda birdaha bakma yüzüne

pardon ama siz acı çekerken o keyfine bakıyor gülüp eğlenebiliyor bir de aşk acısı mı çekeceksin.

Ben yazana kadar mesaj atma ve arama denilse, ben de aramam ve günlük hayatıma devam ederim. Havuza da giderim.

Kaç gündür onu aramıyorsunuz?
Ve ayrıca neden borçlarını ödemiyor?

5 gündür aramıyorum, herhangi bir şekilde haber de alamıyor benden. Merak edip endişelenmesi gerekirken havuzda poz derdine düşmesine kırıldım çok. İkimiz de üniversite öğrencisiyiz ama onun ailesi düzenli olarak para göndermiyor. O yüzden borç vermiştim ben sana öderim dedi ama şuan unutmuş gibi.

İyi akşamlar hepinize. En son yaşadığım olayı size anlatmak istiyorum. Babam günlüğümü okumuş, günlüğümde benim özelim olan ailemin bilmemesi gereken her şey vardı ne yazık ki.Sevgilime verip geri alamadığım borçlardan,Kyk kredisi almamdan,erkek arkadaşımla yakınlaşmalarımıza kadar. O gece kıyamet koptu. Babam beni küfür ederek dövdü, saçlarım elinde kaldı,boğmaya çalıştı erkek kardeşim engel oldu bende hemen kaçıp kendimi başka bir odaya attım. Günlerce ağladım, dayak yediğim için değil, aileme bunları yaşattığım için. O gece telefonumdan sevgilime şu mesajı attım. "Babam günlüğümü okudu, evde kıyamet koptu telefonumu elimden alabilirler, ben yazana kadar mesaj atma arama da". Aradan günler geçti bugün sosyal medya hesabıma bir baktım ki beyefendi havuzda fotoğraf paylaşmış, keyfi gayet yerinde. Öyle zoruma gitti o kadar üzüldüm ki. Ben günlerdir ağlıyorum, mahvoluyorum burda. O ise bana ulaşmayı bırakın kendinin keyfinde. Şimdi ben napmalıyım, nasıl davranmalıyım? Ayrılmak istiyorum açıkçası bu olaydan sonra ama bir yandan da aşk acısı çekmekten korkuyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben de bu kafayı çözemiyorum ya şimdi çocuk bu msjın üstüe ulaşmaya çalışsa ve telefonu da babanız almış olsaydı başınıza bir şey gelseydi aradı sordu diye kızacaktınız bence normal olanı yapmış yani eğer sevgilim bana sen böyle böyle yaptın ayrılıyorum dese oh olsun sana telefon elinde bana ulaşacağına sosyal medyada gez ayrıl naparsan yap derim yani

Kuzum zaten ayrilmissiniz senin haberin yok adam keyfindeymis sende kiyamet koparken baksana
Hic canini sikma benimde senin gibi ailemle yasadigim boyle bisey olmustu unutulucak elbet zamanla ama bir daha yapma o yanlışları o pis adaminda birdaha bakma yüzüne

Gerçekten unutulur mu dersiniz? O kadar utanıyorum ki babamın yüzüne bakarken kendimden nefret ediyorum.

1985 doğumluyum. Bu şekilde günlüğü biz ortaokulda yazardık, üstelik onu bile şifreli kendi uydurduğumuz alfabelerle yazardık.
Şu devirde gerçekten böyle günlük yazmak kaldı mı? Çok büyük hata yapmışsınız.

Ayy dedim ki yıllar sonra okurum. Hayatımın hatasını yaptım o kadar haklısınız ki.

Back
X