Yani banada öyle geliyor açıkçası aşıri ince bir bele 100 110 kalça estetik ve lipodem dışı görmedim ama görmedigim birkac insandan ben oyleyim diyenleri de duydum sormak istedimBacak kaslarını çalıştırırsanız kalçanız sporla kaslanarak Hulk şekilde büyür. Ancak beliniz bahsettiğiniz ölçülerde olmaz çünkü boyunuz 180 degilse iç organların sığacağı alan bellidir. Kalça estetiği olmadan hem bulk hem 0 beden olamazsınız kısacası
Bence sizin verdiginiz simdiki ölcüler zaten normal bir kadında guzel olucak ölçüler. 58kg ikende gayet orantiliymis bence. Cok fazla spor yaparak belki 65 cm bel 100 105 kalça yapilabilirde üstte verdigim ölculer sanki imkansiz ama duyunca acaba cidden var mi diyorumgenetik olarak şanslı değilsen dediğin ölçüler çok zor. sporla kalça kaslarını o seviyeye getirmek yıllar sürüyor. kendimden örnek vereyim çok kilo aldım hayatımın en kilolu halindeydim kalçam 100 civarıydı (erkekler bayılıyodu) ama bel bölgem de çok yağlanmıştı 70 cm olmustu nerdeyse. kilom 58di.
54 kiloya düstüm popom yine genetikten dolayı orantısal olarak iyi ama yaglarımın hepsi gitti. maalesef epey küçüldü. Eski iştihamı kalmadıama belim incecik artık. Su an ölcülerim 65-95
ben sahsen zorlamayı bıraktım. karnım düz olsun belim incelsin diyince popo kalmıyor, yağ bağlayınca da popom bombastik oluyor ama belim bacagım kalınlasıyor… genetik diyorum geciyorum zamanla popo kaslarım büyürse güzel olur sabrediyorum
Evet evet sizin dedikleriniz bence bbl olmadan imkansız yaBence sizin verdiginiz simdiki ölcüler zaten normal bir kadında guzel olucak ölçüler. 58kg ikende gayet orantiliymis bence. Cok fazla spor yaparak belki 65 cm bel 100 105 kalça yapilabilirde üstte verdigim ölculer sanki imkansiz ama duyunca acaba cidden var mi diyorum
Belim 65 cm kalçam 95 cm çok isterdim yağsız bir kalça ama değil yok yani daha az kilo da da oldum belim 60 cm di normalde hatta yakın zamanda aldım kilo ama basen kalça ne yazık ki hep vardıYani banada öyle geliyor açıkçası aşıri ince bir bele 100 110 kalça estetik ve lipodem dışı görmedim ama görmedigim birkac insandan ben oyleyim diyenleri de duydum sormak istedim
60 kiloyum belim 72 cm kalçam 100 cm di en son ölçtüğümde eski ölçülerinize çok yakınım birkaç gündür reglim diye spor yapamıyordum bugün kaldığım yerden devam edeceğim kalça, kol ve bacaklarımın üst kısmı sıkılaşsa yeter banagenetik olarak şanslı değilsen dediğin ölçüler çok zor. sporla kalça kaslarını o seviyeye getirmek yıllar sürüyor. kendimden örnek vereyim çok kilo aldım hayatımın en kilolu halindeydim kalçam 100 civarıydı (erkekler bayılıyodu) ama bel bölgem de çok yağlanmıştı 70 cm olmustu nerdeyse. kilom 58di.
54 kiloya düstüm popom yine genetikten dolayı orantısal olarak iyi ama yaglarımın hepsi gitti. maalesef epey küçüldü. Eski iştihamı kalmadıama belim incecik artık. Su an ölcülerim 65-95
ben sahsen zorlamayı bıraktım. karnım düz olsun belim incelsin diyince popo kalmıyor, yağ bağlayınca da popom bombastik oluyor ama belim bacagım kalınlasıyor… genetik diyorum geciyorum zamanla popo kaslarım büyürse güzel olur sabrediyorum
Ben daha zayıftım iki buçuk kilo aldım ve tabiki kalçama gitti ancak benim kalça bölgem yapısal olarak da kemikli, bu beni rahatsız eden bi durum. Aşırı da Abur cubur yediğim için….tabi yağlanıyor60 kiloyum belim 72 cm kalçam 100 cm di en son ölçtüğümde eski ölçülerinize çok yakınım birkaç gündür reglim diye spor yapamıyordum bugün kaldığım yerden devam edeceğim kalça, kol ve bacaklarımın üst kısmı sıkılaşsa yeter bana
Bence şekeri kesmek gerekiyor ama kesemem:):)Belim 62 cm kalçam 95 ama spor vs yapmıyorum yapınca aksine belim kalınlaşıyor ve kilo veriyorum
Keşke sadece şeker olsa makro makro saymak lazım protein o bu yok ben yapamıyorum memnunum halimdenBence şekeri kesmek gerekiyor ama kesemem:):)
Abur cubur ve şekeri kesince karbonhidratı azalınca gerçekten farkediyor pandemide bir süre öyle beslenmiştim bir süre sonra daha enerjik hissetmeye başlıyorsunBen daha zayıftım iki buçuk kilo aldım ve tabiki kalçama gitti ancak benim kalça bölgem yapısal olarak da kemikli, bu beni rahatsız eden bi durum. Aşırı da Abur cubur yediğim için….tabi yağlanıyor
Bence ölcülerin cok iyi canım belin ince kalcana göreBelim 62 cm kalçam 95 ama spor vs yapmıyorum yapınca aksine belim kalınlaşıyor ve kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?