- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Tüm eşyalarımızı eşimle ikimiz aldık. 2 düğün yaptık salon paralarını kendimiz ödedik. Balayına kendi paramızla gittik.Ben şimdi çocuğumu okutacagim kendimden kisacagim sonra karşı taraf benden böyle liste isteyecek
Bir anne olarak gidip te o kızı istemem zaten oğlum da böyle evlilik tercih ederse kendi bilir.
Bende evlendim kimseden değil gram şunu yapın vs hiç demedim.
Hatta esim dediki biz ailecek yazin köyde çalışıp eşyaları aldık gelinlere borca girmedik dedi ben gerek yok dedim ikimiz çift maasliyiz taksitle yaparız dedim.
Esim ben borca girmem dedi yazın çalıştı eşyaların yarısını öyle aldı mesela.
Başkası olsa atlar yeterki borç olmasın diye.
Esim kendim biriktiridim sukadar altın yapcam dedi sormadım bile ne kadar diye?
Sizin oralar çok degisik sacma
Kv nin anneme sorduğu gibi eşim de bana sordu istediğin bir şey var mı diye yok dedim. Ama annem mutlaka yapar bir şey sen ne istiyorsan o olsun dedi. Hiçbir şey istemiyorum kimse bizim için kendisini zora sokmasın dedim tamam dedi.
Ama bakın buna rağmen karşı tarafın bana kendi isteğiyle taktığı takı benim aldığım takı oluyor bazılarının gözünde.
Eşimin bizle yaşıt kuzeni benden 2 hafta sonra evlendi kendi memleketinden biriyle. Kızın ailesi 8 tane 20 gr lık bilezik 3 gün köy düğünü istedi ve evlerine 1 yıllık erzak doldurttular. Erkek tarafının durumu olmaldığı halde bunu bile bile..