Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim niye linclesin limoncu? Pahaliliktan evlenemiyorum diyen kendisi olduğu için insanlar yorum yaziyor herseyi de linc linc. 🙄
Durduk yere neden nasıl 66252 gram altın istersin diye kimse kimsenin yakasına yapışmıyor.
200 gram altin verecek biri cikarsa evlenir, nikahi mi basacagiz bu iş olamaz diye? 😁

Kime ne istersem şato aldırırım diyen biri de oturur kendisine şato alacak beyini bekler. Şato alan yok, şatoda oturmak bizde adettir evlenemiyorum derse o zaman şatosuz evlen yorumu gelir yani 😁😁😁 Bu da öyle işte.
ama insanlarımız fikir söylemekten aciz yazıları okumuyormusun

kimisi altın ister kimisi bana o parayı ver gezicem der kız altın yada ev istedigi yad aaraba istedigi diye lincleyenler dolu

bide biz herseyi kendimiz yaptık sizde yapın tayfası var eee kim dedi size kendiniz borc harc evlenin diye

borcla evlenicek kiraya cıkıcak yada cıksada aylık geliri maası az olan gercekten evlenmesin

evlilik keyif icin yapılıcak birseydir hele ki artık zaman cokkkkkkkkkk degisti iliskilerde kadın erkek net olmalı ben bunları istiyorm ve beklentim bu diye söylemedi yada kocada mesela hödük bi tipse dicek ben bayramda anama giderim yada eve sürekli halam dayım amcan gelcek misafir severim vs yani aynı kafada olucan tüm soruları sorucan öyle evlenicen evlilik zaten zor bide kisiler özellikle kadınlar asık diye her türlü zorluga gögüs geriyo iste ben esyayı ucuz aldırdım iste altın istemedim annesi dırdır etti esim icin sustum vs

eee susmasadın kocamı yok sana o adamada karı mı tabir öyle diye karı dedim yoksa her zaman kadınların cıkarları benim icin iyidir

etiketleyen arkadas yazdıklarım sana degil bu arada genell

konu sahibi evlenene dek 1000 tl olur gramı en az :KK45:
kaçın , nikah kıyın sonra bebekle gelirseniz aileniz kabul eder yazacam ama bu işten da kan çıkar sonra esra erol müge anlı ya konu olacak.
üni de bir arkadaşım vardı, sevgilisi doğuluydu, aynı bu cümleyi kurmuştu ya :D

yaaa bide cok merak ediyorum altın isteyin ama kendi babanızda en az 80 gram altın takmalı yarın elin oglu söyler babam kardesimede yaptı banada yaptı

hee ben bi kısmını euronun 3. 39 oldugu günlerde catır catır yedim orası ayrı ama

kız aileside altın yapmalı öyle 2 bilezikle dügüne gidilmez hee parası yoktur o zaman baska

şangırdatanlar var mıki halaa?düğün sonrası hemen kaldırılıyor ortadan bizim akrabalarda.bir bileklik ince kolye tektaş beştaş falan takılıyor sadece.gülerler 5 10 bilezikle gezene günlük hayatta bu devirde
🙄
Ben size turkiyenin bi bolgesini soylesem orada sadece kiz tarafi 10 tane takiyor
Bunlar dogulu falan degiller
Avrupada yasayan ic anadolunun bir ilcesinin halki
Benim abim evlenirken 30 gramdan 10tane istiyoz az isticea dediler abim hepsini yapti 3 yil sonra ciao bella dedi gitti. 🙄

işte ben elalem i düşünüp şimdiden yaptım kızıma.eşyaları da yarı yarıya alırlar maaşlarıyla .niye sadece erkek tarafına yük oluyor bu elalemmm den korkan gürühlar? :KK45: :KK53:

ne güzel benim ailem de yemekli alkollü düğün istediler ve yarı yarıya bölüşelim dediler. aileler beraber düğün yaptı biz de eşyalarımızı aldık kimse zorluk çekmedi.

simdi kızı aptalca linclerler yaa arkadasım

herkesin hayattan beklentisi baska istedi baska kimisi 200 gram ister ev ister kimisi nikahtan evlenir dünyayı gezer

su kafaları asın yaa kimseyi ilgilendirmez kız ister 200 ister ister 500 haa adamın parası yoktur o zaman zaten kiside sahin var sen volvo istiyosun gibi
simdi kızı aptalca linclerler yaa arkadasım

herkesin hayattan beklentisi baska istedi baska kimisi 200 gram ister ev ister kimisi nikahtan evlenir dünyayı gezer

su kafaları asın yaa kimseyi ilgilendirmez kız ister 200 ister ister 500 haa adamın parası yoktur o zaman zaten kiside sahin var sen volvo istiyosun gibi
Limoncu sen akıllı kadınsın ,altin alıyordun sürekli ,biriktirebildin mi bayagi

Bugün Yaprak Dökümü’nde (2009’daki bir bölümmüş) Ali Rıza, yarım altın fiyatını sordu. 160 lira dediler. Ezile büzüle 80 liraya çeyrek aldı. Bir de üzüldüler çeyreği nasıl takacağız kızımıza, ayıp diye :KK70:
Şimdi gram takmak bile vay be ne.takti dedirtecek cinsten

ne güzel benim ailem de yemekli alkollü düğün istediler ve yarı yarıya bölüşelim dediler. aileler beraber düğün yaptı biz de eşyalarımızı aldık kimse zorluk çekmedi.
kadınla erkek eşit deriz lafa gelince ama para harcarken hep erkekten bekleriz.ha erkek yemek ısmarlamalı sevgiliyken nişanlıyken alman usulü olmamalı bazı ufak jestler yapmalı ama tüm evlilik yükünü üstlenmemeli.

valla komşunun arabasının jantlarını çalmışlar geçen gece.o kadar altınla gezmek de yürek ister.pırlanta takabilirsin ama onu sahte sanıyorlar rahatça dolanıyorsun pazarda bile :KK45:
Her şey mümkün artık.
Zaten bu sarı altına takan tayfa pırlanta falan takmıyorlar. Çünkü onun pırlanta olduğunu millet anlamaz diye. İlle de o sarı altınlar, köstekler takılacak.
Bak aşağı örnek bıraktım. Kollarda dirseğe kadar dolu olacak.
20 tl için adam öldürülen memlekette çok iyi cesaret böyle gezmek.

Eklentiler

• images-3.webp
    images-3.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 37
  • images-2.webp
    images-2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 38
Her şey mümkün artık.
Zaten bu sarı altına takan tayfa pırlanta falan takmıyorlar. Çünkü onun pırlanta olduğunu millet anlamaz diye. İlle de o sarı altınlar, köstekler takılacak.
Bak aşağı örnek bıraktım. Kollarda dirseğe kadar dolu olacak.
20 tl için adam öldürülen memlekette çok iyi cesaret böyle gezmek.
aynen hiç bir hırsızın uğursuzun dikkatini pırlanta çekmiyor.ucuzken almıştım ben beştaş tektaş tamtur.3 ünü aynı anda takıyorum ama cam gibi göründüklerinden değer veren yokkkk :KK45: beyaz altın da öyle.teyzenin biri bana acımıştı:kızımmm ben de gençken anca gümüş takardım ama artık altın seviyorummm demişti :KK45: sarı altın :danger

ayni memlekettenseniz erkek tarafı nekadar isteneceğini az çok tahmin eder ve hazırlıklıdır...3 ay öncesinde bende de benzer dert vardı takma sıkma canını diyemiyorum o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X