- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Konuş beee ohlglan analari arkandaValla altın isteyen kendi yapar. Yok öyle başkasını sıkıştırmak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuş beee ohlglan analari arkandaValla altın isteyen kendi yapar. Yok öyle başkasını sıkıştırmak.
ama insanlarımız fikir söylemekten aciz yazıları okumuyormusunKim niye linclesin limoncu? Pahaliliktan evlenemiyorum diyen kendisi olduğu için insanlar yorum yaziyor herseyi de linc linc.
Durduk yere neden nasıl 66252 gram altın istersin diye kimse kimsenin yakasına yapışmıyor.
200 gram altin verecek biri cikarsa evlenir, nikahi mi basacagiz bu iş olamaz diye?
Kime ne istersem şato aldırırım diyen biri de oturur kendisine şato alacak beyini bekler. Şato alan yok, şatoda oturmak bizde adettir evlenemiyorum derse o zaman şatosuz evlen yorumu gelir yaniBu da öyle işte.
Valla mis gibi kaynana var bizim kızda, anahtarı veriyor, kadın yardımcı ile geliyor eve, yardımcı evi temizlerken başında duruyor. Kist ameliyatı oldu kardeşim, 2 hafta baktı kaynanası. Elalemde kaynana var bizde gaynana var.![]()
kaçın , nikah kıyın sonra bebekle gelirseniz aileniz kabul eder yazacam ama bu işten da kan çıkar sonra esra erol müge anlı ya konu olacak.konu sahibi evlenene dek 1000 tl olur gramı en az![]()
markalı ayakkabı kıyafet giymeyip yemeyip içmeyip altın biriktireceksin ev alacaksın denmedi mi sana?bir iki ay önce dendi de bdv de.Konuş beee ohlglan analari arkanda![]()
Aaaaaa öylemi hemen başlıyorum....markalı ayakkabı kıyafet giymeyip yemeyip içmeyip altın biriktireceksin ev alacaksın denmedi mi sana?bir iki ay önce dendi de bdv de.![]()
![]()
şangırdatanlar var mıki halaa?düğün sonrası hemen kaldırılıyor ortadan bizim akrabalarda.bir bileklik ince kolye tektaş beştaş falan takılıyor sadece.gülerler 5 10 bilezikle gezene günlük hayatta bu devirde
işte ben elalem i düşünüp şimdiden yaptım kızıma.eşyaları da yarı yarıya alırlar maaşlarıyla .niye sadece erkek tarafına yük oluyor bu elalemmm den korkan gürühlar?![]()
![]()
Aşırı nokta atışı olduMenemen mi kemalpaşa mı?![]()
Senin kizla benim kizi alan yasadi deseneişte ben elalem i düşünüp şimdiden yaptım kızıma.eşyaları da yarı yarıya alırlar maaşlarıyla .niye sadece erkek tarafına yük oluyor bu elalemmm den korkan gürühlar?![]()
![]()
simdi kızı aptalca linclerler yaa arkadasım
herkesin hayattan beklentisi baska istedi baska kimisi 200 gram ister ev ister kimisi nikahtan evlenir dünyayı gezer
su kafaları asın yaa kimseyi ilgilendirmez kız ister 200 ister ister 500 haa adamın parası yoktur o zaman zaten kiside sahin var sen volvo istiyosun gibi
Limoncu sen akıllı kadınsın ,altin alıyordun sürekli ,biriktirebildin mi bayagisimdi kızı aptalca linclerler yaa arkadasım
herkesin hayattan beklentisi baska istedi baska kimisi 200 gram ister ev ister kimisi nikahtan evlenir dünyayı gezer
su kafaları asın yaa kimseyi ilgilendirmez kız ister 200 ister ister 500 haa adamın parası yoktur o zaman zaten kiside sahin var sen volvo istiyosun gibi
Şimdi gram takmak bile vay be ne.takti dedirtecek cinstenBugün Yaprak Dökümü’nde (2009’daki bir bölümmüş) Ali Rıza, yarım altın fiyatını sordu. 160 lira dediler. Ezile büzüle 80 liraya çeyrek aldı. Bir de üzüldüler çeyreği nasıl takacağız kızımıza, ayıp diye![]()
kadınla erkek eşit deriz lafa gelince ama para harcarken hep erkekten bekleriz.ha erkek yemek ısmarlamalı sevgiliyken nişanlıyken alman usulü olmamalı bazı ufak jestler yapmalı ama tüm evlilik yükünü üstlenmemeli.ne güzel benim ailem de yemekli alkollü düğün istediler ve yarı yarıya bölüşelim dediler. aileler beraber düğün yaptı biz de eşyalarımızı aldık kimse zorluk çekmedi.
Her şey mümkün artık.valla komşunun arabasının jantlarını çalmışlar geçen gece.o kadar altınla gezmek de yürek ister.pırlanta takabilirsin ama onu sahte sanıyorlar rahatça dolanıyorsun pazarda bile![]()
aynen hiç bir hırsızın uğursuzun dikkatini pırlanta çekmiyor.ucuzken almıştım ben beştaş tektaş tamtur.3 ünü aynı anda takıyorum ama cam gibi göründüklerinden değer veren yokkkkHer şey mümkün artık.
Zaten bu sarı altına takan tayfa pırlanta falan takmıyorlar. Çünkü onun pırlanta olduğunu millet anlamaz diye. İlle de o sarı altınlar, köstekler takılacak.
Bak aşağı örnek bıraktım. Kollarda dirseğe kadar dolu olacak.
20 tl için adam öldürülen memlekette çok iyi cesaret böyle gezmek.