Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey mümkün artık.
Zaten bu sarı altına takan tayfa pırlanta falan takmıyorlar. Çünkü onun pırlanta olduğunu millet anlamaz diye. İlle de o sarı altınlar, köstekler takılacak.
Bak aşağı örnek bıraktım. Kollarda dirseğe kadar dolu olacak.
20 tl için adam öldürülen memlekette çok iyi cesaret böyle gezmek.
Pirlantam beyaz altındır ama , sarı zincirleri de ayrı severim , ama sadece severim :D

benim dayım 20 tane 25 gram bileziği taktı gelinine.başka takılar da takıldı .ama yıllarca biriktirildi onlar ve altın bu kadar pahalı değildi .bu yıl 2. oğlu evlendi onaysa sadece 4 bilezik taktı bir de set.yani yıllara göre bile değişiyor takı miktarıı
Çok haksızlık bu bence ya.

150-200 gram altından 1-2 gram gibi bahsetmişsiniz resmen 🤦‍♀️

Bu yaz bir yakınımın düğününe katıldım, kız tarafı 200 gram altın ekstra başka şeylerde istemiş. O altınları şart koşan aile takı sırasına bile girmedi düğünde 😐 o kadar altınının istenmesine mi, kendilerinin en ufak birşey takmaya tenezzül etmemelerine mi neye hayret etsem bilemedim.

Sizde evlenmeyin, uzaktan sevin birbirinizi madem annenize lafiniz geçmiyor.

Bir astrolog demiş ki : 2024 yılından önce altın dolar düşmez, inişler ve çıkışlar 2024 e kadar devam edecek.
Bence siz ya evliliği erteleyin, yada makul yol bulun

limoncu28 demişti hatta.gençler kirada mı otursun en güzel zamanlarını borç ödeyerek mi geçirsinler gezmek yerine.ailelerin görevi evlendirmek herşeyiyle .hala aynı fikirde mi bu altın kuruyla bir soralım kendisine? :işsiz: :işsiz:

Artık devir değişti ee etabi limoncu da değişti ayak uydurdu

Pirlantam beyaz altındır ama , sarı zincirleri de ayrı severim , ama sadece severim :D
Bence de sadece sevin.ajdjzjamsk
Görsel olarak bence çok kötü.
Bana bunlardan taktılar ben istemediğim halde. Düğün dışında boynuma değmedi.
Hiç bir kuvvet bana bunu taktıramaz.
Kayınvalidem yataklara düştü bu yüzden. Ajsjakwksm

Bizim oralarda da bilezik sayisi ve bir sürü altin söylenir.Ben istemiyorum dedim gectim karsiya eşimle herseyimizi ignesine kadar biz yaptik altina da ben karar veririm ne diye ailem karisir sizde adetler var diyip moralinizi bozmayin tavrinizi koyun ortaya ekmek olmuş 4 lira millet boğazına zor bakacak duruma geldi bosverin altını adetleri

Ya yardan ya serden geçeceksiniz.

Mehir olarak düşünüyorsanız da mihr-i müeccel konusunu bi araştırın.

Hayat şartları ortada maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X