Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geçen Haziran ayında nişanlandım. Seneye evlencem. Nişanda altın falan istemedik. Kayınvalidem set taktı bi, onu da istemedim ben ama taktı gelinlik üzerine takcam. Düğün asla yapmicam. Yapsam da zaten kimse bu pahalılıkta altın takamaz. Öyle ağır mobilyalar almayacağım. Ucuz ucuz toplayacağım. O kadar zor zamanlardan geçiyorum ki nişanlımla. İş yerimde savaş veriyorum resmen. Sadece ama sadece evlenmek istiyorum nişanlımla. Başka hiçbir şey istemiyorum. Sadece ona kavuşmak ve mutlu olmak istiyorum.

Kimseye bir şey hesap vermek zorunda değilsiniz. Eğer mutlu olmak istiyorsanız.

Merhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun 🥺
Onemlı olan ınsanlık bence

200 gram mi çok az değil mi😱 Kızım 10-15 sene sonra evleneceğim diye gelse 750 gramdan aşağı olmaz derim bu ne. Kollarımı göğsümde kavuşturur, sol ayağımı yere vurarak 750 diye bağırırım :KK53:
Şaka bir yana şu zamanda mantıklı iş mi bir şeyler istemek bh kadar? Artık sevgiliniz almak için para biriktirene kadar "Senede bir Gün " filmine dönersiniz siz.

200 gram hepi topu 30gramdan 6 bilezik yapar çok değil yapsınlar bırak esyani da kendin aliyormuşsun
Çok altın istiyorlarsa kızın ailesi yapıp versin?
Şaka mısınız gerçekten ekonomiden haberiniz yok mu? 150bin az para mı?

bu arada artık astrolojik danısmanlık veriyorum kızlar 2 ci yılımdayım 4sene daha da devam edicek egitimim

astroloji harika birsey harikaa nokta atısı resmen
ciddi mi?ilk mesleki deneyimin olarak borsa yarın düşecek mi hele onu deyiversen.3 kuruş kar yaptım o da gitmesin elimden.ha bir de bu fiyattan altın alınır mı onu deyiver.astroloji de ne diyor?

Çok altın istiyorlarsa kızın ailesi yapıp versin?
Şaka mısınız gerçekten ekonomiden haberiniz yok mu? 150bin az para mı?
Aaa öyle deme o tarz isteyenlerin çoğunluğu bir tane ince bilezik takarlar. En çok pipili evladı olan aileler takmalı adet bu afhjk

Ailemi ancak bu kadar altına razı edebilirim. Annem asla izin vermez 🥺 biraz katı bu konuda. Arkadaşlarına su kadar yapıldı sana da yapılsın kafasında

O zaman mevcut damadı bırakıp eğer bulabilirseniz zengin birini bulacaksınız. Herkes en iyisi olsun ister ama bir de eldeki gerçekler var. Size takılacak takının miktarına annemi razı ederim-edemem düşüncesindeyseniz bence zaten hiç evlenmeyin çünkü belli ki kendi hayatınızın ipleri elinizde değil.

ciddi mi?ilk mesleki deneyimin olarak borsa yarın düşecek mi hele onu deyiversen.3 kuruş kar yaptım o da gitmesin elimden.ha bir de bu fiyattan altın alınır mı onu deyiver.astroloji de ne diyor?
yatırım tavsiyesi vermek yasak öncelikle ama altın al diyim o sana yetsin :)) banada dua et sonra

yatırım tavsiyesi vermek yasak öncelikle ama altın al diyim o sana yetsin :)) banada dua et sonra
almıştım sonra 525 e fırlayınca sattım borsaya yatırdımm.borsada debelendim durdum kar ettim ama altın alsaydım 480 lerden çok çok daha kardaydımm.altına devam uzun vadede haklısınn

Merhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun 🥺
Çok zor Allah yardıncınuz olsun

hatta sana diyim kac tl var yatırım icin asla bilezik alma kulpsuz ata lira al cünkü bilezik alım satımda 20 lira oynuyor hatta bu zamanda makası daha fazla acıyorlar ama ata lira kendini hemen amorti ediyor

almıştım sonra 525 e fırlayınca sattım borsaya yatırdımm.borsada debelendim durdum kar ettim ama altın alsaydım 480 lerden çok çok daha kardaydımm.altına devam uzun vadede haklısınn
oooo cok yanlıs yapmıssın bak sımdı 700 ü gecti altın sabır isidir öyle acele etmicem kenarda koyucan unutucan onu

hatta sana diyim kac tl var yatırım icin asla bilezik alma kulpsuz ata lira al cünkü bilezik alım satımda 20 lira oynuyor hatta bu zamanda makası daha fazla acıyorlar ama ata lira kendini hemen amorti ediyor
24 ayar gram alıyorum bankadan .altın olarak altın şirketi hissem var ama :KK53:

24 ayar gram alıyorum bankadan .altın olarak altın şirketi hissem var ama :KK53:
ben bankalara aslam guvenmem kisisel tercihim sonucta elinde yok youtuba ta ramazan kurtoglunun programlrını izle yarın allah korusun bi olay olsa senin kasa olarak altının olmadıgı icin o gun borsa kactan kapandıysa sana ondan verir altını yani cok rısk bana göre altın hesabı elinde yok burası kanada degildi hergun bi olay süt liman degil
ata lira yap sakla olmadı annen yakınsa yap mesela diyorum yani 100 grammı 1 tane burma yap 100 gram taksın annen yada kendin sakla

benim altınım para elimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X