Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emzirmeden sonra memelerim bile toplanmadı bak estetik parasını gelinin annesi ödesin doğru anne sütüyle büyütüp veriyorum oğlumu sonuçta. İyi fikir ya

Uykusuz geçen geceler için psikolojik yıpranma bedeli de istenebilir. Yurt dışında güzel bir tatil ayarlasınlar. Damat alıyorlar sonuçta. Errrrkek öyle kolay bulunan bişi değil, bedeli neyse ödesinler 😌

Ohoo evet evi unuttum.
Napsın bu insanlar kudra hanım kirada mı otursunlar? Nasıl geçinecekler sorarım sana?!!!!!
Çok haklısınız çilek hanım, ben düşünemedim bunu. Benim anam başından gideyim diye paldır küldür hiç bişey istemeden verdi beni, üstüme para da verirdi sırf evleneyim diye. O yüzden ben düşünemiyorum böyle şeyleri😂

O babanın geline yedireceğini sanmıyorum 😂
Allah bilir kaçıncı metres ezdi paracıkları. Sen her sabah erkenden kalk, akşama kadar elalemin ağız kokusunu çeke çeke kazan, baban gitsin keyfine harcasın. Bi çeyiz parası çıkarama. Sonra da geline 300-500 gr altın taksın anan, eşyasını evini herşeyini düzsün, hiç sorma bu değirmenin suyu nerdendir.Sonra onlara gık diyeme, elin oğlunun babasından her şeyi iste. Geleneksel yapı böyle bir şey sanırım, herkes birbirini zincirleme soyuyor.

Allah bilir kaçıncı metres ezdi paracıkları. Sen her sabah erkenden kalk, akşama kadar elalemin ağız kokusunu çeke çeke kazan, baban gitsin keyfine harcasın. Bi çeyiz parası çıkarama. Sonra da geline 300-500 gr altın taksın anan, eşyasını evini herşeyini düzsün, hiç sorma bu değirmenin suyu nerdendir.Sonra onlara gık diyeme, elin oğlunun babasından her şeyi iste. Geleneksel yapı böyle bir şey sanırım, herkes birbirini zincirleme soyuyor.
Geleneksellikleri batsın bu açıdan bakınca...

Konu sahibi de tıp oynuyor 😂

Çok haklısınız çilek hanım, ben düşünemedim bunu. Benim anam başından gideyim diye paldır küldür hiç bişey istemeden verdi beni, üstüme para da verirdi sırf evleneyim diye. O yüzden ben düşünemiyorum böyle şeyleri😂

Kadın olduğunuz için de düşünemiyor olabilir misiniz acaba? Bir düşüneyim...
Yok ben de düşünemedim :KK43:
Keşke annem benim yerime düşünse de söylese.

Benim için de kimse bir şey istemedi. Kayınvalidem bana bohça yapıp topuklu tüylü terlik bile almadı. Evliliğim zor ayakta duruyor şu an ama yuvam için susuyorum 😢

Kilolarca derken kaç kilo acaba? Kendi kilosu kadar değilse sayılmaz 😁
Screenshot_2021-11-27-11-07-53-143_com.android.chrome.webp

Bu kadar falan herhalde 🤷😆

Kadın olduğunuz için de düşünemiyor olabilir misiniz acaba? Bir düşüneyim...
Yok ben de düşünemedim :KK43:
Keşke annem düşünse de söylese.

Benim için de kimse bir şey istemedi. Kayınvalidem bana bohça yapıp topuklu tüylü terlik bile almadı. Evliliğim zor ayakta duruyor şu an ama yuvam için susuyorum 😢
Anneniz kadın değil mi hanfendi, o nasıl düşünebiliyor? Siz babanıza söyleyin o düşünsün lütfen.

Erkek tarafından kendi için süt parası isteyen kız anneleri var bir de. Kendi kızını emzirdiği için elalemden para istiyor.
Siz de süt parası dersiniz. Hatta mamayla beslendiyse mama parası deyin, daha pahalıya gelir daha kârlı olur 😁
İş yerimde bir hekim evlendi aynen bu sebeple karşı taraftan süt parası aldılar 50.000
Adam da araştırma görevlisiydi 😅🥲

Kız doğuran para isterken oğlan doğuran para ödüyor bir de. Ben kararımı verdim kız tarafı benden altın isterse ben de pırlanta gibi oğlan veriyorum siz de bana ödeme yapın madem diyip ben de altın isteyeceğim 😂😂
ben evlendikten 3 yıl sonra kendim aldım hep tektaşımı beştaşımı bazı kolyelerimi günlük bileklikler vs.süzme saf mı oluyorum ki baştan erkek tarafına yüklemediğim için acaba? :işsiz: :işsiz:

bir doktor süt parası mı istedi ben şokkkkk
Şekerim sosyal statüye bakma hiç, neler neler istiyorlar neler dönüyor bir bilsen. Asla tenezzül etmez denilen şeyler için nişan atmalar, olay çıkarmalar. Görgü gerçekten aileden gelen birşey. Sonradan kazanılmıyor.

Şekerim sosyal statüye bakma hiç, neler neler istiyorlar neler dönüyor bir bilsen. Asla tenezzül etmez denilen şeyler için nişan atmalar, olay çıkarmalar. Görgü gerçekten aileden gelen birşey. Sonradan kazanılmıyor.
doğru.bunca yıl donsuz yaşamışız gibi evlenirken iç çamaşırlarını kaynanaya aldıran insanlarız biz. :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X