- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.655
- 798
- Konu Sahibi kivircik92
-
Ona oturtup gitmiycrn ki mama yedirip kaldiracaksin olur mu?
Bilerek kullanacaksın herşeyi.Kesinlikle hanım abla
evet teyzesi 19.. aya gidiyor çok şükür , yine de masraf kapısı :))Büyüdü yemin ederim seninki
Ay ben 4.5 sene önce 50 tl indirimle 300 tlye almistim.
Suan sıfırına baktim da 1200 tl ben sok
evet teyzesi 19.. aya gidiyor çok şükür , yine de masraf kapısı :))
Mustela kızımın cildini kuruttu. Bir tek köpük şampuanından çok memnun kaldım, konak oluşumu için birebir. Şampuanı bitsin bir daha almam. Hele öyle kremli yağlı tam setine hiç gerek yokmuş, kızım asla masaj yaptırmıyor çünkü.Ablam ve eniştem kimyager ikisininde söylediği ya mustela ya Sebamed di.. mustela pahalı olduğu için düşünmedim bile deneme yanılma yapayım dedim eğer bir sıkıntı görürsem mustelaya öyle geçerim dedim ama 4 aydır bir sıkıntı yaşamıyoruz şükür doktorumuzda Sebamed yenidoğan taraftarı
sağolasın eve gidince popodan öpeyimmm :))Yerim onu maşallah öp ısır benim için
İzmir’deydin dimi sen de? Piyasası böyle bak fazla para verme öyle alacaksanHayatta vermem 300 tl
En fazla 6 ay kullanacak onu en fazla 100 tl
Sende çok iyi almışsın uyumuyor
HarikasinRejime girdim ben bugün az yiyin pppjjkjqkj
Biz de şu sıra araba koltuğu arayışı içindeyiz. Fiyatlar iyice yükselmeden alalım diyoruz. Besafe düşünüyorum ama siz ne kullanıyorsunuz?en güzeli antilop zaten ben çok pişmanım kaliteli aldığıma
zaten bir mama sandalyesini bir de araba koltuğuna para verdim
ama araba koltuğu için değer diyorum
İzmir’deydin dimi sen de? Piyasası böyle bak fazla para verme öyle alacaksansatan çok fazla hemen bulursun.
Biz de şu sıra araba koltuğu arayışı içindeyiz. Fiyatlar iyice yükselmeden alalım diyoruz. Besafe düşünüyorum ama siz ne kullanıyorsunuz?
Evet doğru ama durmayan bebe durmuyor diye dedim msspinkie
Yalniz söyle bir durum var Sebamed 250 Ml 45 liraÇok pahalı ama ya insan acıyor cidden.
Dur hemen sebamedi de araştırayım
Bencede ben yağ almadım zaten Zeytinyağı candırMustela kızımın cildini kuruttu. Bir tek köpük şampuanından çok memnun kaldım, konak oluşumu için birebir. Şampuanı bitsin bir daha almam. Hele öyle kremli yağlı tam setine hiç gerek yokmuş, kızım asla masaj yaptırmıyor çünkü.
ya mama sandalyesi kesinlikle elzem
ama dur daha onun için zamanın var her şeyi alıp yığmana gerek yok
süt sağma makinesi elzem
emzik al
göğüs kalkanı
bez, biberon maması al muhakkak bulunsun
Haha tamamAraba koltuğu konularına beni de etiketle
Biz de şu sıra araba koltuğu arayışı içindeyiz. Fiyatlar iyice yükselmeden alalım diyoruz. Besafe düşünüyorum ama siz ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?