Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Maddi olarak yetişmekte zorlanip, yarin için endişleniyorum diyen insan da cocuk yapmasin diyip kafama atilacak taşlari ve begenmedimleri bekleyeyim.

Yapacak bir şey yok ne kadar konusursak konusalim, durum bu ve ona gore hareket edip etmemek kişilerin kendi secimi.

Mustela kızımın cildini kuruttu. Bir tek köpük şampuanından çok memnun kaldım, konak oluşumu için birebir. Şampuanı bitsin bir daha almam. Hele öyle kremli yağlı tam setine hiç gerek yokmuş, kızım asla masaj yaptırmıyor çünkü.

en güzeli antilop zaten ben çok pişmanım kaliteli aldığıma
zaten bir mama sandalyesini bir de araba koltuğuna para verdim
ama araba koltuğu için değer diyorum
Biz de şu sıra araba koltuğu arayışı içindeyiz. Fiyatlar iyice yükselmeden alalım diyoruz. Besafe düşünüyorum ama siz ne kullanıyorsunuz?

Çok pahalı ama ya insan acıyor cidden.
Dur hemen sebamedi de araştırayım
Yalniz söyle bir durum var Sebamed 250 Ml 45 lira
Mustela 500 ML indirimde yakalarsam 97 TL ile 103 TL arasında değişiyor.. E bebekte normal fiyat ise 130 TL gibi .. yani aslında değişen bişey yok Sebamed ve Mustela şuan piyasada yarışıyor.. biri 250 Ml 45 lira biri 500 ml 100 lira aynı b*kun laciverti aslında

Herhalde ben kendimde Sebamed şampuan kullandgm için onu tercih ettim sanırım

Bencede ben yağ almadım zaten Zeytinyağı candır hafta da 2 gün zeytinyağı ile masaj yapıyorum

bırcok seyı ıkıncı el uygulamalarında sıfır urun satıyorlar oradan alıyorum
kırtasıye -oyuncak-gıyım kesınlıkle cok uyguna bulunuyor
malum cocuklar cok cabuk buyuyor daha fazla kıyafet gerekıyor en azından 1 kıyafet fıyatına 2-3 tane alabılıyoruz su el yakan pahalılıkta bır nebze cozum oluyor
mesela hedıye gelmıs ama kullanmamaıs veya almıs lazım olur dıye ama kullanmamıs paketlı etıketlı yarı fıyatına

güc yetmıyor artık hıc bırseye

ya mama sandalyesi kesinlikle elzem
ama dur daha onun için zamanın var her şeyi alıp yığmana gerek yok
süt sağma makinesi elzem
emzik al
göğüs kalkanı
bez, biberon maması al muhakkak bulunsun

Süt sağma makinesini görümcem almış ( bir işe yaradı hayret )
Mama sandalyesine evet daha çok var.
Emzik ve biberon nasıl bir şey almam lazım hiç fikrim yok.

Biz de şu sıra araba koltuğu arayışı içindeyiz. Fiyatlar iyice yükselmeden alalım diyoruz. Besafe düşünüyorum ama siz ne kullanıyorsunuz?

zaten römer ve besafe bu ikisi en iyi iki marka
ben römer aldım
bunlardan memnun kaldım derken genelde bu ikisinin çok mükemmel fonksiyonları yok
varsa da çok daha pahalı oluyor
ben normal bir model aldım römer advansafix 9-36 kg aldım
çünkü tekrar tekrar alıp masraf etmek istemedim.
bunlar 9-18kg lik ve 18-36kg lık olarak da değişiyor
9-18 lik alınca 360 derece dönme vs gibi fonksiyonları da var sanırım
ama ben o kadar uğraşmak istemedim benim için dayanıklılık önemliydi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…