Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Dalin nasıl dalin en ucuzu o ksldls
Ayy valla kendime bu kadar araştırmam ama konu bebem olunca

0-18 ler tam dönüyor. Römer ile besafe 0-18kg arasında 750 lira fark var. Ben hangi grup alacağıma karar veremedim. 0-18 alacaksam römer alabilirim ama 9-18se besafe alırım sanırım. 9-36 besafe de yok zaten bildiğim kadarıyla, grupları mutlaka bölüyor o. Öyle daha güvenliymiş.
Şimdi yine adaclı bi ana kucağı kullanıyoruz arabada 13kg ya kadar destekliyor o da. O yüzden 9-18 daha cazip geliyor. Bir yandan da tekrar tekrar koltuk almak istemiyor. Beynim yanıyor böyle yüksekliğinden memnun musunuz?

Süt sağma makinesini görümcem almış ( bir işe yaradı hayret )
Mama sandalyesine evet daha çok var.
Emzik ve biberon nasıl bir şey almam lazım hiç fikrim yok.
Gene yakaldım seni anne memesine en yakın phlips emzikler var silikonlu gibi onlara bak biraz ebatları büyük gerçi.

daha şimdi memnunum...
çünkü bebek ufakken dışarıyı görmüyor, dediğim gibi fonksiyonları yok mesela yükseltici yok.
başka markalarda bu vardı ama ben e bebeğe gittiğimde bi marka vardı adac ı yok epc mi başka bir onayı var
e bebek temsilcisi bu da onunla aynı diğer markanın zaten belli bir alıcı seviyesi var, bu markalar da fiyatını düşük tutmak amacıyla adac a sokmuyor dedi ama ben o an gaza geldim ve hayatımın ender bebeğim için her şeyin en iyisi dedim de aldım.
0-18 ler yeni doğan o oturma sürecine kadar çok iyi ama bizim zaten bir ana kucağımız vardı.
Oturabildiği an o 0-18lerin de bir esprisi kalmıyor aslında.

valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.
yurtdışında normal karşılanan şeyler derken?

ABD gibi görgüsüzce tüketim olan yerde bile 2. el giymek normal kabul ediliyor, kilise toplulukları ya da komşular vs. toplayıp mahallenin bebeklerine veriyor

Avrupa'da kimse 2 bin euro maaşı varken gidip 3 bin euroya bebek arabası almaz. o paraya bildiğimiz norml arabayı alıyor o insanlar.

karı-koca akademisyen, doktor, öğretmen arkadşalarım var evlerindeki en lüks şey kahve makinesidir. ne biberon makinesi ne süt sağma makinesi ne adını bilmediğim zımbırtılar....hiçbirini kimsenin evinde görmedim ben yurtdışında. aynı kot pantolonu 1 ay giyen kızlar zibil gibi.

siz yurtdışını biraz yanlış anlamışsınız bence. olmayan paraları harcamak diye bir yurtdışı olayı çoğu yerde yok iflas etmeyi göze almıyorsanız yok en azından. evde yemek pişirme alışkanlığı olmayabilir mesela, iş çıkışı bir yere uğrar atıştırır, bunu deseniz hadi diyecem haklısınız. ama öyle bebeğe binlerce harcayan anne-baba ben görmedim, duymadım. görgüsüz göçmenler hariç....

biraz güney amerikada brezilyada filan varo dediğiniz..onlar pek para biriktirmez gezmeye tozmaya, eğlenceye, üst başa çok para verirler, yurtdışı derken kastınız brezilya ise onu bilemem.

Mustelanin kuru ciltler icin olani deneyin derim.
Ben 2 bebegimide mustelayla buyuttum
Mustelanin 750ml olani aliyorum 6 ay rahat gidiyor
Inanin onun verdigi kokuyu ve iceriginin temizligini hic bir sampuandan alamadim
Tende kalici bir koku birakiyo

pişik kremi bebeciğimin poposuna en iyi gelen e bebeğin macunumsu pişik kremi oldu
niveanın da pişik kremi macun gibi
-bence- pişiği daha hızlı geçiriyor
bephanthol ve unibaby daha kremsi ikisinin yapısı benzer onları da kullanıyorum ara ara ama bizim çocuk çok pişik olan bi bebek değil.
mustelayı yüz kremi olarak aldım, yüzünde bir kızarıklık vardı, şimdi yüzü için onu kullanıyorum. Bi türlü bulunmayan bir krem.
Bir de morluk için bir krem var ama hatırlamıyorum markasını şu an.
Vücut losyonları da hep e bebek..

Snowy bir şey sorsam
Sebamed yazmışsın ya genellikle mustela diyorlar ama oda çok pahalı.
Sebamed nasıl peki içerik olarak ?
Mustela pahalı ama ürünğne göre de değişir
4 ay oldu hala avokadolu yenidoğan şampuanını kullankyorum. Daha 1 yıl gider. Ama bir de yüz kremi var mesela kuruluk kızarıklık döküntü için. 1 ay oldu bitmek üzere. Pişik kremi 4 ayra 2.ye geçtim daha dolu. Yani büyüklüğüne göre de düşün fiyat işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…