- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi kivircik92
-
Yalniz söyle bir durum var Sebamed 250 Ml 45 lira
Mustela 500 ML indirimde yakalarsam 97 TL ile 103 TL arasında değişiyor.. E bebekte normal fiyat ise 130 TL gibi .. yani aslında değişen bişey yok Sebamed ve Mustela şuan piyasada yarışıyor.. biri 250 Ml 45 lira biri 500 ml 100 lira aynı b*kun laciverti aslında
Herhalde ben kendimde Sebamed şampuan kullandgm için onu tercih ettim sanırım
Ne bileyim 4e katlanacagina da ihtimal vermedim4.5 senede dolar grafiğine bak derim derin
Çok pahalandı her şey :/
Ne bileyim 4e katlanacagina da ihtimal vermedim
0-18 ler tam dönüyor. Römer ile besafe 0-18kg arasında 750 lira fark var. Ben hangi grup alacağıma karar veremedim. 0-18 alacaksam römer alabilirim ama 9-18se besafe alırım sanırım. 9-36 besafe de yok zaten bildiğim kadarıyla, grupları mutlaka bölüyor o. Öyle daha güvenliymiş.zaten römer ve besafe bu ikisi en iyi iki marka
ben römer aldım
bunlardan memnun kaldım derken genelde bu ikisinin çok mükemmel fonksiyonları yok
varsa da çok daha pahalı oluyor
ben normal bir model aldım römer advansafix 9-36 kg aldım
çünkü tekrar tekrar alıp masraf etmek istemedim.
bunlar 9-18kg lik ve 18-36kg lık olarak da değişiyor
9-18 lik alınca 360 derece dönme vs gibi fonksiyonları da var sanırım
ama ben o kadar uğraşmak istemedim benim için dayanıklılık önemliydi çünkü.
Gene yakaldım seni anne memesine en yakın phlips emzikler var silikonlu gibi onlara bak biraz ebatları büyük gerçi.Süt sağma makinesini görümcem almış ( bir işe yaradı hayret)
Mama sandalyesine evet daha çok var.
Emzik ve biberon nasıl bir şey almam lazım hiç fikrim yok.
Gene yakaldım seni anne memesine en yakın phlips emzikler var silikonlu gibi onlara bak biraz ebatları büyük gerçi.
0-18 ler tam dönüyor. Römer ile besafe 0-18kg arasında 750 lira fark var. Ben hangi grup alacağıma karar veremedim. 0-18 alacaksam römer alabilirim ama 9-18se besafe alırım sanırım. 9-36 besafe de yok zaten bildiğim kadarıyla, grupları mutlaka bölüyor o. Öyle daha güvenliymiş.
Şimdi yine adaclı bi ana kucağı kullanıyoruz arabada 13kg ya kadar destekliyor o da. O yüzden 9-18 daha cazip geliyor. Bir yandan da tekrar tekrar koltuk almak istemiyor. Beynim yanıyor böyleyüksekliğinden memnun musunuz?
Dalin asla sakınDalin nasıl dalin en ucuzu o ksldls
Ayy valla kendime bu kadar araştırmam ama konu bebem olunca
Aklıma eldi de ondan yazdım hemen,en iyisiymiş bizim sıpa emmedi bile ağzına altı attıAbla ya
Hemen detaylı araştırmaya giriyorum
yurtdışında normal karşılanan şeyler derken?valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.
Aklıma eldi de ondan yazdım hemen,en iyisiymiş bizim sıpa emmedi bile ağzına altı attı
Dalin asla sakınşaka oldgnu farzediyorum
Porsiyonları küçültün. (Not: Hermes çantam yok)
Ayrıca çıkar cebindeki telefonu bakem yeğenim.
Evet, ülkenin hali bu.
Dalin asla sakınşaka oldgnu farzediyorum
3 sene filan önce 45 lira filandı herhalde,al en ucuzundan çakur çukurrr emmsin susturucuniyetine100 tl diyor kalbime inecek
Mustelanin kuru ciltler icin olani deneyin derim.Mustela kızımın cildini kuruttu. Bir tek köpük şampuanından çok memnun kaldım, konak oluşumu için birebir. Şampuanı bitsin bir daha almam. Hele öyle kremli yağlı tam setine hiç gerek yokmuş, kızım asla masaj yaptırmıyor çünkü.
Ne kadar manyak anne olacağına göre değişir buYine yandı beynim
Tamam doğsun bakalım olmadı sizden birinden alırım artık
Siz büyütmüş olursunuz
3 sene filan önce 45 lira filandı herhalde,al en ucuzundan çakur çukurrr emmsin susturucuniyetine
Mustela pahalı ama ürünğne göre de değişirSnowy bir şey sorsam
Sebamed yazmışsın ya genellikle mustela diyorlar ama oda çok pahalı.
Sebamed nasıl peki içerik olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?