- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi kivircik92
-
Ben mama sandalyesini temiz ikinci el buldum aldım 60₺ikea antilop olandan. Çok fonksiyonlu olsun, yatsın kalksın vs istemezsen öyle bir şey yapabilirsin. Gayet iş görüyor, temizlemesi kolay, sökülüp taşınabiliyor. Fazla yer kaplamıyor. Sıfırı 300e çıkmıştı en son
Ablam ve eniştem kimyager ikisininde söylediği ya mustela ya Sebamed di.. mustela pahalı olduğu için düşünmedim bile deneme yanılma yapayım dedim eğer bir sıkıntı görürsem mustelaya öyle geçerim dedim ama 4 aydır bir sıkıntı yaşamıyoruz şükür doktorumuzda Sebamed yenidoğan taraftarı
Biberon emzik kullanmıyorsan hiç manası yok. Onu da bebek doğunca göreceksin emzik biberon kabul edecek mi etmeyecek mi gerek kalacak mı vs. Şimdiden alma bence.Bende gereksiz dedim
Cidden o kadar ihtiyaç duyuyor musun
Yedekte biberon ve emzik falan olursa gece steril etmeye gerek kalmiyo canım. Yani akşamdan temizlediklerini gece kullanabiliyosun. Ama gün içinde çocuk uyanıkken sağa sol koşturmak çok zor gerçekten çünkü odadan çîktığın an ağlıyorkaynatmak çok zor ya..ben de alsaymışım keşke sonra 2.elden satardım..çünkü bu sterilizasyon işi gece 5 te de olabiliyoro saatte su kaynatılıyor falan inşallah gerek kalmaz.
yalnız sterilizasyon işi çok sıkıntılı gece 5 te bile su kaynatmak durumunda kalabilirsiniz...keşke ben de alsaydım 2.elden satardım da o çileyi gece çekmezdim...
mama sandalyesi 2 yaşa kadar kullanılır neden 6 ay kullanılsın ki biz 1 yıldır aktif kullanıyoruz :) hatta yedek sandalyemiz var onu da kullanıyoruz..iksini de arkadaşlarım verdi ama verilen paraya değer öbür türlü yemek yerken arkasından koşarsın...Hayatta vermem 300 tl
En fazla 6 ay kullanacak onu en fazla 100 tl
Sende çok iyi almışsın uyumuyor
kaynatmak çok zor ya..ben de alsaymışım keşke sonra 2.elden satardım..çünkü bu sterilizasyon işi gece 5 te de olabiliyoro saatte su kaynatılıyor falan inşallah gerek kalmaz.
yalnız sterilizasyon işi çok sıkıntılı gece 5 te bile su kaynatmak durumunda kalabilirsiniz...keşke ben de alsaydım 2.elden satardım da o çileyi gece çekmezdim...
Mutlaka denenmiş bilinen ürünleri almak dha mantıklı çünkü..
2.eline bak ya max 100 tl ye yakalarsın letgoda...mama sandalyesi de aşırı önemli ..2. el olsa da güzel bir şey olmalı. ayy alınacak çok şey var haklısın valla...bebek değil masraf kapısı mübarek..Kafam yandı umay
Biberon emzik kullanmıyorsan hiç manası yok. Onu da bebek doğunca göreceksin emzik biberon kabul edecek mi etmeyecek mi gerek kalacak mı vs. Şimdiden alma bence.
mama sandalyesi 2 yaşa kadar kullanılır neden 6 ay kullanılsın ki biz 1 yıldır aktif kullanıyoruz :) hatta yedek sandalyemiz var onu da kullanıyoruz..iksini de arkadaşlarım verdi ama verilen paraya değer öbür türlü yemek yerken arkasından koşarsın...
Ay ben 4.5 sene önce 50 tl indirimle 300 tlye almistim.Hayatta vermem 300 tl
En fazla 6 ay kullanacak onu en fazla 100 tl
Sende çok iyi almışsın uyumuyor
Ama burası yurtdışı değil, ekonomi de fiyatlarda belli.
Bunları eleştirmek adına saatlerce yazabiliriz ama bu sizin yurtdışında normal diye her istediğinizi, maaşınıza bakmaksızın alıp sonra sızlanmanız hiçbir katkı sağlamayacak.
Yapmanız gereken gelirinize göre harcama yapmak, yurtdışında nasıl göründüğünün bir önemi yok şu aşamada.
öyle böyle kandırıp oturtuyorum elimde tabakla koşmamaya yeminliyim..Çocuk ayaklanınca oturmuyor diyorlar ondan 6 ay dedim umaycığım.
Senin bebek uslu maşallah :)
Kıııız bebekle ilgili aldığın ennnn iyi şey ne dersen sterilizatör derim
Kaynatma derdine son at gitsin 5 fk fa hazır biberonlar oyuncaklar emzikler
2.si de oyun halısı. Bu sayede tuvalete gider oldum
Ona oturtup gitmiycrn ki mama yedirip kaldiracaksin olur mu?Çocuk ayaklanınca oturmuyor diyorlar ondan 6 ay dedim umaycığım.
Senin bebek uslu maşallah :)
Islak mendil hariç birebir aynıyızHerkes kendi deneyimlerini yazdığı için kimine gereksiz kimine gerekli oluyor. Ben hiç sterilizatör kullanmadım. Ama benim olmazsa olmazım süt sağma makinesi. İlk günden itibaren kullandım. Travel sistem almadım direk mclaren baston puset aldım. 10 yıldır taş gibi duruyor sürekli kullandım. Kıyafet alma bence çünkü altın çok arttığı için hediye kıyafet geliyor artık. Hatta varsa etrafında arkadaşın falan onlardan bile alabilirsin. Benim kızın kıyafetleri 4 çocuk büyüttü. Bez olayında da deneyip almak lazım mesela minies benim kıza pişik yaptı. Ağız mendili hiç kullanmadım neredeyse kusan bir bebek değildi. Park yatakta yatırdım. Sonra yatak ve dolap aldım. Islak mendil yerine pamuk kullandım.
öyle böyle kandırıp oturtuyorum elimde tabakla koşmamaya yeminliyim..
Aslinda sanirim bu isin icinden soyle cikalabilirTürkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?