Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Hayatta vermem 300 tl
En fazla 6 ay kullanacak onu en fazla 100 tl
Sende çok iyi almışsın uyumuyor

Çok pahalı ama ya insan acıyor cidden.
Dur hemen sebamedi de araştırayım

Bende gereksiz dedim
Cidden o kadar ihtiyaç duyuyor musun
Biberon emzik kullanmıyorsan hiç manası yok. Onu da bebek doğunca göreceksin emzik biberon kabul edecek mi etmeyecek mi gerek kalacak mı vs. Şimdiden alma bence.

Yedekte biberon ve emzik falan olursa gece steril etmeye gerek kalmiyo canım. Yani akşamdan temizlediklerini gece kullanabiliyosun. Ama gün içinde çocuk uyanıkken sağa sol koşturmak çok zor gerçekten çünkü odadan çîktığın an ağlıyor

Hayatta vermem 300 tl
En fazla 6 ay kullanacak onu en fazla 100 tl
Sende çok iyi almışsın uyumuyor
mama sandalyesi 2 yaşa kadar kullanılır neden 6 ay kullanılsın ki biz 1 yıldır aktif kullanıyoruz :) hatta yedek sandalyemiz var onu da kullanıyoruz..iksini de arkadaşlarım verdi ama verilen paraya değer öbür türlü yemek yerken arkasından koşarsın...

Kafam yandı umay

Kafam yandı umay
2.eline bak ya max 100 tl ye yakalarsın letgoda...mama sandalyesi de aşırı önemli ..2. el olsa da güzel bir şey olmalı. ayy alınacak çok şey var haklısın valla...bebek değil masraf kapısı mübarek..
ben de ilk zamanlar az kıyafet almıştım ama o az kıyafeti 2 günde bir yıka ütüle derken su israfı ayrı, ütünün yorgunluğu ayrı...

Biberon emzik kullanmıyorsan hiç manası yok. Onu da bebek doğunca göreceksin emzik biberon kabul edecek mi etmeyecek mi gerek kalacak mı vs. Şimdiden alma bence.

Evet sonradan alınabilir.
Doğunca bakalım deneme yanılma yöntemiyle nasıl bir bebek olacak ona göre hareket ederim

Çocuk ayaklanınca oturmuyor diyorlar ondan 6 ay dedim umaycığım.
Senin bebek uslu maşallah :)

Bu insanlar gelire göre harcama yapma olayını idrak edemiyo sorun bu bence, sızlanmalarının sebebi de bu, benim bi arkadaşım da aynı böyle, memur maaşıyla fahiş fiyatlı kozmetik malzemeleri alır mesela, temizleme jelleri, peelingler, e bunlar zaruri ihtiyaç der, neye göre kime göre zaruri ihtiyaç, 50 liraya da var yüz temizleme jeli, 250 liraya da…ondan sonra sürekli param yok, bu ay çok sıkıştım, eksideyim, şu lazım maaşı bekliyorum muhabbetleri ben gelemiyorum ayağını yorganına göre uzatmayı bilmeyen, sonra sızlanan yakınan insanlara

Kıııız bebekle ilgili aldığın ennnn iyi şey ne dersen sterilizatör derim
Kaynatma derdine son at gitsin 5 fk fa hazır biberonlar oyuncaklar emzikler

2.si de oyun halısı. Bu sayede tuvalete gider oldum

Yine yandı beynim
Tamam doğsun bakalım olmadı sizden birinden alırım artık

Siz büyütmüş olursunuz

Islak mendil hariç birebir aynıyız ağız mendili ben de hiç kullanmadım. Öylece duruyor çekmecede. Biz de maclarenciyiz memnunum valla tekrar araba almakla uğraşmayacağız büyüyene kadar kullanırız inşallah. Oda yapmadım ben de, bir şifonyer aldım. Bizim yanımızda park beşikte yatıyor.
Sağma makinasını görümcem vermişti ama ilk zamanlar hakikaten çok iş görüyor. Bir de işe dönünce lazım olacak tabi.

Aslinda sanirim bu isin icinden soyle cikalabilir
Mesela odedigin kira evin gelirinin yuzde kaci
Ornek ben simdi hesapladim evin gelirinin yuzde 20si evimin 30yillik yapilmis kredisine gidiyor
Konu sahibinin 8000 geliri varsa yuzde 20si 1600tl ediyor. Ben ise 580 euro oduyorum
Ozaman ayni durumda oluyoruz
Yaniliyomuyum
Kafam yandi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…