Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Ben günde 4-5 kez sterilizatör kullanıyorum kim gereksiz diyor ya şaşırdım çok. Gereksiz diyenler steril değil heralde kaynatmakla uğraşmak daha mı kolaymış vay be
aslinda bebeğin nasil beslendiğine bağlı gereksiz olabilir. benim küçük ne emzik aldı, ne biberon, 6 aya kadar anne sütü devam etti. 6 aydan sonra bir suluk aldım, onu da kaynatiyordum. hiç ihtiyaç duymadım açıkçası.

Ee tabi canım bana göre gereksiz mesela ama sen kullanıp memnun kalanlardansın o yüzden sorun yok bence.
Bilmiyorum ya ben almam herhalde
Herkes kendi deneyimlerini yazdığı için kimine gereksiz kimine gerekli oluyor. Ben hiç sterilizatör kullanmadım. Ama benim olmazsa olmazım süt sağma makinesi. İlk günden itibaren kullandım. Travel sistem almadım direk mclaren baston puset aldım. 10 yıldır taş gibi duruyor sürekli kullandım. Kıyafet alma bence çünkü altın çok arttığı için hediye kıyafet geliyor artık. Hatta varsa etrafında arkadaşın falan onlardan bile alabilirsin. Benim kızın kıyafetleri 4 çocuk büyüttü. Bez olayında da deneyip almak lazım mesela minies benim kıza pişik yaptı. Ağız mendili hiç kullanmadım neredeyse kusan bir bebek değildi. Park yatakta yatırdım. Sonra yatak ve dolap aldım. Islak mendil yerine pamuk kullandım.

ne komiksiniz ya ünlem işaretleri falan , bence ekonomiyi ciddiye alın beni ve bu sitede yazılanları değil :)
Sizi zaten kaale almıyorum... Ekonomiyi sizden öğrenecek degilim. O markalar 2017de de aynı fiyattaydi. Ayrıca yurtdışında çoğu aklı selim insan marka kullanmıyor kendi ülkeleri sanayi ve üretim ülkesi olduğu üçun kendi ülkesini naçizane ürünlerini kullanıyorlar. Almanya da bir Alman markası emzik ile Fransız markası emzik arası fark 2017 de farklıydı ....neyse ya size iyi cybex ler

Evet konu tavsiyelere döndü ne yapalım hepimizin sorunu ortak, çözümlerimiz de öyle olsun
Hemen bakayım ben ona dediğin gibiyse bir kaç aya onu alırım oh mis
Ben mama sandalyesini temiz ikinci el buldum aldım 60₺ ikea antilop olandan. Çok fonksiyonlu olsun, yatsın kalksın vs istemezsen öyle bir şey yapabilirsin. Gayet iş görüyor, temizlemesi kolay, sökülüp taşınabiliyor. Fazla yer kaplamıyor. Sıfırı 300e çıkmıştı en son

Ben de regl olana kadar sadece anne sütü verdim ama 4,5 aylıkken regl ile süt baya azaldı memeler boşaldı mama takviyesine başladık regl haftalarında. Biberon kullanınca dediğiniz gibi bulaşık çok oluyor.
Bir de bazı analar emzik düşse bile alıp çocuğun ağzına geri veriyor ben onu yapamıyorum hep temiz veriyorum o yüzden hep sterilizatör kullanıyorum

Snowy bir şey sorsam
Sebamed yazmışsın ya genellikle mustela diyorlar ama oda çok pahalı.
Sebamed nasıl peki içerik olarak ?
Ablam ve eniştem kimyager ikisininde söylediği ya mustela ya Sebamed di.. mustela pahalı olduğu için düşünmedim bile deneme yanılma yapayım dedim eğer bir sıkıntı görürsem mustelaya öyle geçerim dedim ama 4 aydır bir sıkıntı yaşamıyoruz şükür doktorumuzda Sebamed yenidoğan taraftarı

Aynen öyle, kira ödüyoruz ,sadece eşim çalışıyor, araba kredi borcumuz var. Tüp bebek yaptırdık hala taksitlerini ödüyoruz. Bebeğimiz 2 ay sonra dünyaya gelecek. Odasını yaptık en makul ne ise uygunu ne ise öyle oldu. A101 bim i takip ediyorum bebek şeyleri için. İndirimden almaya calısıyorum. Bez ve ıslak mendil fiyatları dudak uçuklatır oldu

Bez olayına aynen katılıyorum deneyerek gideceğim, stok yapmak gereksiz.
Şimdi anne yanı beşiklerden aldım ama 4-5 yaşına kadar götürecek bizi, dolap almam lazım eşyasına koyacak yerim yok.
Kıyafet çok almadım ilk bebeğim çok gelecektir eminim.

Bir kaç tane ağız mendili alayım yine de inşallah benimki de kusmaz :)

Sudocrem benim oğluma hiç yaramadı hatta daha kötü yapıyordu pişiğini. İçeriği de pek güzel değil. Yani alırken küçük boyunu alın, sonra benim gibi koca kutusunu çöpe atarsınız.

Çok doğru dedin noram küçük alayım bende

Kıııız bebekle ilgili aldığın ennnn iyi şey ne dersen sterilizatör derim
Kaynatma derdine son at gitsin 5 fk fa hazır biberonlar oyuncaklar emzikler

2.si de oyun halısı. Bu sayede tuvalete gider oldum

en güzeli antilop zaten ben çok pişmanım kaliteli aldığıma
zaten bir mama sandalyesini bir de araba koltuğuna para verdim
ama araba koltuğu için değer diyorum

Ben günde 4-5 kez sterilizatör kullanıyorum kim gereksiz diyor ya şaşırdım çok. Gereksiz diyenler steril değil heralde kaynatmakla uğraşmak daha mı kolaymış vay be
kaynatmak çok zor ya..ben de alsaymışım keşke sonra 2.elden satardım..çünkü bu sterilizasyon işi gece 5 te de olabiliyoro saatte su kaynatılıyor falan inşallah gerek kalmaz.
Ee tabi canım bana göre gereksiz mesela ama sen kullanıp memnun kalanlardansın o yüzden sorun yok bence.
Bilmiyorum ya ben almam herhalde
yalnız sterilizasyon işi çok sıkıntılı gece 5 te bile su kaynatmak durumunda kalabilirsiniz...keşke ben de alsaydım 2.elden satardım da o çileyi gece çekmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…